Hartog-Tuning

Hamsterkoog 16 | ALKMAAR

(2)

Deze garage wordt beoordeeld met

2 reviews

5 sterren

 
2 (100%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 2 reviewers raadt deze garage aan.

, 18 december 2016

Audi A5 olieslurp problemen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Voor een audi a5 met olieslurp problemen naar hartog tuning gegaan. Zij schijnen de beste zuigerupgrade te doen, zo goed dat mensen uit Duitsland, Oostenrijk etc helemaal naar Alkmaar toe komen met hun olieslurpende motoren. Vooraf was de prijs bekend, echter toen de motor eruit werd gehaald werden nog enkele problemen aangetroffen. Dit was even slikken voor ons, echter hartog tuning nam de verantwoordelijkheid als autogarafe wn kenners om deze problemen wel te vervangen. Zij gaven hier duidelijke uitleg bij en hielden de kapotte (te vervangen) onderdelen om later nogmaals te tonen. Daarnaast hebben zij de auto zowel van binnen als van buiten geheel gewassen en schoongemaakt. Ook toen ik een afspraak later over een ventilatie probleem bij hun langskwam, werd dit kosteloos gefixt EN werd de auto weer als nieuw schoongemaakt. Zeer tevreden over de service, het vakmanschap en uitleg. Wij blijven bij hartog tuning voor het onderhoud.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 februari 2016

VW TSI Motor problemen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn VW Golf Plus TSI, 1.4 160 pk DSG met compressor en turbo. Nieuw afgeleverd begin jan 2010. Kenteken: 49-KLF-7 Reeds na ongeveer 10.000 km begon de motor onregelmatig te lopen. Ik naar de dealer die heeft er vier nieuwe bougies ingezet ?? probleem verholpen. Tijdens onze vakantie in Italy bij een km stand van rond de 25.000 begon de auto behoorlijk onregelmatig te lopen en de gehele auto te schokken. Na gebeld te hebben met mijn dealer in NL langzaam naar een grote VW dealer in Parma (IT) gereden. Daar is drie dagen geprobeerd de auto te repareren maar dat lukte niet. De auto is met een auto ambulance naar de dealer in Hoofddorp gebracht. Wij met een leen auto verder naar huis gereden. Bij terugkomst en aankomst van onze auto belde de dealer dat hij gerepareerd was mijn vraag wat is er aan gedaan? wederom vier nieuwe bougies??? Daarna en later nog een nieuwe waterpomp een nieuwe ....Klep. Vrij veel onderhoud gedaan aan de DSG bak?. Na 135.000 km (22 dec 2015) liep de motor stationair weer erg onregelmatig ik naar de dealer er moest een kabeltje vervangen worden.....maar daarna liep hij nog steeds slecht (begin jan 2016)Toen ben ik naar een bevriende garage gegaan daar is de compressie gemeten, cyl een 6.5 bar twee 10.5 bar drie en vier elk 12 bar. Op advies van deze garage ben ik direct langzaam naar Fa, de Hartog-Tuning in Alkmaar gereden daar werd na onderzoek en demontage van de motor geconstateerd dat er op enkele cilinderwanden, veel schade zat, er was een zuiger gescheurd en van een andere zuiger was een veer gebroken. Motorblok is opgeboord,(extra werk) eerste overmaat zuigers geplaatst ketting en riemen vervangen ++++ alles weer gemonteerd en ingebouwd na betaling van €. 3750 auto weer mee genomen. Nu Garantie op de motor maar wel om de 10.000 km olie verversen bij De Hartog. Ik ben 71 jaar en zeker geen coureur!!!! Ik ben super geholpen !!!! Door Pedro de Hartog in Alkmaar!!!! Aanrader !!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Hartog-Tuning op kaart

Praktisch

Adres

Hartog-Tuning
Hamsterkoog 16
1822CC ALKMAAR
Noord-Holland
GPS: 52.6552833 / 4.7981315 lat/lng Plan route

Speciaal voor jou geselecteerd

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat