Kwik-Fit

Hogeweg 45 | AMERSFOORT

(3)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Aangesloten bij

Glasgarant , Stichting Duurzaam Repareren , VACO

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
3 (100%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
3 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 03 april 2015

Vaste garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik maak al 13 jaar gebruik van de diensten van Kwik-fit aangezien de kwaliteit-prijsverhouding naar mijn mening gewoon beter is dan die bij de officiële dealer. In die 13 jaar ben ik 2 maal naar een dealer geweest en beide keren kreeg ik het gevoel dat ik gewoon veel te veel betaalde. De Kwik-fit garage rekent beduidend lagere kosten, waarbij het ANWB-lidmaatschap regelmatig tot een extra korting leidt. Daarnaast heb ik het gevoel dat de Kwik-fit meedenkt over het drukken van de kosten. Zo dacht ik toe te zijn aan nieuwe voorbanden, maar het wisselen van voor met achter bleek een veel goedkopere oplossing waar ik zelf niet aan had gedacht. Ze hadden ook nieuwe banden kunnen monteren omdat ik daar in eerste instantie om vroeg. Ik heb nog nooit terug hoeven komen omdat er nog iets haperde na een bezoek aan de garage. Tenslotte hecht ik zelf erg aan gewone, alledaagse vriendelijkheid. Geen overdreven onderdanig gedrag, maar normale benadering. Dit ervaar ik al jaren bij deze garage, onafhankelijk van de medewerker met wie ik in die 13 jaar te maken heb gehad.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2014

Diverse kleine reparaties en onderhoud

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Prima garage, en dat hoor je niet vaak van Kwik-Fit. Ben er een aantal jaar klant geweest voor kleine reparaties als ik niet in de mogelijkheid was om naar Arnhem te gaan. Deze Kwik-Fit zat voor mij op loopafstand. Altijd duidelijkheid over de prijs. Duidelijk wat er gerepareerd moest worden. En ze lieten ook altijd zien wat er stuk was en waarom ze iets moesten vervangen. Heb de laatste keer dat ik daar was mijn remmen laten doen, deze waren vastgelopen (zo heb ik hem gekocht bij een garage die ik later nog ga afbranden op deze site) Het voorstel van Kwik-fit was om de remmen schoon te maken i.p.v. vervangen, dit was goedkoper. Helaas na 2x schoonmaken geen resultaat, ja 2 dagen deden ze het goed. Na de tweede keer, heb ik toch voor vervangen gekozen. Bij deze reparatie hebben ze de kosten van het schoonmaken afgetrokken van de nieuwe remmen. Dat vond ik erg netjes. Als ik daar nog zou wonen, zou ik er gewoon heen blijven gaan.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 25 april 2014

APK keuring bij Kwikfit

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Omdat ik volgens mijn eigen dealer één band moest vervangen en dat zou circa € 180,- gaan kosten, zocht ik naar een alternatief. Ik kwam bij Kwikfit uit en met mijn ANWB lidmaatschap kreeg ik nu 2 banden voor die prijs met dezelfde eigenschappen. Dit gebeurde in november 2013. Enkele weken geleden kreeg ik van Kwikfit een e-mail dat mijn auto APK gekeurd moest worden. Kwikfit bood aan dat voor € 15,- te doen. Dat leek me wel wat. Gisteren is de auto voor de keuring geweest. Ik werd om 1200 gebeld over een adviespunt. De achterbanden waren bijna versleten en aan vervanging toe. Ik dacht daar even over na en belde later terug. Ik wilde dezelfde banden als die van november. Nou die waren niet in voorraad maar zouden over enkele dagen geleverd kunnen worden. Dus daarvoor moesten we dan een nieuwe afspraak maken. Toen de auto gereed gemeld werd hoorde ik tot mijn verbazing dat de nieuwe banden met een koerier bezorgd waren en dat ze er nu al om zaten. Ik had ook om stikstof in de banden gevraagd (is gratis met ANWB lidmaatschap). En ook nog korting op de nieuwe banden. Totale voordeel: € 52,90 . Prima geholpen. Enige nadeel: je bent de auto een hele dag kwijt. Ik ben met de bus naar huis gegaan.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring
Kleine beurt
Grote beurt
Airco service
Zomercheck
Wintercheck
Accu vervangen
Distributieriem vervangen
Trekhaak monteren
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)
Bandenopslag
Balanceren en uitlijnen
Banden repareren
Banden monteren
Velg reparatie

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie
Ruit vervangen

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur
Poetsen
Locatie Kwik-Fit  op kaart

Praktisch

Adres

Kwik-Fit
Hogeweg 45
3816BM AMERSFOORT
Utrecht
GPS: 52.1565941 / 5.3989855 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

033-4751451