Scharneauto's

Trekdyk 1-A | SCHARNEGOUTUM

(3)

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
1 (33%)

1 ster

 
2 (67%)
0 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 09 januari 2017

Aardige mensen maar kwaliteit?

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

In february 2016 een auto gekocht hier iets duurder maar denk dan is ie ook beter. Helaas niks bleek minder waar. Naar 1 maand Voorbanden vervangen(de oude waren plofbanden helemaal gaar) en de remschijven waren krom(dit was al net toen ik hem kocht). nu net voor de APK geweest de bedrading naar mijn achterremlicht en achteruitrijlicht was slecht en moet eigenlijk opnieuw aangelegd. Ook was er sprake van een olie lek. Ik zal hier nooit meer komen op zijn fries hebben wij een uitspraak voor zulke mensen een Beunbaas

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 28 juni 2016

Deukjes in de auto en een deuk in mijn vertrouwen.

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Een maand geleden heb ik bij deze garage een auto gekocht die volgens de verkoper helemaal was nagekeken en waar ik nog jaren plezier van zou hebben. Lag wat boven mijn budget maar dacht....oke dan kan ik ook een hele tijd vooruit. Mijn vorige autootje kwam hier ook vandaan en die beviel prima. Had zijn mankementjes maar was ook een goedkoop bakje. Als er iets mee was kon ik terugkomen en zouden ze het maken. Dat gebeurde ook, dus had er ook alle vertrouwen in. Thuis aangekomen met deze auto kwam ik tot ontdekking dat er geen druppel olie in zat. Zelf maar ff bijgevuld. Daarna kwam ik tot de ontdekking dat hij olie lekte en koelvloeistof en soms weigerde te starten. Er weer heengegaan en ze gingen het maken. Tot zover helemaal toppie. Maar nu amper 3 weken verder lekt hij weer koelvloeistof. Zo erg zelfs dat ik er eigenlijk niet meer mee kan rijden. Hij raakt meteen oververhit. Dus er weer even heen. Eerst volgooien en 3 km later. Zo goed als weer leeg. Mijn schoonzoon was bij mij en die vroeg hoe ze het een paar weken terug hadden gemaakt want dit zou niet mogen gebeuren . De eigenaar werd daarop zo boos. Begon te schelden en wou tegen mijn auto aan schoppen. Deed dat niet, maar sloeg vervolgens met zijn knokkels op de moterkap waardoor er nu deukjes in zitten. Ben hier zeer van geschrokken. Vind dit hele gebeuren heel jammer en hoop dat hij met een oplossing komt. Dit is niet wat me door de verkoper. ( die er volgens de eigenaar niet eens in dienst is) werd voorgeschoteld. En idd, t,is niet een nieuwe auto. Dus je kunt dat ook niet verwachten. Maar in 1 maand al zoveel gedoe daar zit ik niet op te wachten.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 augustus 2015

Super aardig maar service?

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Het bedrijf is super vriendelijk bij verkoop en tot er betaald is blijkt ook alles mogelijk. Maar in in vredesnaam leg alles wat je voor het betalen hebt afgesproken zwart op wit vast want eenmaal het geld binnen zijn ze spontaan alle afspraken vergeten. Nooit van mijn leven dat ik bij dit bedrijf een auto zou kopen. Sorry heren, maar als je iets afspreekt dan kom je afspraken gewoon na. En reageren op deze review zou super zijn hoor maar dan doen we het ook openbaar hier waar iedereen kan lezen wat er voor oplossing u bied.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Scharneauto's op kaart

Praktisch

Adres

Scharneauto's
Trekdyk 1-A
8629EG SCHARNEGOUTUM
Friesland
GPS: 53.0545055 / 5.6777193 lat/lng Plan route

Contact

0515 560658