ANWB Rijopleiding stopt met lesgeven

Extra maatregelen door coronavirus

Na zorgvuldige overweging heeft ANWB Rijopleiding besloten om te stoppen met lesgeven. De huidige omstandigheden en recente ontwikkelingen noodzaken ons, om dit besluit te nemen. We zijn trots op de geweldige inzet van al onze ondernemers en instructeurs in deze onzekere tijden.

Wij hopen onze leerlingen zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen zodat we er weer voor kunnen zorgen dat zij hun rijbewijs kunnen halen. Hier zijn we onder meer afhankelijk van de maatregelen van de overheid en het CBR wanneer zij weer examens kunnen gaan afnemen.

Theorie- & praktijkexamens
Het CBR laat weten dat zij alle toetsen en examens heeft afgelast. Helaas heeft deze maatregel direct impact op de theorie- & praktijkexamens die gepland staan tot en met 6 april. Jouw rijschool zal hier met je contact over opnemen mocht dit betrekking hebben op jouw situatie, indien dit nog niet is gebeurt. Voor meer informatie over deze maatregel van het CBR verwijzen we je naar:

https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/alle-toetsen-en-examens-uitgesteld-tot-en-met-tenminste-6-april.htm

Mocht je nog vragen hebben willen we je verzoeken per e-mail contact op te nemen met jouw lokale rijschool.