ANWB Rijopleiding: Goedkoop en met Garantie je autorijbewijs:

ANWB Rijopleiding: Goedkoop en met Garantie je autorijbewijs:

  • Proefles voor maar €20,-
  • Gratis rijexamen t.w.v. €251,-
  • Gratis theorie pakket t.w.v. €69,95
  • Praktijk + Theorie examengarantie
Aanmelden proefles

Wie jarig is, trakteert! ANWB Rijopleiding: al 20 jaar rijplezier!

De beste deal ooit!

De beste rijopleiding van Nederland is jarig én trakteert. Je kan je nú online aanmelden om voor maar 20 euro een actieproefles te volgen! Je gaat hierbij 1 uur rijden en krijgt daarna een persoonlijk adviesgesprek. Als je daarna besluit het actiepakket aan te schaffen krijg je een gratis rijexamen, theoriepakket én garantie op zowel je theorie- als praktijkexamen. De beste deal ooit van ANWB Rijopleiding.

Hoe werkt het?

Heb je nog geen rijervaring? En ben je enthousiast over onze aanpak na de actieproefles? Boek dan binnen 7 dagen na je rijles een rijlespakket van minimaal 20 rijlessen. Dan profiteer je van onze jubileumdeal met een totale Korting ter waarde van €320,95! De actiepakketten zijn maar beperkt beschikbaar, dus wees snel want OP = OP!

Aanmelden actieproefles

Tot wanneer?

Deze actie is geldig tot en met 5 juni 2017. Maar, door de drukte bij zowel het CBR als bij ons zijn we helaas genoodzaakt een OP = OP beleid te hanteren: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…”

Waar?

De jubileumdeal is geldig bij alle 50 ANWB rijscholen. Voer beneden de 4 cijfers van je postcode in en vind direct de rijschool in jouw omgeving:

Zoek rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

ANWB Rijopleiding

Bel  088 - 214 09 00 
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 20:00 uur)
Whatsapp  06 - 8360 2280 
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 20:00 uur)