De rijinstructeurs in Amsterdam

Een rijinstructeur die bij je past

Bij de ANWB Rijschool in Amsterdam is er altijd een rijcoach die bij je past. Onze vestiging heeft een eigen rijinstructeursopleiding en we hebben al meer dan 20 rijcoaches die rijlessen geven. De rijninstructeurs spreken diverse talen waaronder Nederlandse, Engels, Frans, Duits, Spaans en Arabisch. Je kunt de beoordelingen per rijinstructeur bekijken op tevreden.nl bekijken om een goede indruk te krijgen van hun prestaties.

Anita Lauret

Ik ben een ervaren instructrice van 49 jaar. Ik ben een rustige maar op zijn tijd ook een strenge instructrice. Zeer rechtvaardig en super spontaan!

Mijn hobby’s zijn muziek, spelletjes doen tv kijken. Ook hou ik van roeien en lekker met mijn honden wandelen in de vrije natuur, dit geeft me veel rust.

Niels van Eck

Ik ben een rijcoach van 32 jaar en een geboren en getogen Amsterdammer. Dit is ook terug te zien in mijn manier van lesgeven.

Mijn leerlingen moeten vlot en zelfstandig door het verkeer heen kunnen en daarbij heb ik het geduld om dat aan te leren.

Mario Dekker

Ik ben een rustige rijcoach van 44 jaar die vertrouwen bij mijn leerlingen wil bereiken om ervoor te zorgen dat ze zich veilig voelen in het verkeer.

Mijn hobby’s zijn computers en de laatste series volgen uit de wereld. Al meer dan 20 jaar speel ik het bordspel Dungeons and Dragons.