Vreeken Occasion Center B.V.

Nijverheidsstraat 27 | HOOFDDORP

(159)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Aangesloten bij

BOVAG , RDW erkend

Over Vreeken Occasion Center B.V.

Vreeken Occasion Center is gespecialiseerd in verkoop van jonge dealer onderhouden occasions met Bovag garantie en reparatie, onderhoud en APK keuringen van alle merken. Vreeken Occasion Center is aangesloten bij Autocrew, een werkplaatsformule van Bosch en BOVAG lid.

Deze garage wordt beoordeeld met

159 reviews

5 sterren

 
141 (89%)

4 sterren

 
13 (8%)

3 sterren

 
3 (2%)

2 sterren

 
1 (1%)

1 ster

 
0 (0%)
152 van de 159 reviewers raadt deze garage aan.

, 11 december 2017

Betrouwbaar en kundig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Inmiddels ben ik een paar jaar klant bij deze garage. Tot volle tevredenheid, ze werken kostenbewust; onderdelen worden gerepareerd in plaats van vervangen. Als er iets extra's is bellen ze.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 11 december 2017

Betrouwbaar en kundig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Inmiddels ben ik een paar jaar klant bij deze garage. Tot volle tevredenheid, ze werken kostenbewust; onderdelen worden gerepareerd in plaats van vervangen. Als er iets extra's is bellen ze.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 december 2017

Betrouwbaar en kundig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds afgelopen jaar ben ik vaste klant bij Autofirst Vreeken Occassion Centre voor verscheidene reparaties door slijtage, groot onderhoud en de apk keuring. Klant vriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en je kunt er vaak op redelijk korte termijn een afspraak maken. Zij denken mee in oplossingen.. ik kon de auto tijdens mijn vakantie bij de garage laten staan na de apk keuring en reparaties. De auto kon ik weer ophalen bij thuiskomst. Ook bij het verschuiven van de afspraak naar een paar dagen eerder (op hun verzoek) was er indien nodig vervangend vervoer te organiseren. Dit was uiteindelijk niet nodig geweest. Erg prettig! Deze garage is zeker een aanrader!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 december 2017

Betrouwbaar en kundig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds afgelopen jaar ben ik vaste klant bij Autofirst Vreeken Occassion Centre voor verscheidene reparaties door slijtage, groot onderhoud en de apk keuring. Klant vriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en je kunt er vaak op redelijk korte termijn een afspraak maken. Zij denken mee in oplossingen.. ik kon de auto tijdens mijn vakantie bij de garage laten staan na de apk keuring en reparaties. De auto kon ik weer ophalen bij thuiskomst. Ook bij het verschuiven van de afspraak naar een paar dagen eerder (op hun verzoek) was er indien nodig vervangend vervoer te organiseren. Dit was uiteindelijk niet nodig geweest. Erg prettig! Deze garage is zeker een aanrader!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 december 2017

Betrouwbaar en kundig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds afgelopen jaar ben ik vaste klant bij Autofirst Vreeken Occassion Centre voor verscheidene reparaties door slijtage, groot onderhoud en de apk keuring. Klant vriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en je kunt er vaak op redelijk korte termijn een afspraak maken. Zij denken mee in oplossingen.. ik kon de auto tijdens mijn vakantie bij de garage laten staan na de apk keuring en reparaties. De auto kon ik weer ophalen bij thuiskomst. Ook bij het verschuiven van de afspraak naar een paar dagen eerder (op hun verzoek) was er indien nodig vervangend vervoer te organiseren. Dit was uiteindelijk niet nodig geweest. Erg prettig! Deze garage is zeker een aanrader!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 december 2017

Betrouwbaar en kundig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds afgelopen jaar ben ik vaste klant bij Autofirst Vreeken Occassion Centre voor verscheidene reparaties door slijtage, groot onderhoud en de apk keuring. Klant vriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en je kunt er vaak op redelijk korte termijn een afspraak maken. Zij denken mee in oplossingen.. ik kon de auto tijdens mijn vakantie bij de garage laten staan na de apk keuring en reparaties. De auto kon ik weer ophalen bij thuiskomst. Ook bij het verschuiven van de afspraak naar een paar dagen eerder (op hun verzoek) was er indien nodig vervangend vervoer te organiseren. Dit was uiteindelijk niet nodig geweest. Erg prettig! Deze garage is zeker een aanrader!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 november 2017

klantvriendelijk * terzake deskundig * prima prijs/kwaliteit verhouding!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Voor 1e keer bij Vreeken geweest voor kleine servicebeurt + Apk-keuring, mede n.a.v. goede recensie(s). Kleine maar keurige garage, baas zelf werkt mee met medewerkers maar heeft ook goed personeel, vriendelijk, voorkomend ! Hun website is heel transparant en vermeldt direct de tarieven voor onderhoud etc. Voor kleine herstel werkzaamheden belde men eerst of dit ok was ! Prima ervaring !!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 november 2017

klantvriendelijk * terzake deskundig * prima prijs/kwaliteit verhouding!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Voor 1e keer bij Vreeken geweest voor kleine servicebeurt + Apk-keuring, mede n.a.v. goede recensie(s). Kleine maar keurige garage, baas zelf werkt mee met medewerkers maar heeft ook goed personeel, vriendelijk, voorkomend ! Hun website is heel transparant en vermeldt direct de tarieven voor onderhoud etc. Voor kleine herstel werkzaamheden belde men eerst of dit ok was ! Prima ervaring !!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2017

Kan gewoon niet beter!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb een aantal jaren ervaring met deze garage. (1) In 2004 had ik een auto waarvan de dealer zei dat deze een dure distributieriem reparatie nodig had. Te duur en dus ging ik voor de eerste keer naar Vreeken. Zij hadden al het materiaal besteld en toen ik met de auto kwam en zij een laatste check deden, zeiden ze dat het helemaal nog niet nodig was en ik kon weer gaan zonder iets te hoeven te betalen. (2) Ik heb in 2006 een auto via Vreeken verkocht welke overcompleet was geworden. De verkoper heeft mij perfect door het verkoopproces geleid en me in elke stap prima advies gegeven. (3) Met de Ford C-Max ben ik onlangs weer geweest en uiteraard weer prima geholpen! Dit keer was extra dat 2 zomerbanden nog goed profiel had voor de zomer maar niet voor de winter. Ik had mijn winterbanden bij me en alle 8 banden werden gecontroleerd en er voldeden nog 4 voor de winterperiode en die hebben ze er onder gezet. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam ... altijd die extra aandacht geven; Uitstekend dus!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2017

Kan gewoon niet beter!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb een aantal jaren ervaring met deze garage. (1) In 2004 had ik een auto waarvan de dealer zei dat deze een dure distributieriem reparatie nodig had. Te duur en dus ging ik voor de eerste keer naar Vreeken. Zij hadden al het materiaal besteld en toen ik met de auto kwam en zij een laatste check deden, zeiden ze dat het helemaal nog niet nodig was en ik kon weer gaan zonder iets te hoeven te betalen. (2) Ik heb in 2006 een auto via Vreeken verkocht welke overcompleet was geworden. De verkoper heeft mij perfect door het verkoopproces geleid en me in elke stap prima advies gegeven. (3) Met de Ford C-Max ben ik onlangs weer geweest en uiteraard weer prima geholpen! Dit keer was extra dat 2 zomerbanden nog goed profiel had voor de zomer maar niet voor de winter. Ik had mijn winterbanden bij me en alle 8 banden werden gecontroleerd en er voldeden nog 4 voor de winterperiode en die hebben ze er onder gezet. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam ... altijd die extra aandacht geven; Uitstekend dus!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 oktober 2017

Helemaal Goed

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ouwerwets degelijk, goed, vakkundig, betrouwbaar.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 oktober 2017

Geweldige garage met zeer goed service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn auto had weer een apk nodig en een kleine beurt. Werd netjes gebeld dat er een onderdeel kapot was. Omdat het nog geen jaar geleden was dat het al een keer vervangen was. Gaan ze proberen om het te verhalen op de leverancier. Ik vind het geweldig dat ze de moeite voor je doen. Verder alles nagekeken hij rijd weer als een zonnetje. De monteurs weten waar ze mee bezig zijn zeer klant vriendelijk en nemen de tijd voor je. Echt mensen ik heb het wel eens anders gezien. Ik moet een stukje rijden om mijn auto een beurtje te geven, maar heb het er graag voorover! Dus mensen zoek je een mooie auto voor een hele eerlijke prijs. Zoek dan niet verder en ga een kijkje nemen bij Vreeken Occasion Center. Je krijgt er zeker geen spijt van!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 oktober 2017

Geweldige garage met zeer goed service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn auto had weer een apk nodig en een kleine beurt. Werd netjes gebeld dat er een onderdeel kapot was. Omdat het nog geen jaar geleden was dat het al een keer vervangen was. Gaan ze proberen om het te verhalen op de leverancier. Ik vind het geweldig dat ze de moeite voor je doen. Verder alles nagekeken hij rijd weer als een zonnetje. De monteurs weten waar ze mee bezig zijn zeer klant vriendelijk en nemen de tijd voor je. Echt mensen ik heb het wel eens anders gezien. Ik moet een stukje rijden om mijn auto een beurtje te geven, maar heb het er graag voorover! Dus mensen zoek je een mooie auto voor een hele eerlijke prijs. Zoek dan niet verder en ga een kijkje nemen bij Vreeken Occasion Center. Je krijgt er zeker geen spijt van!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 02 oktober 2017

zeer professioneel en altijd kijken voor de laagste prijs

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

heb goed advies gekregen om de prijs laag te houden na de grote beurt en eerlijk vertellen dat ze eerder klaar waren dan afgesproken

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 10 augustus 2017

Goed geholpen door vriendelijke mannen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goed geholpen meerdere keren dit jaar bij zowel APK als andere werkzaamheden. Goede service, we werden goed geïnformeerd over de werkzaamheden. Hardwerkende jongens, doen wat ze beloven met een lekkere bak koffie en zo nodig een leenauto!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 augustus 2017

Toch wel twijfel

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Telefonisch afspraak gemaakt over Kleine Beurt en APK. Aangezien op de website de prijzen staan aangegeven was ik verrast door het hogere bedrag voor de duurdere olie welke een Opel Agila nodig zou hebben. Ook ontbrak de ingevulde checklist kleine onderhoudsinspectie. De auto was goed bevonden en zelfs dubbel gecheckt (op APK-punten) omdat de APK door een ander garagebedrijf is uitgevoerd vanwege vakantie van de eigen (APK)- medewerker. Hierdoor toch wat twijfel over wat is aangetroffen. Ik neem nu maar aan dat alles perfect is op de gecheckte punten.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 augustus 2017

Toch wel twijfel

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Telefonisch afspraak gemaakt over Kleine Beurt en APK. Aangezien op de website de prijzen staan aangegeven was ik verrast door het hogere bedrag voor de duurdere olie welke een Opel Agila nodig zou hebben. Ook ontbrak de ingevulde checklist kleine onderhoudsinspectie. De auto was goed bevonden en zelfs dubbel gecheckt (op APK-punten) omdat de APK door een ander garagebedrijf is uitgevoerd vanwege vakantie van de eigen (APK)- medewerker. Hierdoor toch wat twijfel over wat is aangetroffen. Ik neem nu maar aan dat alles perfect is op de gecheckte punten.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 02 augustus 2017

betrokken en goede service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wij komen inmiddels ruim 7 jaar bij Vreeken, naar volle tevredenheid. Ze denken met je mee, zijn transparant over de kosten en werkzaamheden en zijn tevens betrokken bij jouw situatie. Erg fijn en voor ons een reden om hiertoe blijven komen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 13 juni 2017

Zeer te vreden

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De mensen die daar werken zijn behulpzaam en vriendelijk. De service is goed vriendelijk en correct.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 maart 2017

APK

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik ben al een aantal jaren klant bij Vreeken Occasion Center. Ik wordt telkens prima en vakkundig geholpen. Tijdens de APK kon ik gebruik maken van de wifi, zodat ik gewoon kon doorwerken zonder verlof op te nemen. Ideaal!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 24 maart 2017

Weer prima geholpen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Weer prima ervaring met Vreeken, kom er intussen al weer 8 jaar en Ben over het algemeen zeer tevreden. Je wordt vriendelijk geholpen, en ook voor een wat oudere auto wordt bij elk probleem weer een passende oplossing gezocht.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 maart 2017

Geen onverwachte verrassingen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Van te voren wordt duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren en wat de daarmee samenhangende kosten zijn. Dus geen onverwachte extra kosten bij het afrekenen. Onderhoud wordt goed en vakkundig uitgevoerd, men neemt uitgebreid de tijd om eventuele storingen te onderzoeken en daar waar mogelijk direct te verhelpen. Kortom top.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 februari 2017

Goede kwaliteit, goede service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds een aantal jaar ben ik vaste klant van Vreeken Occasion Center. Ik ben van meet af aan zeer tevreden over hun service en de kwaliteit die ze leveren. De contacten met het personeel verlopen altijd goed, de vaste medewerkers weten precies wie je bent en welke auto je hebt als je contact opneemt, wat de service ten goede komt. Afspraken worden goed doorgesproken en nagekomen, je staat als klant nooit voor verrassingen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 december 2016

Vlot op weg naar onverwachte reparatie

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Bij een standaard kleine beurt en vervangen van banden werd er olie in de turbo gevonden. Om verder schade te voorkomen moest de auto direct gerepareerd worden. We kregen een keurige prijsberekening, prima uitleg over mankement en te verwachten reparatietijd. Door drukte in hun planning zouden we een week onze auto kwijt zijn, maar de heren vonden toch een plekje in hun drukke schema om de auto eerder onder handen te nemen en waren we binnen 3 dagen, incl. besteltijd van onderdelen weer onderweg! Toppers zijn het, goede service, altijd vriendelijk en nooit te beroerd om met je mee te denken! Ze zien nooit een probleem, maar zoeken naar een oplossing!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 december 2016

Snel, betrouwbaar, vriendelijk en betaalbaar

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds een paar jaar klant bij Vreeken en onverminderd tevreden. Als je komt weten ze nog wie je bent en kennen de geschiedenis van de auto. Reparaties waar de vakgarage (VW) moeite mee had, werden hier eenvoudig opgelost. Er is altijd een duidelijke terugkoppeling vooraf over de uit te voeren reparaties en de prijs. Prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding. Kortom: een aanrader.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2016

Buitengewoon goed door gewoon te blijven en goed te zijn!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Voor 6 december 2016 een afspraak gemaakt om de druklager van mijn versnelling te repareren. Van begin tot einde: uitleg over reparatie, prijs opgave ("dit is het.."), afspraak gemaakt, leenauto meegekregen, einde dag telefoontje stand van zaken, volgende dag 2e keer gebeld met stand van zaken, extra (ander) probleem nog opgelost en voor 3e keer gebeld dat auto klaar is en klaar staat. Tot slot: prijs is volgens afspraak binnen de van te voren aangegeven bandbreedte gebleven. Helemaal goed en netjes dus! Echt prima. Leuk om niet alleen in de showroom maar ook in de werkplaats te kunnen kijken en rondlopen. Tekst en uitleg wordt gegeven. Prima! 1 "nadeel" bij Vreeken, omdat ze goed werk leveren moet je soms een paar dagen langer dan gehoopt wachten. Maar... het wachten is de moeite meer dan waard! Ik raad Autofirst Vreeken Occasion Center van harte bij een ieder aan!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 december 2016

prima garage voor onderhoud audi A2

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Duidelijke korte lijn tussen klant en garage. Duidelijkheid over de prijs en naar mijn idee eerlijke prijzen. (heel anders dan bij audi) Deze keer op aangeven van de garage de distributiesnaar vervangen. blijft een dure reparatie maar geheel naar tevredenheid uitgevoerd

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 november 2016

TOP GARAGE!!!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

2 jaar geleden een Toyota Aygo gekocht bij deze garage en rij er nog vol tevredenheid mee rond!! Als ik bel voor iets zijn ze altijd vriendelijk, en weten ze eigenlijk altijd wel gelijk wie je bent. Kan altijd snel terecht, en denken met je mee als je geen vervoer terug hebt (een leenfiets!) Pas geleden voor een groot onderhoudsbeurtje geweest, en mijn vochtprobleem was vrij snel gevonden dat veroorzaakt werd door mijn achterlicht die niet helemaal wachterdicht was. Ze overleggen gelijk telefonisch wat er scheelt aan je auto zodat je niet vol verrassingen staat. Nieuwe voorbandjes, remschijfje en wat filtertjes vervangen... Het wordt altijd duidelijk uitgelegd en het voelt ook echt vertrouwd. Goede service, snelle reparaties, vriendelijk, komen afspraken altijd na en kwaliteit is uitstekend. Ik rij weer heerlijk rond in mijn auto, en ga hier nooit meer weg. Ook de auto, die ik hier gekocht hebt is uitstekend, en ben er super blij mee!! Echt een aanrader om hier je auto te kopen, en te onderhouden. Alleen al voor de vriendelijkheid van het personeel zal ik hier niet weg willen!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 november 2016

Top garage en service!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kwam er onderweg achter dat er iets onder mijn auto niet goed was. Zelf gekeken en ik zag dat de uitlaat los was aan de achterzijde. Gebeld met Vreeken en ik kon gelijk terecht. Na een tijdje werd ik gebeld, wat er vervangen moest worden en wat de totale kosten waren. Ik werd dezelfde dag nog gebeld en kon de auto weer ophalen. TOP SERVICE en GARAGE!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 november 2016

Grote beurt en APK

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Afspraak gemaakt en auto 's morgens gebracht. 's Middags netjes gebeld dat de auto klaar stond. Airco niet in beurt meegenomen aangezien daar een apart certificaat voor vereist is. Aan die oplossing wordt gewerkt.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.
  • vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • volgende

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen*
Alarminstallatie inbouwen*
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie*
Klein schadeherstel*
Groot schadeherstel*
Schade taxatie*
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen*
Wasstraat
Interieur*
Poetsen*
* Alleen met afspraak
Locatie Vreeken Occasion Center B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Vreeken Occasion Center B.V.
Nijverheidsstraat 27
2132AZ HOOFDDORP
Noord-Holland
GPS: 52.30473 / 4.6987053 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

023 5631999

michiel@vreeken.info

Plaatsen van een beoordeling