Instapdeal: Je eerste 10 lesuren voor €489,-
100% lesgeldgarantie

Instapdeal: Je eerste 10 lesuren voor €489,-

 • Inclusief ANWB Examengarantie*
 • geldig tot en met 31 mei 2023
 • Beperkte beschikbaarheid; op = op
Aanmelden proefles

Instapdeal

Stap in bij de ANWB Rijopleiding!

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aanbieding: Je eerste 10 lesuren voor €489,- 

Hoe werkt het?

 1. Meld je vóór 31 mei 2023 aan via het formulier op deze pagina.
 2. Je wordt teruggebeld door een van onze medewerkers om je proefles in te plannen in bij een vestiging bij jou in de buurt.
 3. Je ontvangt een factuur voor € 35,- die je vóór aanvang van de intake betaalt.
 4. De dag van de proefles! Je rijdt 60 minuten om kennis te maken met de rijschool en om te laten zien welke skills je al in huis hebt. Je krijgt een lesadvies van de rijschool (let op: als je nog nooit auto hebt gereden, heb je meer dan 10 lesuren nodig!)
 5. Kom je bij ons lessen en neem je meer dan 10 lesuren af? Dan kosten je eerste 10 lesuren slechts €489! 
 6. Afhankelijk van de afspraken die je maakt met de rijschool doe je een aanbetaling en je krijgt direct je praktijkboek mee. Daarnaast plan je samen met de rijschool alvast het theorie-examen (let op dat je de rijschool moet machtigen), de tussentijdse toets en het praktijkexamen.

Zo heb je direct bij de start van de rijopleiding zicht op een evaluatiemoment en weet je waar je aan toe bent!

Vanwege wachttijden op de rijscholen kan het zijn dat het even duurt voordat de eerste les wordt ingepland. Daarna worden je lessen met regelmaat gepland tot aan je praktijkexamen, wat de kwaliteit van je rijopleiding verhoogt.

 

Aanmelden Instapdeal

Hier moet je rekening mee houden:

 • Bij aanvang van de proefles moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.
 • Aanmelden kan vanaf 1 maart 2023 t/m 31 mei 2023.
 • Er is voor deze deal sprake van beperkte beschikbaarheid. Op = op!
 • Als je meer dan 20 lesuren bij ons afneemt, is de proefles standaard gratis. Je betaalt eerst de intake om jouw tijdstip te reserveren. Koop je minimaal 20 lessen? Dan wordt deze proefles verrekend in de korting. Besluit je om geen pakket af te nemen? Dan heb je slechts €35 betaald voor een proefles van 60 minuten!
 • Sommige vestigingen maken gebruik van de nieuwste technologie: een simulator. Bij die vestigingen adviseren wij je om de intake in de simulator te rijden waarna je een lesadvies krijgt. Je bepaalt samen met de rijschool hoeveel vervolglessen van je opleiding je in de simulator rijdt. Deze vestigingen zijn: Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Alphen aan de Rijn, Den Haag, Zaandam, Purmerend, Leiden, Santpoort, Hoofddorp, Eibergen, Doetinchem, Lelystad, Harderwijk en Hilversum. 
 • De Tussentijdse toets en het praktijkexamen mogen alleen worden gereden wanneer het theoriecertificaat is behaald.

Alle actievoorwaarden lees je op je gemak door via deze link.

Inclusief ANWB Examen- en lesgeldgarantie*

Wij zijn zo overtuigd van onze unieke lesmethode en rijcoaches dat wij je ANWB Examengarantie bieden! Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat de ANWB je heeft geadviseerd, dan betalen wij je 1e herexamen.

Uiteraard profiteer je ook van onze standaard 100% lesgeldgarantie, waarbij vooraf betaalde lesgelden volledig verzekerd zijn.
* Mits wordt voldaan aan gestelde voorwaarden

Tip: plan alvast je theorie

We raden je aan alvast te starten met het plannen van en leren voor je theorie-examen. Zo verloopt je rijopleiding soepel. Je kan ook je rijschool machtigen om een theorie-examen voor jou in te plannen via de DigiD-app.

Tot wanneer loopt de Instapdeal?

Deze aanbieding geldt tot en met 31 mei 2023. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je vandaag nog aan om jouw plek veilig te stellen!

Rijles Simulatoren

ANWB Rijopleiding maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van rijopleidingen en maakt zodoende in meerdere vestigingen gebruik van rijsimulatoren. Deze vestigingen zijn: Alkmaar, Amsterdam, Almere, Beverwijk, Alphen aan de Rijn, Den Haag, Zaandam, Purmerend, Leiden, Santpoort, Hoofddorp, Eibergen, Doetinchem, Lelystad, Harderwijk en Hilversum. 

Wachttijd

Let op: Sommige rijscholen hebben een wachttijd, waardoor je niet altijd meteen kan starten met je rijopleiding. Wanneer je terug wordt gebeld voor het inplannen van een proefles informeert ons team je altijd over de actuele wachttijd om teleurstelling te voorkomen.

 

Vind de dichtstbijzijnde ANWB rijschool

Zoek een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.
ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding

Bel 088 - 214 09 00
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu.
WhatsApp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)