Hofman's Autocentrum

Parmentierstraat 7 | HOOGEVEEN

(3)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage
Merk specialist van:
Seat

Aangesloten bij

BOVAG , Stichting Duurzaam Repareren

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
1 (33%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
2 (67%)
1 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 15 augustus 2017

Prima service heel goed behandeld!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Drie maanden na aankoop brommobiel door een van onze deelnemers waren er wat problemen met de auto. Garage Hofman haalt de auto op ,rijdt dus vanuit Hoogeveen naar Nieuw Amsterdam, is plus minus 30km. Dan met auto terug. Nogmaals 30km af te leggen door de garage ,nu met auto op trailertje. Hofman repareert: de motorsteunen, lek in dak, V- snaar, beschermplaat motor, plus de ruitenwisser. Levert op afgesproken tijd auto weer in prima staat af. Dus weer 30 km heen en weer 30 km terug voor meneer Hofman , die dit persoonlijk doet. Rekening : NUL (0) euro !! Onze deelnemer helemaal happy en wij ook. Petje af!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 mei 2015

Diefstal

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Deze garage komt haar afspraken niet na. Ondanks dat er uiteindelijk overeenstemming is gevonden met tussenkomst van een advocaat. Nadien geeft de garage geen gehoor en reageert niet op alle mogelijke wijzen van correspondentie. Zelfs niet na herhaaldelijke verzoeken via meerdere emailadressen. Mij is een auto afgetroggeld en de opbrengsten uit de verkoop hebben ze zelf gehouden. Doe geen zaken met deze garage. (Inmiddels zijn ze onder een tweede/ nieuwe naam verder gegaan - James Autoservice)

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 april 2014

Frustrerende ervaring

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vorig jaar juli kreeg ik met mijn Seat Ibiza problemen met het electrisch systeem van het dashbord. Er begonnen allerlei lampjes te branden, onder begeleiding van piepgeluidjes. Naar de garage, het zou iets met een stuursensor zijn, kosten ruim €600. Toen ik de auto ophaalde beloofde men mij : hier gaat u nooit meer last van krijgen. Een paar maanden later begon het gepiep en geknipper echter opnieuw. Bij de garage reageerden ze flauwtjes, ze hebben de auto "gereset", wat wel even €20 kostte. Als de lampjes weer gingen branden kon ik altijd weer langs komen voor een nieuwe reset ( weer €20 dus). Omdat het echter te erg werd ben ik teruggegaan en heb ik gevraagd of ze de auto opnieuw wilden onderzoeken. Ik heb er daarbij op gewezen dat ik ruim €600 heb betaald voor een reparatie "die nooit meer terug zou komen". Ze zouden gaan zoeken en contact opnemen als ze iets meer wisten. Dan zouden we overleggen hoe deze situatie op te lossen ( met name financieel). De hele dag niks gehoord, dus om 5 uur maar eens langs gegaan. Een zeer onvriendelijke dame van de receptie meldde dat de auto weer in orde was, " er had een draadje klem gezeten". De monteur wilde ons niet te woord staan. Ik hoefde niks te betalen. Enfin, u raadt het al, enkele weken later begon het gepiep opnieuw. Ik heb het nu opgegeven en rijdt al piepend en knipperend door. Waarbij ik dus constant aan deze zeer onprettige ervaring wordt herinnerd. Maar omdat stress zeer slecht is de gezondheid heb ik besloten niet terug te gaan naar Hofman. Nog eens ruim €600 uitgeven voor een reparatie is ook geen optie.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Hofman's Autocentrum op kaart

Praktisch

Adres

Hofman's Autocentrum
Parmentierstraat 7
7903TN HOOGEVEEN
Drenthe
GPS: 52.7345054 / 6.5130692 lat/lng Plan route

Contact

0528 263404