Sovereign

Binnenhavenstraat 107 | HENGELO

(1)

Deze garage wordt beoordeeld met

1 review

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
1 (100%)

1 ster

 
0 (0%)
0 van de 1 reviewers raadt deze garage aan.

, 20 april 2016

Jammer

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Hier onlangs een nieuwe auto gekocht. Ik kan je alleen maar aanraden om hier niet heen te gaan en wel om het volgende: - Testrit gemaakt en er waren geen problemen met de auto. - Ik kon mijn oude auto inruilen, maar kreeg er slechts 250 euro voor. Met het argument " Ja dan moet ik kijken of ik hem naar de sloop breng of dat ik hem aan iemand geef" van de beheerder van de garage. Vervolgens zie ik de auto aangeboden voor het dubbele op hun eigen website. - Er waren een aantal zaken niet in orde: de deur klikte bij openen en zou opgelost worden. Is niet gebeurd. Er was onduidelijkheid over de distributieriem (voor 150 euro laten vervangen door hen). En het knopje van de deur zou vervangen worden. Toen ik de auto kwam ophalen was dit niet gebeurd. Tot slot vroeg ik om de originele achterlichten en niet de getunede versie die er in zat. Voor 30 euro tweedehands erop laten zetten door hun, maar toen ik vroeg naar de oude achterlampen kreeg ik die niet mee omdat "ze die zelf ook mooi konden verkopen". - Thuis bleek dat de achtersproeier kapot was: er lekte ruitenwisservloeistof uit de dorpel. Ook deden de knipperlichten het niet van de aansluiting van de aanhanger. Gebeld naar de garage en ik "kon maandag wel langskomen". Aldaar kreeg ik te horen "Ik heb nu geen tijd" na een rit van een half uur. Dus werd de aanhangeraansluiting nagekeken en die zou het moeten doen volgens meneer. Nou ik had hem thuis al geprobeerd en het werkte niet. Wel kon ik zelf op naam van de garage een stukje ruitensproeier slang kopen bij een auto onderdelen bedrijf. De sproeier na een paar uur zelf maar opgelost en de aanhangerkoppeling met kabelboom (was nodig) volledig laten vernieuwen bij een erkende garage. Oh ja, na een paar honderd kilometer begon de demper van de achteras ook een piepend geluid te maken, Heb ik ook maar zelf opgelost want het boeit ze daar allemaal toch niet. Kortom, Het is allemaal vaag geregeld en afspraken worden niet nagekomen. Ga alsjeblieft naar een andere garage.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Sovereign op kaart

Praktisch

Adres

Sovereign
Binnenhavenstraat 107
7553GH HENGELO
Overijssel
GPS: 52.2527014 / 6.7715549 lat/lng Plan route

Contact

074 2569346

Speciaal voor jou geselecteerd

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat