Oudshoorn en Ruygt

Nijverheidsweg 10 | PIJNACKER

(177)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Aangesloten bij

Stichting Duurzaam Repareren

Deze garage wordt beoordeeld met

177 reviews

5 sterren

 
156 (88%)

4 sterren

 
18 (10%)

3 sterren

 
2 (1%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (1%)
175 van de 177 reviewers raadt deze garage aan.

, 07 december 2017

super garage!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

dit is een super garage, vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en ik krijg altijd gratis een leen auto mee bij de apk keuringen

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

super garage!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

dit is een super garage, vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en ik krijg altijd gratis een leen auto mee bij de apk keuringen

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

super garage!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

dit is een super garage, vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en ik krijg altijd gratis een leen auto mee bij de apk keuringen

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 november 2017

Echt Top!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Om een lang verhaal kort te maken, wij kwamen met pech te staan net boven Lile in Frankrijk met een Defender, een vriend kwam ons ophalen met de trailer van Oudshoorn & Ruyt deze mocht hij gewoon meenemen. Toen wij s'avonds om 9 uur in Pijnacker aankwamen en wij belden met de garage kon de auto naar binnen, en zij de volgende dag al een expertise hebben gedaan en een perfecte reparatie gewoon Top.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 november 2017

Echt Top!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Om een lang verhaal kort te maken, wij kwamen met pech te staan net boven Lile in Frankrijk met een Defender, een vriend kwam ons ophalen met de trailer van Oudshoorn & Ruyt deze mocht hij gewoon meenemen. Toen wij s'avonds om 9 uur in Pijnacker aankwamen en wij belden met de garage kon de auto naar binnen, en zij de volgende dag al een expertise hebben gedaan en een perfecte reparatie gewoon Top.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 november 2017

Klantgericht & service hoog in het vaandel

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Korte tijd geleden onze droomauto Citroën DS3 gekocht. Fantastische service en prettige afhandeling van de koop. Zij nemen echt de tijd om e.e.a. toe te lichten en geven transparante antwoorden. Netjes geholpen. Top garage.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 november 2017

Klantgericht & service hoog in het vaandel

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Korte tijd geleden onze droomauto Citroën DS3 gekocht. Fantastische service en prettige afhandeling van de koop. Zij nemen echt de tijd om e.e.a. toe te lichten en geven transparante antwoorden. Netjes geholpen. Top garage.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2017

ouderwetse service op top niveau

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ouderwetse service van hoge kwaliteit. Alles vooraf duidelijk en bij bijzonderheden nemen ze op voorhand netjes contact op. Gratis leenfiets staat altijd voor u klaar. Maar de service gaat zelfs zo ver, dat wanneer het zo uitkomt de auto thuis wordt opgehaald/gebracht. Vakkennis en klantvriendelijkheid staan bij de mannen van Autototaalservice hoog in het vaandel. Een garage waar u met een gerust hart naar toe kan gaan!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2017

ouderwetse service op top niveau

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ouderwetse service van hoge kwaliteit. Alles vooraf duidelijk en bij bijzonderheden nemen ze op voorhand netjes contact op. Gratis leenfiets staat altijd voor u klaar. Maar de service gaat zelfs zo ver, dat wanneer het zo uitkomt de auto thuis wordt opgehaald/gebracht. Vakkennis en klantvriendelijkheid staan bij de mannen van Autototaalservice hoog in het vaandel. Een garage waar u met een gerust hart naar toe kan gaan!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2017

Weer uitstekend werk geleverd

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wederom heel prettig geholpen bij deze garage. Bij een botsing was flink schade ontstaan. Nadat de schade was opgenomen kreeg ik nog dezelfde dag een nette offerte toegestuurd. Hierin stonden de benodigde onderdelen voor reparatie, spuitwerk en arbeid netjes overzichtelijk weergegeven. Het vervangend vervoer was uitstekend en bij de reparatie inbegrepen. Mijn auto zag er weer als nieuw uit toen ik hem kwam ophalen. Tevens werd aan de hand van foto's toegelicht hoe het reparatieproces verlopen was. Heel tevreden over het eindresultaat.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2017

Weer uitstekend werk geleverd

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wederom heel prettig geholpen bij deze garage. Bij een botsing was flink schade ontstaan. Nadat de schade was opgenomen kreeg ik nog dezelfde dag een nette offerte toegestuurd. Hierin stonden de benodigde onderdelen voor reparatie, spuitwerk en arbeid netjes overzichtelijk weergegeven. Het vervangend vervoer was uitstekend en bij de reparatie inbegrepen. Mijn auto zag er weer als nieuw uit toen ik hem kwam ophalen. Tevens werd aan de hand van foto's toegelicht hoe het reparatieproces verlopen was. Heel tevreden over het eindresultaat.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 november 2017

Vaste klant

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

No nonsens bedrijf! Huidige auto ook aangeschaft hier. Altijd netjes geholpen. Duidelijkheid over de kosten vooraf. Leenauto of fiets, geen probleem.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 november 2017

Vaste klant

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

No nonsens bedrijf! Huidige auto ook aangeschaft hier. Altijd netjes geholpen. Duidelijkheid over de kosten vooraf. Leenauto of fiets, geen probleem.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 november 2017

Top Garage!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Volledige transparantie, goed advies, betrouwbaar, snel en een scherpe prijs. Je auto is in zeer goede handen. Ik ben super blij met zo'n goede garage in Pijnacker!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 november 2017

Top Garage!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Volledige transparantie, goed advies, betrouwbaar, snel en een scherpe prijs. Je auto is in zeer goede handen. Ik ben super blij met zo'n goede garage in Pijnacker!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 november 2017

Vaste klant

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

We komen al jaren bij dit bedrijf, met beide auto's. We worden er vriendelijk en duidelijk geholpen. Mijn man wil graag uitleg over wat er moet gebeuren en waarom en daar nemen ze ruim de tijd voor. We hebben altijd de indruk dat we eerlijk wordt gehandeld en dat we niet worden afgezet. Afgelopen week weer zeer goed geholpen toen ik mijn APK was vergeten in te plannen. Ik kon mijn auto diezelfde dag brengen en werd de volgende ochtend als eerste gekeurd! Top!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 november 2017

Vaste klant

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

We komen al jaren bij dit bedrijf, met beide auto's. We worden er vriendelijk en duidelijk geholpen. Mijn man wil graag uitleg over wat er moet gebeuren en waarom en daar nemen ze ruim de tijd voor. We hebben altijd de indruk dat we eerlijk wordt gehandeld en dat we niet worden afgezet. Afgelopen week weer zeer goed geholpen toen ik mijn APK was vergeten in te plannen. Ik kon mijn auto diezelfde dag brengen en werd de volgende ochtend als eerste gekeurd! Top!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 november 2017

deskundig en betrouwbaar

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goede en snelle service er staat altijd een leenauto of fiets voor je klaar. Tevens zijn ze erg betrouwbaar. Na afloop van de reparatie wordt zelfs je auto schoongespoten. Top service !!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 november 2017

deskundig en betrouwbaar

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goede en snelle service er staat altijd een leenauto of fiets voor je klaar. Tevens zijn ze erg betrouwbaar. Na afloop van de reparatie wordt zelfs je auto schoongespoten. Top service !!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 30 oktober 2017

Goede garage en top service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

ik ga altijd naar deze garage toe als er wat met mijn auto is of voor de APK keuring. ze vertellen je eerlijk als er wat mis is met je auto en de kosten ervan. Geven goed advies. Kortom : een top bedrijf met hele goeie service!!! Ik raad deze garage ook aan iedereen aan!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 30 oktober 2017

Goede garage en top service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

ik ga altijd naar deze garage toe als er wat met mijn auto is of voor de APK keuring. ze vertellen je eerlijk als er wat mis is met je auto en de kosten ervan. Geven goed advies. Kortom : een top bedrijf met hele goeie service!!! Ik raad deze garage ook aan iedereen aan!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 oktober 2017

Echte vakmensen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vriendelijke ontvangst, goede service, leenfietsen gratis beschikbaar, leenauto tegen vergoeding benzinekosten.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 oktober 2017

Echte vakmensen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vriendelijke ontvangst, goede service, leenfietsen gratis beschikbaar, leenauto tegen vergoeding benzinekosten.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 oktober 2017

superfijne garage, top geholpen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Deze garage denkt altijd heel actief met me mee, ze helpen met prioriteiten stellen en keuzes maken in het onderhoud van mijn auto. Daardoor kan ik de kosten van reparaties kan verdelen over het jaar, terwijl mijn auto toch altijd veilig is. Maar ook voor acute problemen staan ze altijd voor me klaar. In het weekend had iemand geprobeerd in mijn auto in te breken, door het raam te forceren. Daardoor zakte het raam in mijn deur. Daar wilde ik snel een oplossing voor en binnen een dag was het weer in orde. In de tussentijd kon ik gebruik maken van een leenauto. Wat ook heel fijn is bij deze garage is supervriendelijke benadering en goeie communicatie. Er is altijd even overleg van tevoren over de kosten. Ook kun je alle vragen stellen. Ik ben gek op autorijden, maar weet niets van de techniek. Maar deze mannen hebben altijd geduld voor uitleg en om mee te denken. Kortom: ik heb veel vertrouwen in deze eerlijke garage en ben heel blij met Eric en zijn team.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 september 2017

Vriendelijk eerlijk en vooral duidelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik had rechtsvoor schade aan mijn auto. Ik kreeg een duidelijke offerte met de werkzaamheden en tijdsduur. En ook gratis vervangend vervoer. En dat allemaal opmaat (uit eindelijk prijs was zelfs iets lager). Toen ik telefonisch de afspraak wilde maken. En ik liet vallen dat ik ook graag dat de distributiereim vervangen werden was het geen probleem voor hun om een prijs en de werkzaamheden aansluitend te doen aan de schadeherstel. Ook was de auto op tijd klaar, ik kon hem zelfs de avond ervoor ophalen dan afgesproken. Totaal was ik een aantal tientjes goedkoper uit dan de offerte en het telefonisch contact. En die vervangende auto was zeer fijn. Een fijn rijdende, zuinige en compact auto. Precies goed voor mij om in de stad te kunnen parkeren. De volgende keer ga ik er weer heen!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 september 2017

Top schadeherstelbedrijf!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De schade aan mijn achterbumper is uitstekend gerepareerd en opnieuw gespoten. Zijn uitermate tevreden over afhandeling. Communicatie verloopt heel plezierig en duidelijk. Kregen ook een hele nette en schone huurauto mee.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 september 2017

Kwaliteit mag wat kosten

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Dit is mijn tweede bezoek aan deze garage voor schadeherstel. Ook dit keer aangenaam verrast van het vakmanschap, netheid en kwaliteit. Het kost geld, maar je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit en of het nodig was of niet. Je word vooraf netjes geïnformeerd.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 september 2017

Klantgericht en behulpzaam

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn schoonmoeder kreeg in Pijnacker een lekke band bij de bibliotheek. Een monteur is daar toen heen gekomen en heeft er een "thuiskomer"op gezet. De lekke band nam hij mee en aan het eind van de dag hebben ze de goede band er weer onder gezet. Wij hebben onze auto hier in onderhoud gegeven. De airco had aandacht nodig en er moesten nieuwe banden onder. Van te voren was al verteld hoeveel dat ongeveer zou kosten en dat bleek ook prima uit te komen. De auto ophalen lukte mij niet voor 5 uur, maar toen ik daarover belde was het geen enkel probleem om om half 6 de auto op te halen. Prima service en alles netjes gemaakt zonder een verrassing op de rekening.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 30 augustus 2017

Geen deukje teveel!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Afgelopen zomer vakantie is in een aantal minuten onze mini veranderd in een golfbal. of te wel hij is in aanraking gekomen met een Hagelbui. Helaas zijn de hagelbuien in het zuiden van Europa behoorlijk heftig. Hagelstenen met al minimale doorsneden van minimaal 3cm. Na terugkomt direct bij 'Oudshoorn en Ruygt' langsgereden. Ze hadden direct alle tijd voor mij en stonden mij vriendelijk te woord. Na overleg met de Verzekerings maatschappij heb ik de auto de volgende dag ingeleverd bij 'Oudshoorn en Ruygt' Dat was precies een 1,5 week geleden. Ze hebben in deze tijd alles afgehandeld met de taxateur en de verzekering. Mini is voorzien van nieuwe motorkap (had teveel deuken en dat zou dus teveel kosten om uit te deuken. vervangen was goedkoper en sneller.) Naast de motorkap hebben ze meer dan 130 deuken uit dak en bovenrand deuren gehaald. daarnaast ook nog 2 v-deuk van een portier eruit gehaald, die kwamen ze ook tegen. Alles is netjes uitgespoten/geneveld en ook nog de wagen van binnen even stof gezogen. Dit alles binnen de 1,5 week. Mis alleen de koffie nog dan had ik een dikke 10 gegeven. (grapje) een echte aanrader! Open, Eerlijk, Snel, Netjes, meedenkend. wat wil je nog meer.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 augustus 2017

wat wil je nog meer?

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Snelle service, meedenken, vriendelijk en niet te duur. Woon zelf niet in Pijnacker, maar logeer er noodgedwongen langere tijd. Blower werkte niet goed meer. Vriend bracht auto naar deze garage, kreeg advies en nog dezelfde dag de auto weer terug!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.
  • vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • volgende

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Oudshoorn en Ruygt op kaart

Praktisch

Adres

Oudshoorn en Ruygt
Nijverheidsweg 10
2641RL PIJNACKER
Zuid-Holland
GPS: 52.0142624 / 4.4401087 lat/lng Plan route

Contact

015-3698488

Plaatsen van een beoordeling