Onze rijinstructeurs in Alkmaar

Kom meer te weten over de instructeurs!

Bij onze rijschool zijn meerdere rijcoaches werkzaam die stuk voor stuk ervaring hebben binnen hun vakgebied. Ze worden beoordeeld met een gemiddelde van 8,9, dus dat zegt natuurlijk al wel wat. Maar op deze pagina kun je ook alvast kennismaken met de rijcoaches. Ze stellen zich kort aan je voor door middel van een foto en een tekstje. Aan de hand van de proefles kijken wij vervolgens welke instructeur het beste bij je past, maar je mag ook je eigen voorkeur aangeven. 

De rijcoaches van Rijschool Alkmaar

Richard Witsen

Ik ben ongeveer 17 jaar rijinstructeur, waarvan 11 jaar bij een ANWB Rijopleiding. Mijn werkgebied is al die jaren Alkmaar, waardoor ik een uitstekende kennis van het werkgebied heb. Een basisvoorwaarde voor goed lesgeven.

Natuurlijk vind ik het heel belangrijk dat het ook gezellig is. In mijn vrije tijd ben ik snare drummer bij the Arthur Troop pipes and drums, en doe ik aan houten modelbouw(schepen).

René Grent

Sinds een aantal jaren werk ik bij de ANWB Rijopleiding Alkmaar. Al 15 jaar geef ik autorijles zowel rijbewijs B en E bij B dit doe ik met veel plezier. Ik ben erg betrokken als instructeur omdat mijn doel is leerlingen te instrueren zodat zodat zij op een veilige manier aan het verkeer kunnen deelnemen.

Ook hou ik ervan om dat op een leuke manier te doen zodat de nieuwe rijbewijs bezitters een goede herinnering overhouden aan het behalen van hun rijbewijs. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen tekenen en modelbouw.

Leo Harders

Ik ben alweer enige tijd werkzaam als rijcoach bij ANWB Rijopleiding Alkmaar. Mijn werkgebied is de noordelijke randstad van Hoorn tot Zaandam. Autorijden is een passie. De leerling zal hard moeten werken om het gestelde doel, het rijbewijs, te kunnen realiseren. Veiligheid staat voorop.

Daarnaast is het een kwestie van veel trainen, het liefst op verschillende tijdstippen door de dag heen. Je krijgt op die manier rijervaring met een grotere groep mede weggebruikers. Engelse Popmuziek is mijn hobby. Ik zou daar enorm veel tijd in kunnen steken en het werkt rustgevend.