Kwik-Fit

Spaklerweg 44-D | AMSTERDAM

(4)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Aangesloten bij

Glasgarant , Stichting Duurzaam Repareren , VACO

Deze garage wordt beoordeeld met

4 reviews

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
2 (50%)

3 sterren

 
1 (25%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (25%)
2 van de 4 reviewers raadt deze garage aan.

, 28 juni 2016

zeer onvriendelijk en zeer hoge oplichtprijzen

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Voor een snelle klus van ashoezen verwisselen moest ik in totaal 203 euro betalen, de meneer die mij telefonisch belde was zeer onvriendelijk, en gaf onbeschofte opmerkingen, terwijl de mevrouw aan de balie vertelde dat ik na 17.30 ook mijn auto kon afhalen, vertelde de meneer het tegenovergestelde. Ik adviseer niemand om hier bij deze garage een apk of iets anders te laten doen, de mensen die de prijzen regelen gaan je oplichten, en ze gaan zelfs domme racistische grapjes over je naam maken, je wordt met de prijs zeker opgelicht, en met de tijdstippen houden ze zeker geen rekening mee, zeer onbeschoft en ook geen empathie voor mensen die tijdens werktijden ergens anders aan het werken zijn. Hoe moet iemand die tot 17.30 zijn auto afhalen, als de garage die zulke grote oplichtingsfacturen dwingen niet eens rekening kunnen houden met 10-15 minuten na 17.30?

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 februari 2015

Voor oldtimers zeker een aanrader

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb twee ervaringen met deze garage, beide zeer positief: 1.) bij het uitvoeren van de APK van mijn Volvo Amazon bleek het een en ander te mankeren. Kwik Fit had begrepen dat ik het zelf wilde repareren (het is tenslotte een klus project) dus ze waren zeer bereid om me uit te leggen wat ik allemaal moest aanpassen om bij de herkeuring wel te slagen. De herkeuring die overigens gratis was. 2.) Terwijl ik zelf op vakantie was had ik mijn auto uitgeleend, waarbij er schade was opgelopen en de auto weggesleept was. Kwik fit bleek zeer welwillend om me te helpen met gratis stalling van de auto en bij de reparatie enkel 1,5 uur aan arbeidskosten te rekenen Al met al zeer goede ervaring en altijd vriendelijk geholpen

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 20 mei 2014

Oplichting geprobeerd, niet gelukt

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kom al jaren bij Kwikfit. Keuring, banden en de laatste keer een nieuwe voorwiel-remleiding. Bij thuiskomst maar even gecheckt... De bon vermeldde 3 meter remleiding à 64,-. Echter was er hooguit 1 meter leiding gebruikt, welke ook nog eens contact maakte met andere onderdelen onder de motorkap met als resultaat een hoop "getik" tijdens het rijden. De leiding was zo economisch mogelijk aangebracht: dwars door de motorruimte naar het wiel en niet door de aanwezige beugeltjes etc. Na mijn klacht is er iets verbogen aan de leiding en het tikken was weg. Ik heb het prijsverschil door de kortere leiding dan op de bon stond na mijn klacht teruggekregen, maar als ik er niet op had gelet was ik opgelicht voor 128,-. Jammer, zeker omdat ik enkele jaren geleden al iets had meegemaakt bij Kwikfit in Hoorn, waardoor ik een nieuwe wieldeksel moest kopen in Enkhuizen (50,-). Na nieuwe banden kwam ik toen thuis (Bovenkarspel) en ontdekte het ontbreken van de wieldop. Telefonisch is mij toegezegd dat ik de bon voor een nieuwe wieldop kon komen declareren. Bij aankomst (is een rit van een half uur) werd mij gemeld dat de baas het hiermee niet eens was en ik heb het bedrag nooit terug gekregen. Hierdoor hebben ze mij bij Kwikfit 4 jaar niet meer gezien. Eenmaal in Amsterdam wonend probeerde ik het dus opnieuw met een kapotte remleiding met als gevolg mijn verhaal hierboven. Ik denk dat ik Kwikfit nu definitief de rug toekeer, ondanks de lage prijs. Het personeel is niet te vertrouwen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 mei 2014

Met deze garage kan je je banden wel aanhalen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Voor alles wat mijn banden aangaat, kom ik uit bij deze Kwik-Fit. Te meer omdat er korting is middels een ANWB lidmaatschap bij de aanschaf van nieuwe banden. De werkplaats heeft voldoende parkeergelegenheid op het terrein van o.a. de Gamma en Mc Donalds aan de Spaklerweg en is derhalve goed te bereiken vanaf de A10. Via de website is het makkelijk om een afspraak te maken. Anders kan het via de telefoon, wanneer je verder in de toekomst wil plannen. Ik weet waar ik aan toe ben en hoe lang het duurt en de service is accuraat en klantvriendelijk. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Voor een APK en onderhoudsbeurt ga ik echter naar een specialist, maar dat komt doordat ik een Amerikaanse wagen rijd, anders zou ik ook gerust naar de Kwik-fit gaan.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring
Kleine beurt
Grote beurt
Airco service
Zomercheck
Wintercheck
Accu vervangen
Distributieriem vervangen
Trekhaak monteren
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)
Bandenopslag
Balanceren en uitlijnen
Banden repareren
Banden monteren
Velg reparatie

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie
Ruit vervangen

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur
Poetsen
Locatie Kwik-Fit op kaart

Praktisch

Adres

Kwik-Fit
Spaklerweg 44-D
1096BA AMSTERDAM
Noord-Holland
GPS: 52.3367561 / 4.9220889 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

020-6682998