Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Aangesloten bij

Stichting Duurzaam Repareren , VACO

Over Profile Car & Tyreservice Middelweerd | Autob...

Bij Profile Car & Tyreservice Middelweerd in Harmelen kunt u terecht voor complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en wij zijn specialist in autobanden. U kunt bij ons terecht voor onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, zomer- en winterbanden, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Met jarenlange ervaring en veel kennis over banden en auto-onderhoud kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden ook een ruim assortiment lichtmetalen velgen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om online banden en velgen te kopen of uw afspraak voor een bandenwissel en / of onderhoud te plannen. Meer info? Bel of mail ons!

Deze garage wordt beoordeeld met

1 review

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (100%)
0 van de 1 reviewers raadt deze garage aan.

, 04 juni 2015

Laaie lichters!

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ging langs om de banden te laten balanceren. Lopend naar huis geen probleem, kon de auto die middag weer ophalen. Werd ik thuis gebeld dat de banden van dusdanig slechte kwaliteit waren dat ik echt aan nieuwe toe was. Balanceren had geen zin. Ze hadden net een scherpe aanbieding waaraan ik kon meedoen.. Ik zei er even over na te denken. (Volgens mij zijn de banden nog prima.) Auto opgehaald, had er geen goed gevoel bij. Naar andere garage gereden, geen probleem, banden gebalanceerd. Ze proberen gewoon een onwetende nieuwe banden te verkopen terwijl dat helemaal niet nodig is. Bah, daar houd ik niet van!!

05-10-2015 10:55

Geachte heer, mevrouw, Wilt u contact met mij opnemen omtrent deze kwestie? Ik heb teruggezocht in de historie, maar kan niet achterhalen wie u bent of om welk kenteken het gaat. Het is nl. absoluut niet de bedoeling om onze klanten op kosten te gaan en onderdelen te vervangen als dit niet nodig is. Graag een mail naar mark@auto-middelweerd.nl

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Profile Car & Tyreservice Middelweerd | Autobedr. Middelweerd op kaart

Praktisch

Adres

Profile Car & Tyreservice Middelweerd | Autobedr. Middelweerd
Energieweg 21
3481MC HARMELEN
Utrecht
GPS: 52.0990773 / 4.9454373 lat/lng Plan route

Contact

0348-443614