Vakgarage Henk Jonker V.O.F.

Veilingweg 74 | WARMENHUIZEN

(4)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Aangesloten bij

BOVAG

Over Vakgarage Henk Jonker V.O.F.

Vakgarage Henk Jonker al ruim 30 jaar het meest complete autobedrijf!
onderhoud & reparatie, APK, storing diagnose, lease auto's, campers, verkoop nieuw & gebruikt en autoschade herstel in eigen beheer.

Deze garage wordt beoordeeld met

4 reviews

5 sterren

 
1 (25%)

4 sterren

 
1 (25%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
2 (50%)
2 van de 4 reviewers raadt deze garage aan.

, 16 december 2015

slecht afgeleverd en geen oplossingen

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

auto gekocht in februari 2015 een outlander op gas uit 2004. de koplampen moesten vervangen worden want die waren lek dus stond water in de eigenaar stond erbij zo van hé hoe kan dat nou? de auto zou gekeurd en met beurt afgeleverd worden. 2 dagen later branden het motormanagment lampje en dat kan gebeuren. Ik mocht het bij de garage in de buurt uit laten lezen en die gaf aan katalysator. Afspraak gemaakt met de vakgarage en die gingen het checken of het wel klopt. En ja het klopt. auto is een week weg geweest want ze gingen op zoek naar een 2 hands.(had wel een leenauto) toen ik hem ging halen zei ik ook van de ruitenwissersbladen zijn niet goed. Hij ging het controleren en ja wel ze waren versleten. Hoe zit het dan met de apk? later terug voor een rammel in bij het voorwiel. Bleek de remtang los te zitten deze werd vast gedraaid en klaar.Er zat ook een breuk in het stuur en daar reageerde hij heel apart op van ..rijd je zo dan met het stuur vasthouden? en dat was het. er was ook een piep als je optrok en vooral met een trailer erachter waarom ik deze auto heb gekocht. \het bleek de rechterdraagarm met rubbers te zijn.De rubbers waren op en als je optrok was het ijzer op ijzer. hij deed er niks aan dus weer naar andere garage, Deze heeft de draagarm met rubbers vervangen (was een geheel) en de rammer bij de remtang gedaan. deze was vast gezet maar zonder de rubbers ertussen te doen. 1000 euro extra kosten incl arbeidsloon. hij de vakgargae zei wel nog van Ik moet er wel wat aan verdienen natuurlijk...daarom alles zo goedkoop mogelijk doen. klachten nooit opgelost en ook niet met de stichting vakgarage . schande dat dit een vakgarage is. ben nu al 29 weken bezig met de klacht ....ook niet via klachtenkompas of consumentenbond reageren ze niet.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 september 2015

APK keuring

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Op 26-01-2015 kocht ik bij Vakgarage Henk Jonker te Warmenhuizen een Suzuki Alto bouwjaar 13-02-2004 met 50022 km op de teller voor 2900e met een nieuwe APK tot 13-02-2016, keuring door hun zelf gedaan. De auto was voor mijn vriendin. Op 03-02-2015 aankoop keuring laten doen bij Suzuki dealer Luykx te Amsterdam, uitslag beide wiellagers voor zijn hoorbaar, Apk afkeur, kosten 376,77e incl. Banden lv, rv, la versleten, moeten vervangen worden., kosten 291,45e. Na heen en weer gebel met Garage Jonker (GJ) op 04-02-2015 terug gegaan en met veel moeite werd er een wiellager vergoed, de andere moest ik betalen a 133,63e, over de banden werd niet gepraat. Op 10-04-2015 pech met auto, hard geluid voor, weggesleept naar Auto Plaza Westpoort Amsterdam (APW), deze constateerde dat beide wiellagers voor kapot waren. Na veel gebel op kosten van GJ gemaakt. Daar mijn vriendin niet meer durfde te rijden in de auto, ben ik er zelf maar mee gaan rijden, na er eerst vier nieuwe banden op gezet laten hebben a 182,24e. Ook 100e onkosten gehad om de uitlaat diverse keren te laten lassen bij een andere garage, daar deze los zat en lekte. De monteur die dit gelast heeft vond de km stand niet in overeenstemming met de algehele toestand van de auto. 24-08-2015 Hoorde ik weer geluiden voor, terug naar APW. Deze dacht aan een productie fout of dat beide fusee lichamen niet 100% rond waren. Op hun advies twee tweedehandse gekocht, inclusief montage koste dit weer 280e. Op 31-08-2015 aangetekende brief naar GJ gestuurd met briefje van bedrijfsleider van APW en het verzoek deze kosten te vergoeden met mijn de belofte dat ik zaak dan als afgedaan zou beschouwen. Reactie van GJ, daar de auto zonder garantie was verkocht wilde hij hier niets aan doen en ook geen contact meer. Ik vind dat dit niets te maken heeft met het APK goedkeuren van een auto, vandaar mijn review.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 17 september 2014

Prima garage, vakkundige monteurs

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Allebei mijn auto's zijn hier al jaren in onderhoud. Mijn 2e auto is hier ook gekocht. Nooit problemen met reparaties gehad. Het maakt niet uit welk merk je rijdt, de monteurs kennen ze allemaal.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 april 2014

Fijne no-nonsense garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Met mijn nu bijna 20 jaar oude Toyota ging ik altijd braaf naar de Toyota dealer. Ik woonde in de stad en de auto was altijd goed onderhouden dus dat deed ik ook. Totdat ik op een gegeven moment een kapot lampje had (rechtsvoor). Ik rij naar de Toyota dealer, en die rekent voor 10 minuten werk een half uur man-uren af. Want 10 minuten werk 'stond niet in het systeem'. Mijn vraag was direct: waar is het 'dat doen we ff voor u mevrouwtje gebleven'. Ik heb terstond een klacht ingediend bij Toyota Nederland en aangezien ik ondertussen was verhuisd naar een dorp ging ik maar eens, met mijn toen 15 jaar oude Toyota naar de garage hier in het dorp. Ik doe elk jaar een grote of kleine beurt (net wat nodig is) en de keuring. Er wordt altijd vooraf netjes gemeld wat het eventueel gaat kosten en als ik tussendoor eens voor een kapot lampje kom.... Drie keer raden wat ik dan betaal.... Alleen de kosten van het lampje (€ 2,60 ofzo?) nix geen man-uren, laat staan een half uur!!! Gewoon, dat doen we ff voor u mevrouwtje. Zoals het hoort als je elk jaar en bij andere gebreken naar een garaqe komt. Ik zeg een hele dikke pluim voor Vakgarage Henk Jonker. Heel blij mee, echt.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service
Zomercheck
Wintercheck
Accu vervangen
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)
Bandenopslag
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie*
Klein schadeherstel*
Groot schadeherstel*
Schade taxatie
Sterreparatie
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur*
Poetsen*
* Alleen met afspraak
Locatie Vakgarage Henk Jonker V.O.F. op kaart

Praktisch

Adres

Vakgarage Henk Jonker V.O.F.
Veilingweg 74
1749EJ WARMENHUIZEN
Noord-Holland
GPS: 52.7230919 / 4.7346105 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

0226-393556

info@vakgaragehenkjonker.nl