Volg een spoedcursus in Amersfoort

In 10 dagen je rijbewijs

Een rijbewijs spoedcursus volgen? Versneld je rijbewijs halen kan bij de ANWB Rijschool in Amersfoort. Hier kun je in slechts 10 dagen je rijbewijs halen. Deze snelcursus is uitstekend geschikt voor mensen die snel hun rijbewijs nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege hun werk of omdat ze er niet heel lang mee bezig willen zijn. Uiteraard doet deze tiendaagse rijcursus niet onder voor de reguliere rijopleiding.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

De planning van een spoedcursus

De spoedcursus rijbewijs in Amersfoort start je met een proefles. In deze les wordt duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn en welke rijcoach jou het beste kan helpen om succesvol te slagen. Alles wordt vastgelegd in een strakke planning. Houd bij het plannen wel rekening met een wachttijd bij het CBR en als je in de zomer de snelle cursus wilt volgen, kun je je het beste uiterlijk april al aanmelden.

Hoe ziet de cursus eruit?

Bij een snelcursus voor je rijbewijs, les je 3 tot 4 uur per dag. Probeer de lessen zoveel mogelijk overdag in te plannen. Dit maakt het mogelijk om goed te oefenen op lastige knooppunten in Amersfoort, bijvoorbeeld bij de A1 en de A28. Er worden duidelijke doelen opgesteld door de rijcoach en vanzelfsprekend worden deze elke les geëvalueerd.

Hoeveel kost om snel je rijbewijs te halen?

Hoeveel je kwijt bent voor een snelcursus voor je rijbewijs, wordt pas duidelijk na het volgen van een proefles. De prijzen van elke les voor een spoedcursus kun je in onderstaand overzicht terug vinden.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan