Garage van Eendenburg

't Woud 55 | BRIELLE

(280)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Deze garage wordt beoordeeld met

280 reviews

5 sterren

 
247 (88%)

4 sterren

 
31 (11%)

3 sterren

 
1 (0%)

2 sterren

 
1 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
274 van de 280 reviewers raadt deze garage aan.

, 22 juni 2017

Snelle en vriendeliojke service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik werd snel en vriendelijk geholpen en werd netjes heen en weer gereden naar huis met de Garage-Taxi, een originele Londense Taxi. Ik kwam voor 4 nieuwe banden: om 11 uur gebracht en om 17 uur gereed. helemaal goed!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 juni 2017

Duidelijke prijsafspraak en klantvriendelijk geholpen.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Duidelijke prijsafspraak en no nonsens garage.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 14 juni 2017

De meest betrouwbare garage van Nederland

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Al jaren kom ik bij ze over de vloer. Het is voor mij een betrouwbare garage. Als er problemen zijn ga ik er graag naartoe. Ze helpen me zo snel mogelijk en repareren het euvel. Helpen ook met verzekeringen en uitleg hierin. Ze zijn zeer persoonlijk gericht. (dit reviews is ingevuld door Tasnim voor mijn digibeet moeder, het zijn wel haar woorden! Ik sluit me totaal aan bij haar review! Ook vaste klant bij deze garage!)

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 juni 2017

Onderhoud en APK van de camper

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Onze auto is al langer in onderhoud bij Garage van Eendenburg en we zijn altijd tevreden. Zeker over de klantvriendelijkheid en de duidelijkheid over de werkzaamheden. Er wordt duidelijk aangegeven welke reparaties op termijn zijn te verwachten en wat hiervan de kosten zijn. We zijn dan ook heel blij dat ook onze camper hier terecht kan. Deze week heeft de camper een kleine beurt gehad en is APK gekeurd. We zijn geadviseerd over de vervanging van de banden en verder is goed uitgelegd welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. We gaan vol vertrouwen op reis!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 03 juni 2017

Aanrader

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Meer dan goede service, vakkundige reparaties, redelijke prijzen. En dat alles consistent al vele jaren. Ik beveel deze garage van harte aan.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 mei 2017

Beste Autobedrijf van het jaar 2017

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Geweldige garage die eerlijk en oprecht altijd voor je klaarstaat en duidelijk is in de kosten waarvoor je komt te staan! Mijn vader kwam er al sinds 1990/91 en nu kom ik er sinds 2008 na zijn overlijden! Beste Autobedrijf van het jaar 2017! Ze waren dit al eerder in 2007 en na 10 jaar vind ik wel dat ze weer eens in het zonnetje gezet mogen worden voor alle moeite! Stem ook op ze hier: https://www.bovag.nl/autobedrijfvanhetjaar#Stemmen

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 maart 2017

Super garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Geweldige garage. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 februari 2017

Fijne garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kom al jaren bij deze garage en wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ideaal is dat men altijd een leenauto of leenfiest ter beschikking heeft. Zou deze garage zeker aanbevelen!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 17 december 2016

Goede communicatie, klantvriendelijk, betrouwbaar, persoonlijk en zorgvuldig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ondanks het feit dat ik zeer kortdag een verzoek om reparatie deed, werd gelijk tijd vrijgemaakt. Er was duidelijke en vriendelijke communicatie over wanneer de auto klaar was om mee te nemen. Er Is zorgvuldig werk verricht, voor een prijs die hierbij past. Voor een persoonlijke benadering, waarbij je auto uitstekend wordt behandeld bent u hier aan het goede adres!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 14 december 2016

Prettige garage met zeer klantvriendelijk personeel

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Na elk belletje dat je doet, word je heel snel en vakkundig geholpen tegen een redelijk tarief.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 14 december 2016

Prettige garage met zeer klantvriendelijk personeel

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Na elk belletje dat je doet, word je heel snel en vakkundig geholpen tegen een redelijk tarief.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2016

Fijne garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Super fijne garage. Goede communicatie en algehele service.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 26 november 2016

Door sluiting van mijn garage naar van Eendenburg overgestapt.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Technisch gezien kan ik het nog niet beoordelen, want heb net de eerste km. beurt uit laten voeren. Zeer correcte en vriendelijke behandeling. Goed geïnformeerd en geadviseerd!,

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 november 2016

Goed

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Daar kan de auto zo naar toe de mannen weten wat ze doen

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 november 2016

Schadeexpert

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Er moest een schadeexpert naar mijn golf kijken en ik kon bij garage van eendenburg gelijk terecht zonder dat ze gelijk wouden dat ik bij hun mijn schade moest laten herstellen erg vriendelijk geholpen! BEDANKT

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 26 oktober 2016

Top garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Super tevreden over garage van Eendenburg. Super service, eerlijk en betrouwbaar. Via mijn vriendin bij deze garage terecht gekomen en wil nooit meer anders.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 oktober 2016

Bedankt

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Op zaterdag ging ik met mijn auto langs vanwege een vreemd geluid en het inhouden tijdens het rijden. Ik kreeg een vervangende auto mee waar ik heel blij mee was. Op maandag een telefoontje gekregen met wat er aan de hand was en de verwachte kosten. Aan het einde van de dag nogmaals een telefoontje dat er tijdens de reparatie nog een mankement bleek te zijn wat extra kosten met zich meebracht. Op dinsdagmiddag een sms dat mijn auto weer klaar was en kon ik hem weer op kon halen. Een rib uit mijn lijf maar blij dat mijn trouwe vriend me weer kan brengen waar ik heen wil. Bedankt voor de goede service!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 oktober 2016

Top garage, prima service!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Tijdens de APK keuring en kleine beurt moesten er extra kosten gemaakt worden, dit werd keurig gemeld en er werd overlegd hoe er gehandeld moest worden. Auto rijdt weer prima. Ook radio keurig ingebouwd.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 oktober 2016

prima garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Uitstekend geholpen en goed werk geleverd

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 oktober 2016

prima garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Uitstekend geholpen en goed werk geleverd

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 28 september 2016

bedankt voor de goede service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

ze hebben een goede service omdat toen ze mij zagen lopen met een lekke band gelijk hielpen gratis dus ben heel erg blij met hun door hun kon ik gewoon krantenlopen heel erg bedankt

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 september 2016

APK en grote beurt

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Tijdens de APK keuring en grote beurt moesten er extra kosten gemaakt worden, dit werd keurig gemeld en er werd overlegd hoe er gehandeld moest worden. Auto rijdt in ieder geval weer een veiliger.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 26 september 2016

best bedrijf

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

ze houden rekening met je portemonnee en zijn handig in het oplossen van problemen

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 20 september 2016

Een garage met liefde voor het vak!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Een vriendelijke en correcte houding van het personeel. Denken met je mee en zijn echte liefhebbers voor speciale auto's. De werkzaamheden worden snel, adequaat en netjes uitgevoerd.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 augustus 2016

Prima garage!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kom hier al jaren voor beurten en APK. Naar mijn idee kundig personeel. Wordt altijd telefonisch overlegd als er duurdere reparaties nodig blijken. Top!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 15 juli 2016

Top

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Top garage met top personeel. Je word snel geholpen, en je krijgt ook nog een sms als je auto klaar is ook. Helemaal tevreden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 juni 2016

Met een veilige auto op pad!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zo mijn auto kan er weer tegen aan.. Super service, Met het maken van de afspraak werd ik vriendelijk geholpen en werd mij netjes uitgelegd hoe en wat ik kon verwachten. Vandaag mijn auto gebracht en werd mij weer keurig verteld hoe of wat. Mijn auto rijd weer als 'nieuw' Ik werd netjes telefonisch op de hoogte gehouden, wat er aan moest gebeuren, en zelfs een smsje toen mijn auto klaar was, met het totaal bedrag en hoelaat ik hem op kon halen! #metdetijdmeegaan. Tijdens het ophalen van mijn auto werd alles nogmaals besproken. Wat en fijne garage en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 juni 2016

Voor een veilige auto en een leuke prijs

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kom hier al bijna 20 jaar met verschillende auto,s en elke auto is anders. Maar dat is voor Van Eendenburg geen enkel probleem. Het personeel en de eigenaar zijn altijd bereidt om een goede uitleg te geven of een probleem nader te verklaren. Technisch gezien blijven mijn auto's altijd goed rijden, nooit problemen tussen twee onderhoudsbeurten in.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 juni 2016

geweldige garage die altijd voor je klaarstaat

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

deze garage heeft zeer vakkundig personeel. Staan altijd voor je klaar. Als je zelf niet kan of durft te rijden (vanwege vreemde geluiden) komen ze de auto bij je ophalen. Er is altijd wel een leenauto(gratis).Al kom je nog zo laat ze proberen je toch altijd weer op weg te helpen. Dus kortom een geweldige garage waar de klant echt klant is en alles voor wordt gedaan. En alles gaat in overleg met de klant dus je staat nooit voor verrassingen .

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 juni 2016

Eerlijk, transparant en vriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

We zijn pas in Brielle komen wonen en hebben eerst alle buren gevraagd (stuk of 10) welke autogarage we moesten hebben. We hebben 10 keer hetzelfde antwoord: Van Eendenburg gekregen. Velen komen hier al meer dan 30 jaar! Niet alleen is de klantvriendelijkheid top, ook wordt er naar je geluisterd en aan je vertelt wat er echt moet en niet echt hoeft. Ik ben het inmiddels met mijn buren eens. Een aanrader.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Garage van Eendenburg op kaart

Praktisch

Adres

Garage van Eendenburg
't Woud 55
3232LN BRIELLE
Zuid-Holland
GPS: 51.8889381 / 4.1609794 lat/lng Plan route

Contact

0181416443

Speciaal voor jou geselecteerd

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat