Beginnersdeal
20% korting

Beginnersdeal

  • Je ontvangt 20% korting over een intake en 19 rijlessen van 60min.
  • Starten in April 2021
Aanmelden Beginnersdeal

Beginnersdeal

Je ontvangt 20% korting over een intake en 19 rijlessen van 60min.

Boek de Beginnersdeal nu en claim je stoel voor de lente! Je ontvangt 20% korting over een intake en 19 rijlessen van 60min. Profiteer tot 1 februari van deze aanbieding!  (Korting alleen geldig in combinatie met de afname van een praktijkexamen en ANWB praktijkboek.)

Zoek een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

Hoe werkt het?

Heb je nog géén rijervaring? Meld je vandaag nog aan, start in april/mei 2021 en profiteer van onze aantrekkelijke beginnersdeal. We plannen je dan nu alvast in zodat je verzekert bent dat je in april/mei 2021 kan beginnen met rijlessen.

Wat houdt de Beginnersdeal in?

Je ontvangt 20% korting over een intake en 19 rijlessen van 60min. (Korting alleen geldig in combinatie met de afname van een praktijkexamen en ANWB praktijkboek.)

Inclusief ANWB Examengarantie 

Wij zijn zo overtuigd van onze unieke lesmethode en rijcoaches dat wij de ANWB Examengarantie aanbieden! Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat de ANWB je heeft geadviseerd, dan betalen wij je 1e herexamen. 

Aanmelden Beginnersdeal 

Theorie

In de tussentijd raden we je aan alvast te starten met het leren voor je theorie-examen. Zo verloopt je rijopleiding soepel.

Tot wanneer?

Deze aanbieding geldt tot 1 februari 2021. Meld je vandaag nog aan! Zo ben je er zeker van dat jij in april/mei 2021 kan starten. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.