Garage Ertan

Willem Buytewechstraat 30-32 | ROTTERDAM

(4)

Deze garage wordt beoordeeld met

4 reviews

5 sterren

 
4 (100%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
4 van de 4 reviewers raadt deze garage aan.

, 10 september 2017

ik ken geen betere

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

goedendag, we hoorden van iemand van de anwb dat dit een hele fijne garage is.... toen gingen we lezen op de anwb-site en ja hoor, een beste garage, met goede instellingen we zijn er geweest en het is ons niet tegengevallen de problemen zijn opgelost, er zijn geen rare kosten bijgekomen anders gezegd, het is ons zeer meegevallen en hadden op meer kosten gerekend, maar ze hebben een neusje voor motoren van auto's, het maakt ze niet uit, ze houden ervan, en zorgen dat je auto weer gewoon prima rijdt ze hebben verstand van alle auto's en ZEER ZEKER VAN DUITSE AUTO"s ik blijf hier komen, omdat ze goed voor mijn wagen zorgen ik heb een volkswagen golf maar waarschijnlijk ook een hele goede garage voor SEAT, OPEL, MERCEDES, AUDI, BMW oh ja, ik zag ook nog franse auto's staan, op de brug banden ook, apk ook, GEEN WONDER DAT HET DAAR ALTIJD EEN BEZIG DYNAMISCH GEBEUREN IS groetjes!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 15 juli 2017

Dit is onze garage geworden!!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Bij deze gaan we voor de eerste keer een beoordeling schrijven over een garage. Eerder deden we dat ook al eens betreffende een vakantie Op aanraden van een goede kennis, en ook op aanraden van deze ANWB-site, hebben we een afspraak gemaakt bij Garage Ertan, in Rotterdam. Onze ervaringen en bevindingen zijn verrassend heel heel positief Deze garage heeft een aantal zaken opgelost, die door eerdere garages niet opgelost werden en ook was er iets met de motor aan de hand. Dit is zeer goed gerepareerd We kunnen geen negatieve punten noemen, we hebben goed zitten denken, maar blijven zeer tevreden De prijs-kwaliteitverhouding hebben we maximaal beoordeeld, ook de kwaliteit en het nakomen van afspraken van de monteurs. Ook vonden we de duidelijk van de werkzaamheden en kosten heel prima Misschien het enige puntje dat niet een 10 is, maar een 8, zou misschien kunnen zijn dat het druk is, maar de drukte is uiteraard een resultaat van tevreden klanten Wij blijven bij Ertan en dit is onze garage geworden!! Ook onze buurvrouw is er geweest en die is na het eerste bezoek aan deze garage overtuigd en ze gaat ook blijven komen Dankje wel Ertan (en ook hoofdmonteur Hamza) Eind van de maand moet onze wagen APK ondergaan, we gaan binnenkort een afspraak maken de groeten ook aan zoon, polski en docter (prima gasten)

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 januari 2016

De eerdere recensie bracht me tot deze garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik las uw eerdere review, en omdat wij, mijn vrouw en ik, slechte ervaringen had met onze eigen garage's, dachten we: we kijken naar anwb en lezen gewoon recensies van garage's. Wij lazen met aandacht de recensie van 17 augustus 2015 en we keken elkaar aan, en zeiden: tja, we hebben nooit zaken gedaan, met turkse mensen, maar ik heb gehoord dat ze auto's ademen, dat ze auto's leven, weetje: dit gaan we proberen We zijn dus niet van een koude kermis thuisgekomen, het is een eerlijke, zeer goede garage, met uitleg over de defecten en het waarom van die defecten, over de prijzen van materiaal en prijzen van de zeer goede monteurs Geen gezeur..... dit is er aan de hand, mevrouw.... dit heeft u nodig en dit niet.... zoveel kost het als wij het inkopen en zoveel kost het aan man-uren De dingen waarom in een mum van tijd geregeld en zeer zeer tevreden weggereden Auto rijdt zelf lekkerder, ze hadden olie bijgevuld, hadden we niet gevraagd Auto rijdt soepeler, ruitenvloeistof zit ook ineens vol, radio deed het ook weer wat een verlichting, deze winkel, we gaan hier niet meer weg het enige is, dat ze turks praten tegen elkaar, maar het zal waarschijnlijk niet over ons gaan, tja.. of misschien wel, ze noemen de onderdelen ook in het turks het gekke is, we zijn zeer te spreken over de garage, en willen dit melden, en het gekke is dus, dat dit de eerste recensie is die we schrijven, wij zijn niet zulke recensie-schrijvers, namelijk onze zoon en twee dochters sturen we ook maar gelijk door

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 17 augustus 2015

fijne garage, veel kennis van VAG, ik blijf er komen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Eja, ik wil als eerste die recensie schrijven. Mijn ervaringen met de garage zijn gewoon dik voldoende. Ik ben er nu een aantal keer geweest vanaf 2014 en zal hier een blog van maken 1e keer: Nieuwe einddemper erop laten zetten. Ding had ik zelf on-line aangeschaft; prima techniek, vloeiende bewegingen, en helemaal tevreden. 2e keer: Olie laten verversen plus oliefilter plus bougies. Resultaat was wederom gewoon goed, ook is extra service gedaan aan mijn auto (b.v. onder de motorkap schoongemaakt en ook ongevraagd o.a. ruitenwisservloeistof en koelvloeistof bijgevuld) . 3e keer: Nadat ik ergens anders verkeerde banden (gecupped) had gekocht en mijn wagen reed niet goed, vertelden ze mij dat het toch echt aan mijn banden lag. Ze hadden ze gelijk, en via een contact van deze garage ben ik uitstekend geholpen. Niet verder op kosten gejaagd, gewoon weer tevreden. 4e keer: Omdat ik vaak remvloeistof moest bijvullen, ben ik langs gegaan. Ik was bang dat het probleem zat in het rem-mechaniek of hoofdremcilinder maar gelukkig was het alleen de remslang die lek was.... Het ding zat er no-nonsense in no-time op en dat scheelt inderdaad weer tijd en geld (en remvloeistof). 5e keer: Mijn distributieriem moest worden vervangen, want het was alweer 7 a 8 jaar geleden, terwijl de termijn 5 jaar is of 90.000 km (wat het eerst bereikt wordt). Er werd geadviseerd om ook de spanrollen mee te nemen en de waterpomp. Tja, eigenlijk merk ik niets van deze wissel. Dat zal komen door het feit, dat alles gewoon nog steeds perfect “op tijd” staat. Het bedrag dat ik hiervoor moest betalen viel alleszins mee. 6e keer: Mijn rechterachterwiel werd gloeiend heet en maakte een krijsend geluid. Beetje ongerust sms-te ik garage ertan over mijn probleem. Hij belde me en zei dat ik rustig moest blijven en naar hem moest komen. Aldaar bekeken ze het en zeiden dat er iets aanliep, en er werd geadviseerd om mijn handrem niet te gebruiken. Daarna afspraak gemaakt en er werd opgemerkt dat er een zuiger vastzat en dat het kwam door vuil. Hierdoor was er nog maar 1 mm van mij remblokken aan de rechtkant over. Ze zijn vervangen, zuiger gangbaar gemaakt, en klaar Afgezien van de kwaliteit en de kennis van de monteurs, meld ik hier ook nog even de service, professionaliteit en gedrevenheid van de gehele garage. Ik blijf hier komen en ik adviseer deze garage! Top! Een tevreden klant, met een oude golf4 variant (die supergoed blijft rijden)

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Garage Ertan op kaart

Praktisch

Adres

Garage Ertan
Willem Buytewechstraat 30-32
3024BN ROTTERDAM
Zuid-Holland
GPS: 51.9073061 / 4.4609874 lat/lng Plan route