Haal snel je rijbewijs in Alkmaar

Volg een spoedcursus voor je rijbewijs

Wil je snel je rijbewijs op zak hebben? Dit kan door een spoedcursus voor je rijbewijs in 10 dagen te volgen. Deze snelcursus voor je rijbewijs is van dezelfde kwaliteit als een normale cursus, alleen dan in een sneller tempo. De ANWB in Alkmaar heeft namelijk een compleet lesplan waardoor jij snel en effectief je rijbewijs kunt halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe werkt het?

Als je kiest voor een rijbewijs spoedcursus, start je standaard met een proefles. Tijdens deze les wordt er een inschatting gemaakt hoeveel lessen er nodig zijn. Bovendien wordt gekeken welke rijcoach goed bij jou past. De planning is mede afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Dat varieert van 3 tot 7 weken. Als jij tijdens de zomerperiode de spoedcursus wilt volgen, dan is het verstandig dit uiterlijk april al aan te vragen in verband met de drukte rond deze periode.

Hoe ziet de spoedcursus er inhoudelijk uit?

Je lest tijdens de snelcursus voor je rijbewijs meerdere keren per dag, maar wel maximaal drie of vier uur. Dit heeft alles te maken met je concentratievermogen. Probeer de lessen ook zoveel mogelijk overdag te plannen aangezien de oefenmomenten dan in rijke mate aanwezig zijn. Naast de doelen die opgesteld worden, zijn er ook verschillende evaluatiemomenten ingepland. Zo kun je met een gerust hart je examen afleggen.

Hoeveel kost een tiendaagse snelcursus?

De kosten om versneld je rijbewijs te halen zijn afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt. Deze informatie ontvang je daarom na het volgen van de proefles. Je kunt al wel de prijzen per les bekijken in het prijzenoverzicht.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan