Spoedcursus voor je rijbewijs in Amsterdam

Snelcursus: je rijbewijs in 10 dagen!

Wil jij niet maandenlang rijlessen volgen en dan pas je rijexamen halen? De ANWB Rijschool in Amsterdam biedt je de mogelijkheid voor een tiendaagse cursus zodat jij snel je rijbewijs kunt halen!

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Starten met de spoedcursus

Het is niet zo dat je zomaar kunt starten met de rijbewijs spoedcursus. Wij kijken namelijk naar jouw rijvaardigheid tijdens een proefles. Op die manier kunnen wij bepalen hoeveel lessen je nodig hebt en of de tiendaagse cursus geschikt voor je is. Na afloop van de proefles kunnen we een planning gaan maken voor je lessen. Houd er rekening mee dat er wachttijden zijn van ongeveer drie tot zeven weken voor de examens bij het CBR.

Wil je tijdens de zomerperiode versneld je rijbewijs halen? De zomerperiode is bij ons de drukste periode. Wij adviseren daarom om je uiterlijk april aan te melden, zodat je vrijwel zeker bent van een plekje.

Wat houdt de spoedcursus in?

Het is de bedoeling dat je tijdens de tiendaagse spoedcursus meerdere uren per dag gaat rijden, maximaal drie of vier uur per dag in verband met je concentratie en leervermogen. Overdag zijn er veel meer oefen- en leermomenten, dus het is het fijnste om de lessen zoveel mogelijk overdag te plannen.

De prijzen voor de snelcursus

Na de proefles weet jij wat de snelcursus voor jouw rijbewijs gaat kosten. Je kunt de lesprijzen alvast bekijken op onze prijzenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan