Volg een spoedcursus in Amstelveen

Snel je rijbewijs halen

Heb je geen zin om maandenlang te tobben voor het rijbewijs? Een spoedcursus voor het rijbewijs bij onze rijschool in Amstelveen is dan zeker iets dat jou zal aanspreken. Het is namelijk dé manier om versneld en effectief het rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

De proefles werkt verhelderend

Aangezien wij standaard een proefles hebben geïntegreerd in de rijbewijs spoedcursus, weet je direct waar je aan toe bent na het volgen van deze les. Je krijgt duidelijkheid over de kosten, de lessen die er nodig zijn en de planning van de rijcoach geeft jou inzicht binnen welke termijn je examen kunt gaan doen. Houd daarbij wel rekening met de wachttijd bij het CBR voor het inplannen van het examen. Als je in de zomer de tiendaagse cursus wilt volgen, raden we je aan om je uiterlijk april al aan te melden.

De praktijk van een snelcursus voor je rijbewijs

Wanneer de tijd daarvoor is, ga je met de rijinstructeur aan de slag om binnen een kort tijdsbestek je rijbewijs te halen. Door de lessen zoveel mogelijk overdag te plannen, heb je de garantie op veel oefenmomenten tijdens veelzijdige verkeerssituaties. Dit is natuurlijk erg gunstig. Dankzij de evaluaties zul je het de volgende les nog beter doen!

Wat zijn de kosten voor een snelcursus

De totale kosten van een spoedcursus worden helder na het volgen van de proefles. Wel kun je alvast de kosten van de rijlessen voor de spoedcursus inzien dankzij ons inzichtelijke prijzenoverzicht.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan