Karel Oto jr. B.V.

Smidstraat 4 | KATWIJK

(3)

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
2 (67%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
1 (33%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 05 november 2015

Super auto gekocht, maar de laatste mankementen worden niet opgelost.

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wij hebben een zeer fijne auto gekocht, voor best veel geld, maar we kregen een jaar garantie en een tweede jaar voor de motor. Op de puntenlijst stond o.a. (1) dat de achterklep en zijdeur niet altijd elektrisch open gingen, (2) een kapot lampje in het dashboard (airco), (3) de sticker 'limited edition' en 'AWD' waren versleten en niet meer leesbaar en (4) de motor druppelde wat olie. Zou allemaal opgelost worden, behalve het lampje, want dan moest het hele dashboard uit elkaar en dat was uren werk. Prima, vond ik niet erg. Een paar kleine punten werden netjes opgelost, maar de laatste punten; 1. De achterklep en zijdeur gaan nog steeds vaak niet automatisch open. Vooral als het wat kouder is. Er is door Karel Oto 3 keer naar gekeken, maar nooit opgelost. Het is een draadbreuk volgens mijn nieuwe garage (ook een Chrysler specialist), maar waarschijnlijk was dat te duur om te vervangen? 2. Het hele dashboard moet open blijkt onzin. Twee schroefjes boven, 2 onder en je pakt de hele kap met alle toeters en bellen los. 10 minuten om te demonteren én monteren. Ik snap daarom niet goed waarom dit niet gedaan werd voor ons. 3. De stickers ging Dick (of eigenlijk Pascal) in de USA bestellen, en ondanks meerdere verzoeken (2x) is dat toch teveel moeite gebleken. We krijgen trouwens geen antwoord op de laatste email. 4. De motor druppelde na oplevering nog steeds een beetje olie en bij de bandenwissel bij Profile bleek bij visuele inspectie een rubberen tochtstrip te zijn aangebracht. (foto's aanwezig) Daarop gewezen bij de tweede beurt door Karel Oto (moest wel vanwege de garantie) is de strip verwijderd en het druppelen verholpen. Als laatste wil ik kwijt dat de leenauto die ik bij de beurt kreeg WAARDELOOS was. Een auto met een half losse rugleuning van de voorstoel waardoor ik krom in de auto zat en twee kromme remschijven. Op de provinciale weg en bij het remmen zwabberde het stuur bijna uit mijn handen. Hij zei; 'mijn vrouw rijdt ermee en als de auto niet in orde was had ik dat echt wel geweten'. Ik heb moeten aandringen om de schijven na te kijken en ze bleken inderdaad zo krom dat ze werden vervangen en ik na een uurtje weer onderweg kon. Conclusie; De auto die wij gekocht hebben is fantastisch (op de genoemde kwaaltjes na), maar wanneer je een auto koopt bij Karel Oto zet dan keihard op papier welke punten verbeterd moeten worden en betaal pas als dat helemaal in orde is.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 oktober 2015

gewoon goede service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Heb gisteren mijn nieuwe tweedehands Grand Voyager 2.8 uit 2007 opgehaald. We hadden eigenlijk afgesproken dat ik deze zo zou meenemen , zonder garantie , wel met nieuwe APK. Blijkt dat er toch een nieuwe accu in is gezet , grote beurt is gedaan en nog wat kleinere dingen zijn hersteld. Was eigenlijk niet afgesproken maar Dick vond het toch netter om mij niet zo maar te laten gaan. Dit zonder meerwerkkosten maar gewoon het afgesproken bedrag. heeft bij mij een goede indruk achtergelaten en kan niets anders dan deze garage aanbevelen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 13 november 2014

Uitstekende Chrysler/Dodge Garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds een aantal jaren heb ik mijn auto in het onderhoud bij deze garage. De aflevering van een auto en het onderhoud zijn uitstekend. Afspraken worden nagekomen en voor elk eventueel probleem wordt een passende oplossing gezocht.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Karel Oto jr. B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Karel Oto jr. B.V.
Smidstraat 4
2222AS KATWIJK
Zuid-Holland
GPS: 52.1979478 / 4.432096 lat/lng Plan route

Contact

071 4027434