Volg een spoedcursus in Almere

Haal je rijbewijs in 10 dagen

Ben je een snelle leerling of heb je gewoon snel je rijbewijs nodig? Een snelcursus voor je rijbewijs is dan ideaal. Je kunt een spoedcursus voor je rijbewijs in Almere volgen bij onze rijschool. Wij hebben alles in huis om jou succesvol te helpen aan het autorijbewijs en onze rijbewijs spoedcursus is daar uitstekend voor geschikt.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

De planning

Voordat er daadwerkelijk een planning kan worden opgesteld, volg je altijd eerst een proefles. Na deze les weet je namelijk hoeveel lessen er nodig zijn om versneld het rijbewijs te halen. Houd in je achterhoofd ook altijd rekening met het CBR. Vaak is er een wachttijd voor het uiteindelijke rijexamen. En als je in de zomer de spoedcursus wilt volgens, is het verstandig om je uiterlijk april al aan te melden.

Snel je rijbewijs halen: de inhoud

Natuurlijk wil je ook inhoudelijk het een en ander weten over de snelcursus voor het rijbewijs. Je zit maximaal drie tot vier uur per dag in de les auto. De lessen plan je in overleg met een rijcoach zoveel mogelijk overdag in, want dan zijn er veel leermomenten. Bovendien werk je stapje voor stapje naar het uiteindelijke doel: het afleggen van je rijexamen!

Wat ben je kwijt voor de tiendaagse spoedcursus?

Wij begrijpen dat je wilt weten hoeveel deze spoedcursus jou kost. Dit wordt pas echt duidelijk na het volgen van onze proefles. Wij weten dan hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt. Het prijzenoverzicht kan je alvast inzage geven in de kosten per les.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan