Prins Auto B.V.

Edisonweg 8 | ALBLASSERDAM

(2)

Deze garage wordt beoordeeld met

2 reviews

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
1 (50%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (50%)
1 van de 2 reviewers raadt deze garage aan.

, 01 september 2014

Wel verkooppraatjes, maar na aflevering geen service!

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Op 30-05 een Opel Meriva gekocht, de door mij voorgestelde aankoopkeuring mocht niet worden uitgevoerd, maar Peter Prins zou de auto in perfecte staat afleveren, zodat ik zeker het eerste jaar probleemloos kon rijden. Na 3 weken een losse uitlaat, dit eerst even laten checken bij Kwik fit en eigen garage, uitlaat bleek te lekken en voorzien van een zelf gemaakt reparatiestuk. Bij Prins laten repareren onder garantie, uitlaatstuk werd niet vervangen, maar voorzien van een reparatiemof, dicht gekit en vastgezet. Twee dagen later viel de elektrische stuurbekrachtiging op de snelweg uit, het gevolg van een slechte accu, bij doormeting van de accu door de ANWB bleek deze minder dan 1/3 van de capaciteit te hebben. Peter Prins vond dat ik voor het vervangen van de accu maar weer naar hem toe moest komen rijden, terwijl ik dit 2 dagen eerder ook al had gedaan. Na een hoop discussie en bemiddeling door de BOVAG heeft hij uiteindelijk de helft van de door mij gemaakte kosten voor vervanging van de accu vergoed. Na 2,5 maand hoorde ik een rammelend geluid aan de voorkant, na controle door mijn eigen garage bleken de stabilisatiestangen slecht te zijn, de stofhoezen van de aandrijfstang waren gescheurd en bleken eerder ter reparatie te zijn dicht gekit, de door Peter Prins vastgezette uitlaat was wederom los. In verband met een weekend weg heb ik dit door mijn eigen garage laten herstellen (kosten 210,00) en een mail naar auto Prins gestuurd, waarin ik heb voorgesteld de werkplaatskosten voor mijn rekening te nemen als hij de materiaalkosten zou vergoeden. Peter Prins weigert iets te vergoeden en neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Alle mankementen aan de auto zijn een direct gevolg zijn van slechte aflevering, terwijl hij maar liefst 495,00 hiervoor in rekening brengt. Peter Prins levert de auto af met gebreken die je zelf op het oog niet ziet. Wanneer je hem hierop aanspreekt verschuilt hij zich achter het feit dat hij de APK uitbesteed en er dus niets van weet (APK-keurmeester heet heel toevallig ook Prins) en zegt hij dat hij de kosten van andere garages niet meer vergoed i.v.m. slechte ervaringen in het verleden. Peter Prins schreeuwt van de daken dat hij zo te vertrouwen is, maar vertrouwt zelf niemand en als je te kritisch naar hem word of teveel eisen naar zijn zin stelt is hij een stuk minder vriendelijk en krijg je zelfs het verwijt dat je dan maar beter geen korting op de verkoopprijs had kunnen vragen. Wanneer je dus in de buurt van Alblasserdam woont, het niet erg vind met je auto diverse keren terug te moeten voor reparaties en dat deze op een houtje touwtje manier worden uitgevoerd kun je hier best een auto kopen. Ik heb nu eigenlijk nog garantie, maar mijn auto gaat niet meer naar deze beunhaas toe, ik ben klaar met Peter Prins!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 april 2014

Vrij nieuwe garage, zeker Bovag waardig, echter soms net te weinig kennis bij verkoper

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Juiste leuke jonge garage, wel vrij weinig kennis bij 1 van de verkopers. Ook willen ze teveel verdienen op een inruilauto. Verder geen problemen en eerlijke service.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Prins Auto B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Prins Auto B.V.
Edisonweg 8
2952AD ALBLASSERDAM
Zuid-Holland
GPS: 51.8581085 / 4.6639758 lat/lng Plan route

Contact

078 6453731

???crossSell.titles.0???

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat