Jubileumdeal: €225 korting op ons jubileumlespakket met 25 lesuren.
100% Lesgeld garantie

Jubileumdeal: €225 korting op ons jubileumlespakket met 25 lesuren.

 • Inclusief ANWB Examengarantie*
 • Geldig t/m 16 oktober 2022
 • Beperkte beschikbaarheid
Aanmelden

Jubileumdeal 2022

Wij vieren ons 25-jarig jubileum met jou!

Al sinds onze oprichting in 1997 zetten alle mensen op de rijscholen zich dagelijks met passie en plezier in om jou de beste rijopleiding te geven. We werken uitsluitend met gecertificeerde rijcoaches die jou niet alleen laten slagen voor een praktijkexamen, maar écht leren rijden. Zo bereiken we een goed slagingspercentage en leer jij skills waar je hele leven profijt van hebt!  Slaag je niet met het lesadvies dat je van ons hebt gekregen? Dan betalen wij jouw herexamen met de ANWB examengarantie. Zo leiden wij inmiddels ruim 20.000 leerlingen elk jaar op. Stap jij ook in?

Wat houdt de Jubileumdeal in?

Je krijgt €225 korting op ons jubileumlespakket die bestaat uit:

 • 1 intake (60 minuten)
 • 24 lesuren
 • Trefzeker Theoriepakket én theorie-examen
 • Tussentijdse toets
 • Praktijkboek én praktijkexamen

De dealprijs ligt gemiddeld tussen de 1790 en 2100 euro die je in meerdere termijnen kan betalen. Wil je weten wat je precies kwijt bent voor dit pakket? Bekijk dan de actuele lesprijs van de rijschool via de rijschoolzoeker op deze pagina en onze tarieven pagina.

Hoe werkt het?

 1. Meld je vóór 17 oktober 2022 aan via het formulier op deze pagina.
 2. Je wordt teruggebeld door een van onze medewerkers om je proefles in te plannen in bij een vestiging bij jou in de buurt.
 3. Je ontvangt een factuur voor € 35,- die je vóór aanvang van de intake betaalt, maar uiterlijk 14 dagen na inplannen van de intakedatum.
 4. De dag van de intake! Je rijdt 60 minuten om te laten zien welke skills je al in huis hebt. Je krijgt een lesadvies van de rijschool (let op: als je nog nooit auto hebt gereden, heb je meer dan 25 lesuren nodig!) en koopt het Jubileumpakket.
 5. Afhankelijk van de afspraken die je maakt met de rijschool doe je een aanbetaling en je krijgt direct je Trefzeker theoriepakket en je praktijkboek mee. Daarnaast plan je samen met de rijschool alvast het theorie-examen (let op dat je de rijschool moet machtigen), de tussentijdse toets en het praktijkexamen.

Zo heb je direct bij de start van de rijopleiding zicht op een evaluatiemoment en weet je waar je aan toe bent!

Vanwege wachttijden op de rijscholen kan het zijn dat het even duurt voordat de eerste les wordt ingepland. Daarna worden je lessen met regelmaat gepland tot aan je praktijkexamen, wat de kwaliteit van je rijopleiding verhoogt.

Aanmelden jubileumdeal

Hier moet je rekening mee houden:

 • Bij aanvang van de intake moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.
 • Aanmelden kan vanaf 5 september t/m 16 oktober. 
 • Er is voor deze deal sprake van beperkte beschikbaarheid. Op = op!
 • Als je meer dan 20 lesuren bij ons afneemt, is de intake standaard gratis. Je betaalt eerst de proefles om jouw tijdstip te reserveren. Koop je op de rijschool dit jubileumpakket? Dan wordt deze proefles verrekend in de €225 korting. Besluit je om geen pakket af te nemen? Dan heb je dus slechts €35 betaald voor een proefles van 60 minuten!
 • Sommige vestigingen maken gebruik van de nieuwste technologie: een simulator. Bij die vestigingen rijd je de intake in de simulator waarna je een lesadvies krijgt. Je bepaalt samen met de rijschool hoeveel vervolglessen van je opleiding je in de simulator rijdt. Deze vestigingen zijn: Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Alphen aan de Rijn, Den Haag, Zaandam, Purmerend, Leiden, Santpoort, Hoofddorp, Eibergen, Doetinchem, Lelystad, Harderwijk en Hilversum. 
 • De Tussentijdse toets en het praktijkexamen mogen alleen worden gereden wanneer het theoriecertificaat is behaald.
 • Deze deal is niet alleen voor beginnende bestuurders, maar houd er rekening mee dat als je nog geen rijervaring hebt, je altijd meer dan 25 lesuren nodig hebt om op examenniveau te komen!

Alle actievoorwaarden lees je op je gemak door via deze link.

Inclusief ANWB Examen- en lesgeldgarantie

Wij zijn zo overtuigd van onze unieke lesmethode en rijcoaches dat wij je ANWB Examengarantie bieden! Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat de ANWB je heeft geadviseerd, dan betalen wij je 1e herexamen.

Uiteraard profiteer je ook van onze standaard 100% lesgeldgarantie, waarbij vooraf betaalde lesgelden volledig verzekerd zijn.
* Mits wordt voldaan aan gestelde voorwaarden
 

Wachttijd

Let op: door enorme drukte hebben sommige rijscholen een wachttijd, waardoor je niet meteen kan starten met je rijopleiding. Wanneer je terug wordt gebeld voor het inplannen van een proefles informeert ons team je altijd over de actuele wachttijd om teleurstelling te voorkomen.
 

Vind de dichtstbijzijnde ANWB rijschool

Zoek een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.
ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar