Hofman

Gildeweg 25a | VLISSINGEN

(3)

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
1 (33%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
2 (67%)
1 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 18 augustus 2017

Onbetrouwbaar ondernemerschap

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Op alle beoordelingsaspecten krijgt Hofman een zware onvoldoende. Hierbij de onderbouwing. De prijs voor de werkzaamheden wordt vooraf niet duidelijk afgesproken en dien je na een veel te lange reparatietijd, maar op de koop toe te nemen. Tevens is de uitvoering van de werkzaamheden als abominabel te kwalificeren. Voorbeeld: versnellingsbak kapot. Hofman gaf aan dat dit zo ongeveer 2000eu kosten en binnen twee weken klaar zou zijn. Uiteindelijk: pas na een maand klaar en kosten meer dan 4000eu. Klap op de vuurpijl; na twee weken ging deze bak weer kapot. Werd vanzelfsprekend gerepareerd (die logica kon Hofman gelukkig bevatten). Drie maanden later ging deze bak wederom kapot, maar nu volledig; vijfde versnelling volledig uit de behuizing geknald! Na enig aandringen op bemiddelen met behulp van vriendelijkheid en logica, werd ik hardhandig door de ondernemer/eigenaar zijn garage uitgezet en gaf hij mij na dit maar voor de rechter uit te vechten met hem. Via social media nog contact gehad met de enige monteur daar; deze was te bang om er verder op in te gaan (begrijpelijk). Deze empirische evidenties ondersteunen dan ook mijn uitspraak in de eerste zin hierboven. Sindsdien zit ik met een erg tevreden gevoel en portemonnee bij de VW-dealer in dezelfde plaats. Per keer dat ik daar in de garage sta, kost het meer dan bij Hofman. Maar ik sta er wel vier keer zo minder vaak. Dat maakt het per saldo dus zelfs goedkoper. Over de kwaliteit van de werkzaamheden en de aard van de benaderingswijze van mij als klant van de betreffende VW-dealer in vergelijk met Hofman nog maar te zwijgen. Maar goed, mijn beoordeling op die punten spreekt boekdelen; in het nadeel van autobedrijf Hofman dus. Kortom. Niet naar dit onvriendelijk en onbetrouwbaar autobedrijf gaan, is mijn advies. Bespaar je de ellende die dat mogelijk oplevert. Maar mocht je eventueel een onderzoek willen doen naar uitingen van en redenen voor onvriendelijk en onbetrouwbaar ondernemerschap, dan zou ik autobedrijf Hofman ten zeerste willen aanbevelen om op te nemen in de steekproef.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 april 2015

IK ZEG NEE

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

komt gemaakte afspraken niet na. denkt dat ruitenwissermotoren stuk zijn en zal deze bestellen, duurt vier weken. monteert ze en doen het nog steeds niet, dat is de tweede keer dat ik met twee auto's naar Vlissingen rijd. De auto moet er twee dagen staan om de software uit te lezen, neem je moeder in de maling. Hij kan dit niet eens uitlezen, heeft de apparatuur er niet voor Hij komt de auto ophalen, staat daar drie weken ' mijn monteur is ziek' . Dat is dan toch niet mijn probleem. Dit is nog maar een deel van de klachten, daarom niet doen!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 april 2014

Kleine garage met zeer goede service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Voordeel van een kleine garage: ze kennen de klant en de auto, en ik ken de chef en monteur. Bij onverwachte autoproblemen bieden ze zeer goede service: er staat zonodig gelijk een vervangende auto klaar en mijn auto wordt snel gerepareerd. Ik vraag van tevoren niet wat de kosten zijn, dus kan ik wat betreft geen beoordeling geven. Minpuntje: soms duurt het (te) lang voordat de rekening komt.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Hofman op kaart

Praktisch

Adres

Hofman
Gildeweg 25a
4383NJ VLISSINGEN
Zeeland
GPS: 51.456756 / 3.5852384 lat/lng Plan route

Contact

0118 412610