Garage Pluim

St. Antonielaan 20 | ARNHEM

(4)

Deze garage wordt beoordeeld met

4 reviews

5 sterren

 
1 (25%)

4 sterren

 
1 (25%)

3 sterren

 
1 (25%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (25%)
2 van de 4 reviewers raadt deze garage aan.

, 12 januari 2016

Vertouwen verloren na vroegtijdig falen vervangen waterpomp

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Tot voor kort was ik best tevreden over deze garage echter door laatste ervaring toch wat teleurgesteld in deze garage. 2,5 jaar geleden zijn de distributieriem en waterpomp vervangen voor 540 euro maar bij laatste onderhoudsbeurt werd geconstateerd dat de waterpomp lekte. Advies hierbij was dat de waterpomp en de distributieriem vervangen dienden te worden waar wederom een flink prijskaartje aan zou hangen. Ik ben hierover in gesprek gegaan met de garagehouder omdat ik het eigenlijk niet vond kunnen dat een dergelijk onderdeel al zo snel defect kon zijn. Normaal gesproken staat er een interval van 5 jaar voor vervangen van de distributieriem waarbij dan ook meteen de waterpomp wordt meegenomen of na aanzienlijke kilometers met als onderwaarde 60.000km, de waterpomp wordt dan direct meegenomen maar zou makkelijk langer mee kunnen. Ik heb na een gesprek aan de balie nog een mail gestuurd met de factuur van destijds en het verhaal nog nader toegelicht met de vraag of ze met een passende oplossing konden komen waarop in alleen maar het advies kreeg e.e.a. snel te laten vervangen. Hierop heb ik aangegeven dat de keuze voor vervangen bij hen afhankelijk was was een tegemoetkoming in de kosten van hun kant. Hierop heb ik verder niets meer vernomen. Ik heb uiteindelijk na een aantal weken afwachten de keuze gemaakt om de distributieriem en waterpomp toch maar te laten vervangen bij de Volkswagen dealer waar ik weliswaar een stuk duurder uit was maar waar ik een beter gevoel bij had. Jammer want verder was ik altijd wel tevreden over deze garage, heb hier dan ook wel enigszins rekening mee gehouden in de overall beoordeling.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 januari 2015

Ronduit tevreden

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Garage Pluim zit op een steenworp afstand van onze woning, dus daarom sowieso handig om daar onze auto's voor onderhoud naar toe te brengen. Je kunt hier steeds snel terecht, de klantbenadering is vriendelijk en correct. Afspraken worden netjes nagekomen en de kosten die worden berekend vallen ons steeds weer mee. Opvallend hoeveel auto's in onze wijk met een naamplaatje op het kenteken van Garage kocht bij Garage Pluim en een Volvo S90. Opvallend hoeveel auto's in onze wijk met de naam van Garage Pluim om de kentekenplaat rondrijden. Een betere aanbeveling is m.i. niet denkbaar. Een eerlijk bedrijf, betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig. Wij zijn dus ronduit tevreden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 24 juli 2014

Ondeskundige mensen, maken extra kosten vooraf niet kenbaar

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Een aantal weken geleden ben ik overgestapt naar dit garagebedrijf die wat meer in de buurt ligt. Omdat het financieel even niet goed uit kwam maar de auto wel toe was aan een kleine beurt heb ik bij het maken van een afspraak er even bij vermeld dat het alleen om olie verversen ging. Mijn ruitje was ingepingeld dus die moest ook gemaakt worden. Twee dingen dus. Toen ze me terugbelde dat de auto klaar was meldde ze dat mijn rechter schokdemper aan de voorkant nog voor 50% werkte. Merkwaardig dat ze dat zo nauwkeurig wisten. Bij het ophalen van mijn auto bleek dat ik ong. ?280,- moest betalen! (Ruitje kost ?28,-. Waar zit dat dan in? Ze zeiden dat ze de auto van voor tot achter na hadden gekeken. Dat wil zeggen, verlichting, wielophanging, olie-lekkages etc. Mijn dempers voor waren nat, dus die hebben ze getest op een testbank in een ander filiaal aan de andere kant van de stad. (Uren schrijven en machinegebruik voor iets waar ik niet om gevraagd heb.) Ze hebben enkel de voordempers getest terwijl mijn achterdempers w?l helemaal versleten zijn. Dat hebben ze niet opgemerkt. Bij navraag kreeg ik te horen: "omdat het gasveren zijn kunnen we niet zien of ze lekken". Lijkt me juist een rede om die w?l te testen, als ze nat zijn lekken ze immers, toch? Vreemd trouwens dat ze geen twee lekke dempers opgemerkt hebben als ze met die auto naar de andere kant van de stad zijn gereden. De auto zou van voor tot achter nagekeken zijn. Mijn dashboardverlichting was nog steeds defect, net zoals mijn mistlicht. Ik heb zelf vier jaar Autotechniek gestudeerd dus ik mag wel zeggen dat ik er iets van weet. Mijn ontbreekt alleen de plaats en gereedschap ander zou ik het zelf doen. Wat me het meest koud op mijn dak viel was de brutaliteit waarmee ik behandeld ben. Er is geen enkel begrip getoond, er is niet naar mijn wensen geluisterd en er is niet gecommuniceerd bij het maken van (behoorlijke) extra kosten. De kwaliteit van de werkzaamheden vindt ik ook bedroevend, met uitzondering van het ruitje. Al met al, ik ga hier nooit meer terug, en ik raad deze garage dan ook iedereen af.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 april 2014

Staan altijd voor je klaar

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Naast de goede kwaliteit en heel redelijke tarieven staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij deze garage. Je kunt er altijd op korte termijn terecht en het is mij ook al overkomen dat ik voor kleine zaken niet eens een rekening kreeg.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Garage Pluim op kaart

Praktisch

Adres

Garage Pluim
St. Antonielaan 20
6821GJ ARNHEM
Gelderland
GPS: 51.9920463 / 5.9164778 lat/lng Plan route

Speciaal voor jou geselecteerd

Auto onderhoud

Nieuw: Mijn Auto Onderhoud

ANWB is er voor jou. En voor je auto. We hebben nu een makkelijk online bij te houden onderhoudsboekje. Exclusief voor jou, als lid!

Gratis aanmelden
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Nieuwe ANWB Auto-
verzekering met extra veilige rijderskorting tot 30% bovenop je no-claim korting. Bereken nu je premie!

Autoverzekering
Parkeren

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. U betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat