Vakgarage Accuraat

Bisonspoor 383 | MAARSSEN

(3)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
1 (33%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
2 (67%)
1 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 11 januari 2017

Meesters in miscommunicatie

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik had vooraf gebeld dat mijn auto door het bergingsbedrijf zou worden gebracht. Hierbij mijn telefoonnummer en kenteken achtergelaten. Ze zouden me terugbellen wanneer de auto er was. Een week later had ik nog niets gehoord en heb ik zelf gebeld. De auto bleek er al 6 dagen te staan en ze beweerden dat mijn telefoonnummer niet bij mijn auto stond vermeld. Nee, daarvoor had ik vooraf al gebeld natuurlijk. Maar dat waren ze blijkbaar weer vergeten. Dezelfde dag zouden ze mijn auto repareren. 2 dingen moesten vervangen, ook moest de bumper gerepareerd. Ik heb geen prijsindicatie over de bumper van ze gekregen, enkel een "dat is niet zoveel werk". Ik ben akkoord gegaan met de genoemde prijzen voor de 2 te vervangen onderdelen en kreeg te horen dat ik vlak voor sluitingstijd mijn auto kon ophalen. Toen ik mijn auto om half 6 kwam ophalen was deze nog niet klaar en kon ik met lege handen weer naar huis. Tot zover de afspraak dat ik hem aan het eind van de dag kon halen. De volgende dag werd ik gebeld dat de auto klaar was. Het genoemde bedrag waarvoor ik hem kon ophalen was ruim 200 euro hoger dan het vooraf afgesproken bedrag. Hierop zijn we in discussie gegaan dat dit bedrag niet was afgesproken en dat ze ons hierover vooraf hadden moeten inlichten, omdat we gezien het bedrag de andere (minder urgente) reparaties dan niet zouden hebben uitgevoerd. Meer dan een sorry kon er niet van af. Makkelijk verdiend voor ze. Ze zijn aangesloten bij Vakgarage en Bovag, maar houden zich niet aan de regels. Volgens de regels van Bovag hadden ze contact met ons moeten opnemen wanneer het reparatiebedrag meer dan 10% hoger uitviel dan afgesproken. Dit hebben ze niet gedaan. Volgens de regels van Vakgarage hadden ze een concrete reparatieprijs met ons moeten afspreken. Dit hebben ze voor de bumper niet gedaan. Ik weet zeker dat we hier nooit meer heen gaan voor reparaties.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 maart 2015

Al jaren tevreden

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wij hebben al jaren beide auto's in onderhoud bij Accuraat en zijn zeer tevreden. Nooit het idee gehad dat we onnodig op kosten worden gejaagd, nooit een slechte reparatie gehad. Men is (klant)vriendelijk en correct. Altijd goede service ontvangen. We worden altijd netjes gebeld om even te overleggen als onze auto's er staan en er iets gerepareerd moet worden. Alleen nieuwe banden heb ik ooit ergens anders laten doen ivm prijs, mijn man was elders juist duurder uit. De prijzen lijken ons redelijk voor een garage als deze.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 26 november 2014

Slechte ervaring

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Onnodig hoge kosten gemaakt, na het vervangen van dure onderdelen (+/- 700 euro) bleek de elektrische storing ergens anders mee te maken te hebben, nl een stekkertje wat verroest was (10 euro om te vervangen). Kwamen afspraken niet na. Onduidelijke afspraken over de kosten waardoor ik achteraf voor een verrassing kwam te staan als ze me de factuur voorschotelde.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Vakgarage Accuraat op kaart

Praktisch

Adres

Vakgarage Accuraat
Bisonspoor 383
3605JZ MAARSSEN
Utrecht
GPS: 52.1348681 / 5.0320195 lat/lng Plan route

Contact

0346565083

Speciaal voor jou geselecteerd

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat