Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
2 (67%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
1 (33%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 27 februari 2017

Echte auto's en echte mensen: " Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg ", no nonsens bedrijf!!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Onlangs bij Koning in Ulrum geweest om in opdracht van mijn klant een onafhankelijke aankoopkeuring uit te voeren. Geert vond het geen enkel probleem dat er een externe partij langs kwam om zijn auto te keuren. Het betrof een Opel Zafira 7 zitter met weinig km's op de teller en jaren in onderhoud geweest bij Koning te Ulrum. Auto is van een oude baas geweest en zeer goed onderhouden, in smetteloze staat. Wel wat gebruiker sporen, maar die zijn nihil te noemen. Geert had de Zafira al klaar gezet voor de proefrit. Ook had hij de tank goed bij gevuld. Eerst een uitgebreide testrit gemaakt en daarna de auto op de hefbrug gezet bij Koning. Het viel me nog extra op dat de werkplaats brandschoon was, lekker om in te werken voor de monteurs. Er heerst een goede en gemoedelijke sfeer bij Koning en alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik kom wel anders tegen! De rust en ruimte van het platte land is ook voelbaar binnen de bedrijfsmuren van Koning. Geen gejaagdheid of haast. Hier kom je tot rust zal ik maar zeggen. Neemt niet weg dat er hard gewerkt wordt, maar eenmaal pauze is ook echt pauze en daar geniet iedereen ook zichtbaar van. Top bedrijf, ik kom hier zeker graag nog eens terug. De mankementen (waren er niet veel) heb ik genoteerd en Geert heeft deze direct van me overgeschreven op de koop overeenkomst en ingepland om voor aflevering gerepareerd te worden. De prijs viel me wat zwaar, maar een echte auto als deze kom je niet gauw meer tegen. Wel waar voor je geld. Klant is er erg tevreden mee, zo is er een win-win situatie bereikt. Kan iedereen het aanraden om hier een auto te kopen en zeker ook te laten onderhouden door hun. De review hieronder lijkt me verre van de waarheid, maar het is natuurlijk best mogelijk dat Geert een auto verkocht heeft onder het motto: zo meenemen zonder garantie en zonder dat er ook maar iets aan gerepareerd wordt. Zulke reviews zou ik niet serieus willen nemen. maar beste mensen kom gewoon langs en praat erover, ik weet zeker dat je er met Geert uit komt.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 april 2014

Slechte garage, ze factureren dingen die niet zijn gedaan

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Slechte garage, ze zouden bepaalde dingen hebben vervangen, maar na een week stond ik stil op een drukke weg, werd door de ANWB naar mijn huis gesleept en die zei kijk dit en dat is er stuk, zeg ik kijk hier de garage-nota die zou zijn vervangen, maar niet dus! Mijn zusje wilde daar een auto kopen zegt de oude eigenaar dit moet u betalen, zegt zijn zoon later nee hoor de prijs is hoger, uiteindelijk heeft ze hem wel gekregen voor de prijs van de oude eigenaar. Ze Mogen zelfs geen toekomstige monteurs van het MBO plaatsen, zegt genoeg denk ik.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 april 2014

Zeer betrouwbare, klantvriendelijke dorpsgarage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vanaf 1985 klant bij deze garage. Inmiddels de 5e occasion gekocht. Klantvriendelijk, gratis leenauto, betrouwbaar, bij evt. problemen zoekend naar de meest passende oplossing. Kortom: een aanrader!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Garage G.P. Koning op kaart

Praktisch

Adres

Garage G.P. Koning
Singel 55
9971CH ULRUM
Groningen
GPS: 53.3559953 / 6.3382862 lat/lng Plan route

Contact

0595 401500

Plaatsen van een beoordeling