Vlashuizen B.V.

Tarasconweg 17 | EINDHOVEN

(3)

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
1 (33%)

4 sterren

 
1 (33%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
1 (33%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 16 november 2015

Prima betrouwbaar bedrijf

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Eigenlijk al jaren goede ervaringen. Zowel qua prijs-kwaliteit als qua klantvriendelijkheid. (Een garagebezoek is in principe altijd prijzig, maar als het mogelijk is wordt hier meegedacht de rekening niet onnodig hoog op te laten lopen als het kan) Ooit hebben we hier een auto van ons achtergelaten om naar de sloop te laten brengen. Nadat bleek dat we onze CD-speler vergeten waren eruit te halen en de auto inmiddels al verwijderd was, kregen wij meteen een nieuw exemplaar aangeboden omdat men vond dat het ook hun verantwoordelijkheid was geweest erop te letten of de auto helemaal leeg was. Ze vonden het een slordigheidje van zichzelf. Dat was erg sportief. Vorig jaar in de laatste week van het jaar waren we erachter gekomen dat onze auto de dag daarvoor gekeurd had moeten zijn. Ondanks zeer grote drukte aan het einde van het jaar werd er toch ruimte gemaakt voor onze APK. En omdat het vanwege diezelfde drukte tot ver in de tweede week van januari duurde voordat alles rond was, zouden we autoloos zijn geweest als deze garage ons niet voor die hele periode een leenauto had gegeven, waarvoor we de laatste paar dagen niet eens hoefden te betalen. Zij vonden dat het hun 'fout' was dat het zo lang duurde. (terwijl wij gewoon zelf niet op tijd een afspraak hadden gemaakt in december). Laatste (best wel hoge) rekening viel eigenlijk hoger uit dan in eerste instantie begroot. Vanzelfsprekend hoefden we alleen het begrote bedrag af te rekenen. Je kunt hier altijd even tussendoor komen als je ergens niet helemaal zeker van bent. Kortom: Toffe garage

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 30 oktober 2014

Garantie stelt niets voor

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Toen ik voor de eerste keer binnenkwam bij dit autobedrijf leek het een keurige zaak. Vriendelijk personeel en redelijk deskundig. Ik liet mijn oog vallen op een bmw 3 serie. De auto zag er keurig uit en reed perfect. Ik besloot om tot aankoop over te gaan. Ik boekte het aankoopbedrag (15.250 euro) over. Ik was helemaal tevreden tot 3 maanden na deze aankoop. De auto begon elektra problemen te vertonen. Daadwerkelijk alle elektronica viel steeds uit. De radio, lampen, kilometerteller alles begon aan en uit te springen. Direct terug gereden naar Vlashuizen. Zij zouden zorgdragen voor een kosteloze reparatie. Ik kreeg een klein oud seatje mee om toch mijn reizen te kunnen maken. Na 2 weken belde ik de garage op met de vraag of er al iets bekend was. Er was nog niets bekend en het kon nog wel even duren. Vervolgens ben ik nog enkele maanden aan het lijntje gehouden. De auto zou gerepareerd zijn en het probleem zou verholpen zijn. Na 1 kilometer te hebben gereden bleek dat het probleem er nog steeds in zat. Halverwege kwam ik stil te staan en belde meteen met het bedrijf. De verkoper vertelde me dat de eigenaar niet aanwezig was en hij zou op de hoogte zijn van deze kwestie. Ik kreeg zijn 06 nummer en probeerde hem te bellen. Hij zei letterlijk " ik heb kosten genoeg gemaakt aan die auto, zoek het maar uit, succes" hij verbrak de verbinding. Daar stond ik toen, langs de weg met een auto van 15.250 euro met garantie. Ik heb nu DAS rechtsbijstand ingeschakeld en probeer de koop ongedaan te maken. Wees alert bij een aankoop bij dit bedrijf. Garantie stelt niets voor en je wordt zeer onvriendelijk behandeld bij terugval op je garantie.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 mei 2014

Prima service, doen wat ze beloven

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Alleen maar goede ervaringen, kom er al ruim 5 jaar en altijd tevreden weggegaan. Leuke tweedehands auto's voor een leuke prijs, voor ieder wat wils. Ook perfecte service bij onderhoud.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Vlashuizen B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Vlashuizen B.V.
Tarasconweg 17
5627GB EINDHOVEN
Noord-Brabant
GPS: 51.4771415 / 5.4413687 lat/lng Plan route

Contact

040 2624289