Goedkoop en met Garantie je autorijbewijs:
€255* korting!

Goedkoop en met Garantie je autorijbewijs:

  • Gratis rijexamen t.w.v. €255,-*
  • Gratis examengarantie op praktijk
  • Proefles €35,- wordt gratis bij boeken
Aanmelden proefles

ANWB Rijopleiding Najaarsdeal

Profiteer nu van deze TOP deal!

Ontvang een gratis rijexamen t.w.v. €255,-! Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2018, wees er snel bij, want VOL is écht VOL.

Hoe werkt het?

Heb je nog géén rijervaring? Meld je dan (online) aan voor een proefles, deze kost 35 euro. Je gaat dan 1 uur rijden en krijgt vervolgens maximaal 30 minuten een persoonlijk adviesgesprek. Indien je bij ons komt lessen (minimaal 20 lessen) dan is de proefles helemaal gratis!

Wat houdt de Najaarsdeal in?

Ben je enthousiast over onze aanpak na de proefles? Boek dan binnen 7 dagen na je rijles een rijlespakket en krijg je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Als je het lesadvies van de rijschool volledig opvolgt, kom je óók nog eens in aanmerking voor onze (her)examengarantie.

De najaarspakketten zijn maar beperkt beschikbaar, wees er snel bij want VOL = VOL!

Aanmelden proefles

Garantie op je praktijkexamen

Als je het najaarspakket koopt en je voldoet aan de voorwaarden, kom je automatisch in aanmerking voor de ANWB examengarantie. We geven examengarantie op het praktijkexamen! Als je zakt, betalen wij je eerste praktijk herexamen. Jouw garantievoordeel kan dus oplopen tot € 510,-.

Waar?

De najaarsdeal is geldig bij alle ANWB rijscholen. Voer beneden de 4 cijfers van je postcode in en vind direct de rijschool in jouw omgeving:

Tot wanneer?

Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2018. Door de drukte bij zowel het CBR als bij onze rijscholen zijn we helaas genoodzaakt een VOL = VOL beleid te hanteren: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…”

Zoek een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

ANWB Rijopleiding

Bel 088 - 214 09 00
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 20:00 uur)
WhatsApp 06 - 8360 2280
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 20:00 uur)