Nefkens Noord B.V.

Koldingweg 27 | GRONINGEN

(5)

Soort bedrijf en merk(en)

Officiële merkgarage van:
Peugeot

Deze garage wordt beoordeeld met

5 reviews

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
1 (20%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
4 (80%)
0 van de 5 reviewers raadt deze garage aan.

, 07 maart 2015

Waarom niet eerst naar simpele (goedkopere) oorzaken gekeken?

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De auto gaf foutcode P0202. Kon hem een dag later brengen waarna ze hem de volgende dagen tussen door zouden bekijken, omdat het erg druk was. Een paar dagen later heb ik zelf er achteraan gebeld en toen waren ze nog niet met de auto bezig geweest. De volgende dag zelf weer gebeld en nu ook nog geen tijd gehad. Na het weekend (al die tijd had ik een leenauto à € 25 euro p/d) is de auto aan het diagnose apparaat gekomen. Om vier uur 's middags nog steeds niets gehoord en ben zelf langs gereden om te vragen hoe het ermee staat. Daar kwam men met het advies de verstuivers uit te bouwen en op te laten sturen voor een (nieuwe) test. Al met al was ik alleen al voor het uitbouwen en laten testen meer dan 750 euro kwijt en was het helemaal niet zeker of en wat er uit de test zou komen en of alle(!) verstuivers gereviseerd of vervangen moesten worden. Aan totale herstel zou ik minimaal op 2000 euro moeten rekenen. Ik heb toen besloten dit niet te doen en mijn broer, die wegenwachter is, hier maar naar te laten kijken. Waar bij Nefkens Noord uitgegaan wordt van de meest ernstige oorzaak, heeft mijn broer eerst gekeken naar de andere mogelijke (ook in het diagnose rapport aangegeven) oorzaken. Nu lijkt het euvel in de stekker naar de verstuiver van cilinder 2 te zitten die aan één kant wat wit uitgeslagen en niet goed contact maakte. Dit is met een schuurpapiertje en wat contactspray opgelost en tot nu toe (bijna twee maanden later) nog steeds geen hapering van de auto of een foutmelding gehad. P.S. Ook van Nefkens Noord krijg je na een reparatie een mail met een review-pagina. Bovenstaand verslag met mijn ervaring heb ik ook naar Nefkens gestuurd, maar tot op heden van hun niets gehoord.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2014

nul sterren, zeer slechte garage

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik zal hier het korte verhaal doen. Mijn elders goed onderhouden Partner van toen 6 jaar oud vertoont een mankement. Moest ik voor naar garage. Bij Nefkens (mijn eerste keuze, merkgebonden) weten ze "meteen" wat er aan scheelt. Prijsopgave 600 euro. Ga ik mee akkoord. Twee dagen later een belletje: er was meer aan de hand, zou 1700 euro kosten. Moror ligt op dat moment al half uit elkaar, ik kan dus niet meer terug (dat is dus ook hun truuk in deze). Kwam af en toe vaker voor, ongeveer 1 op 10 keer. Dat vind ik nalatig en dat heb ik ze duidelijk gemaakt. Na vele boze gesprekken zijn we er qua prijs uiteindelijk uitgekomen. Had gehoopt dat dit het einde van het verhaal zou zijn. Helaas, na ophalen auto binnen 80 km een laagje diesel op het motor blok. Om kort te gaan: auto is hierna nog 3 maar "gerepareerd" door de "kundige" heren van Nefkens alvorens de auto weer ok was. Enige positieve wat ze deden was mijn auto "gratis" wassen voor aflevering. Ik mag hier niet schrijven dat het oplichters zijn dus dat doe ik dus ook niet: Ik VIND het oplichters. Je zou denken dat ze in deze barre tijden blij zijn met iemand die zijn goed onderhouden auto bij de merkgarage brengt. Zijn de ook, maar dan om hele andere redenen. Mensen: ga hier NOOIT heen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 november 2014

Nooit meer een Peugeot en ook nooit meer naar deze Peugeot-garage

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

In 2011 een Peugeot 807 gekocht bij Nefkens Noord nog geen twee jaar oud en met Leeuwekeur garantie. Talloze problemen met automatische wissers en automatische deuren. Onder garantie hersteld. Bij de eerste grote beurt na de garantieperiode, auto nog geen 4 jaar oud, voorwielarmen versleten!? Dat moet dan tijdens de garantieperiode ook al zo zijn geweest want wij rijden maar weinig kilometers en altijd op de verharde weg en met zeer rustige rijstijl. Bovendien bij een 4 jaar oude auto met minder dan 80000 km op de teller mag dat gewoon nog niet. Bij mijn vorige auto, een VW Passat had ik na 365000 km nog de originele ophanging! Kosten, 1600 euro! Peugeot garage zou wat tegemoet komen in de kosten, Peugeot Nederland wil niets tegemoet komen. Kreeg de auto niet terug voordat ik alle kosten voldaan had. Ook langdurig problemen met leeglopende band aan linkerzijde. Garage kan nooit wat vinden. Vervangt een keer het ventiel van de verkeerde band, rechterzijde i.p.v. Linkerzijde. Na het lezen van de andere reviews wordt mijn vermoeden bevestigd, Nefkens voert onnodige en zeer kostbare reparaties uit om over de rug van haar klanten een goede omzet te maken. Pure diefstal!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 mei 2014

nooit meer een peugeot

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

In 2013 heb ik een 206 gekocht bij Pouw van der Molen. De wagen had 78.000 km. op de teller. Ik heb de distributieriem laten vervangen. In januari 2014 naar de APK bij Nefkens. Nou dat viel vies tegen. Een hoge APK rekening en de aankondiging dat er nog eens ca. € 1000 bijkwam voor het vervangen van de koppakking. De wagen had toen 92.000 km gelopen. Bij een second-opinion kwam eruit dat de koppakking bij het oliekanaaltje voor de kleppensmering een beetje lekte en verder geen problemen zou geven. De volgende auto zal wel weer een japanner worden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 april 2014

Dure reparatie van 3 jaar oude Peugeot 508

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De auto heeft 67000 km gereden en is altijd netjes behandeld. Blijkt bij de 60000 km beurt de voorst wiellagers defect te zijn. Nefkens gaf toe dat dit wel heel vroeg is. Men wilde een tegemoetkoming in de kosten geven. Prijs Nefkens € 660 korting ( fikse korting volgens de balie medewerker ) € 60.- De mond viel me open, ook mijn collega's hebben er hartelijk om gelachen. Totale kosten 60000 km beurt € 1550,- ( incl. 4 remblokken ) Ook Peugeot Nederland vindt dat ik gewoon pech heb, maar dit mag toch absoluut niet. De coulance van Peugeot is ver te zoeken. Het geval van de wiellagers zit me hoog. Weet dus nu ook nog niet of mijn derde auto ook weer een Peugeot wordt. Ik zou er van Nefkens Groningen na het ophalen en betalen van de rekening nog wat van horen, maar tot op heden nog niets.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur
Poetsen
Locatie Nefkens Noord B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Nefkens Noord B.V.
Koldingweg 27
9723HL GRONINGEN
Groningen
GPS: 53.2213173 / 6.6118093 lat/lng Plan route

Contact

050-5445500

Speciaal voor jou geselecteerd

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat