Pre Summerdeal: 10 eerste lesuren voor €395
100% Lesgeld garantie

Pre Summerdeal: 10 eerste lesuren voor €395

 • Inclusief ANWB Examengarantie*
 • Geldig t/m 31 mei 2022
 • Beperkte beschikbaarheid
Aanmelden

Pre Summer deal 2022

Ben jij al summer ready?

Een rijbewijs biedt vrijheid en kansen, zo ben jij straks meer dan geslaagd. Start voordelig met onze Pre Summerdeal en ontvang jouw eerste 10 lesuren voor €395, als je bij ons examen doet.

Hoe werkt het?

 1. Meld je vóór 31 mei 2022 aan via het formulier op deze pagina.
 2. Je wordt teruggebeld door een van onze medewerkers om je intake in te plannen in bij een vestiging bij jou in de buurt.
 3. Je krijgt een factuur voor de Pre Summerdeal van €395 en het praktijkpakket (praktijkboek € 30,95 en praktijkexamen vanaf € 285,50). Het volledige factuurbedrag moet binnen 14 dagen, maar uiterlijk vóór aanvang van de intake betaald zijn.
 4. Tip: machtig je rijschool om het theorie-examen in te plannen of plan alvast zelf je theorie-examen via CBR.nl!
 5. De dag van de intake! Je rijdt minimaal 60 minuten om te laten zien welke skills je al in huis hebt. De intake kan afhankelijk van de vestiging waar je gaat lessen in een simulator plaatsvinden. Na de intake krijg je een officieel lesadvies en weet je na hoeveel lessen je geadviseerd wordt om op praktijkexamen te gaan.
 6. De rijschool plant samen met jou de 9 lesuren in je pakket en je kunt starten!

Aanmelden Pre Summerdeal

Voor wie is de Pre Summerdeal?

 • De Pre Summerdeal is voor leerlingen die nog geen rijervaring hebben (bijvoorbeeld bij een andere rijschool).
 • Op de datum van de intake moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.
 • Alle actievoorwaarden lees je op je gemak door via deze link.

Inclusief ANWB Examen- en lesgeldgarantie

Wij zijn zo overtuigd van onze unieke lesmethode en rijcoaches dat wij de ANWB Examengarantie aanbieden! Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat de ANWB je heeft geadviseerd, dan betalen wij je 1e herexamen.

Uiteraard profiteer je ook van onze standaard 100% lesgeldgarantie, waarbij vooraf betaalde lesgelden volledig verzekerd zijn.
* Mits wordt voldaan aan gestelde voorwaarden

Tip: plan alvast je theorie

We raden je aan alvast te starten met het plannen van en leren voor je theorie-examen. Zo verloopt je rijopleiding soepel. Je kan ook je rijschool machtigen om een theorie-examen voor jou in te plannen via de DigiD-app.

Tot wanneer loopt de Pre-summerdeal?

Deze aanbieding geldt tot en met 31 mei 2022. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je vandaag nog aan om jouw plek te claimen!

Rijles Simulatoren

ANWB Rijopleiding maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van rijopleidingen en maakt zodoende in meerdere vestigingen gebruik van rijsimulatoren. Deze vestigingen zijn: Alkmaar, Amsterdam, Almere, Beverwijk, Alphen aan de Rijn, Zaandam, Purmerend, Leiden, Santpoort, Hoofddorp, Eibergen, Doetinchem, Lelystad, Harderwijk, Eindhoven en Hilversum. Bij vestigingen met simulatoren zullen de intake en een aantal vervolglessen op de simulator worden gereden volgens de ANWB Stappen Leer Plan methode.

 

Zoek een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.
ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar