Levy Jansen volgt rijopleiding bij ANWB

Levy Jansen, bekend van onder andere YouTube & Instagram, volgt zijn rijopleiding bij ANWB. Voor ANWB Rijopleiding maakt Levy een driedelige YouTube serie. 

Eerste autorijles Levy (Video 1)

Je eerste rijles is altijd spannend! Bij ANWB kan je een proefles aanvragen alvorens je besluit je rijbewijs te gaan halen bij ANWB. In de eerste video volgt Levy een proefles onder begeleiding van ANWB rijcoach Charles.

Tijdens een proefles krijg je antwoord op al je vragen: Hoe is de inschatting van mijn voertuigcontrole en verkeersinzicht? Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Welk pakket past het beste bij mij en mijn budget? Wanneer kan ik beginnen? Waneer kan ik examen doen? Levy kampt tijdens zijn proefles met vergelijkbare vragen. Ben jij benieuwd naar hoe Levy de rijopleiding doorloopt? Bekijk snel de video!


Bijzondere verrichtingen (Video 2) 

Levy is halverwege zijn rijopleiding en in deze video laat hij zien hoe je een hellingproef uitvoert als een pro. De hellingproef is een veel voorkomende bijzondere verrichting, net als fileparkeren, achteruitrijden in een bocht en omkeren door een halve draai. Dankzij de unieke lesmethode van de ANWB heb je dit zo onder de knie! 

Invoegen op een drukke snelweg? Dit blijft altijd spannend voor veel leerlingen, ook voor Levy. Levy laat in de video zien hoe je veilig invoegt op de snelweg. Bekijk snel de video!