Garage de Lamboy

Boomsluiterskade 45 | DEN HAAG

(73)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Deze garage wordt beoordeeld met

73 reviews

5 sterren

 
63 (86%)

4 sterren

 
10 (14%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
72 van de 73 reviewers raadt deze garage aan.

, 22 september 2017

Goede en snelle service!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik ben al jaren vaste klant bij De Lamboy en altijd zeer tevreden over de werkzaamheden. Vooraf altijd duidelijkheid over de kosten alvorens men tot reparatie overgaat. Mijn meest recente ervaring was het vervangen van het gasklephuis van mijn Renault Vel Satis. De auto werd afgesleept bij mijn huis en was snel weer gerepareerd! Kortom vriendelijke mensen en de service van een ouderwets familiebedrijf.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 20 augustus 2017

prefecte garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De garage gaat altijd in overleg met de eigenaar van de auto om er voor te zorgen dat de auto altijd pico bello in orde is. Zeker toen ik meldde dat ik van plan ben om 3000 km te rijden deze zomer werd de grote beurt perfect uitgevoerd

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 augustus 2017

Grote onderhoudsbeurt

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Gezellige, vriendelijke garage. Deskundig, adviserend, meedenkend en vriendelijk personeel.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 28 juli 2017

Duidelijk en eerlijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Prettige ervaring gehad. Moesten voor het repareren van het koelsysteem en wilden gelijk een grote beurt. Wij hebben het niet zo breed en de garage heeft goed met ons overlegd en aangegeven wat de beste opties waren om de prijs niet te hoog te laten worden. Reparaties waren ook vrij snel klaar en onze Ford Ka kan er weer tegenaan!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 25 juni 2017

Altijd zeer goede ervaringen met garage de lamboy

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn auto heb ik een paar jaar iin onderhoud gehad totdat ik een leasewagens kreeg. Ik had een onderhoudsabonnement: Ideaal, hiermee profiteerde ik van kortingen met mijn onderhoudsbeurten. Snelle en zeer vriendelkkke service en altijd overleg vooraf als er hoge kosten gemaakt moesten worden. Onlangs een grote schade aan mijn man's auto. Wat hebben ze dat netjes opgeknapt en hij zei dat zijn auto eruit zag alsof hij net ook de showroom kwam, helemaal top!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 juni 2017

Goede uitleg en overleg voor de gemaakte reparatie

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Na een afspraak via de website mijn auto gebracht. Allereerst excuses gekregen dat de receptioniste er niet was en dat ik door een monteur zou worden opgevangen. Uitgelegd wat het probleem was. Daarna is netjes aangegeven welke stappen genomen zouden worden om achter het probleem te komen. Met afspraak van maximale zoektijd (prijs) en terugkoppeling probleem en totale kosten. Dat is netjes uitgelegd en na overleg ook gelijk opgepakt. Dag erna met de verkoeling van de airco en een reparatie onder het afgesproken bedrag de garage uitgereden. En natuurlijk wat fooi achtergelaten voor de borrel van vrijdagmiddag. Dat is dan toch het minste wat je kan doen ☺

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 mei 2017

lakschade reparatie prima gedaan

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

mijn opel meriva uit 209 ziet er weer spic en span uit - blijkbaar had mijn auto toch lak op het dak dat niet goed hechtte. nu weer opgekapt

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 mei 2017

Top service!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Super hoe ze bij deze garage je op de hoogte houden over de werkzaamheden en de kosten! De auto is weer in orde en we er gaan met alle vertrouwen van de zomer mee op pad.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 mei 2017

Zeker en betrouwbaar!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Al jaren lang klant bij deze vak-garage en nooit teleurgesteld, terwijl in de jaren daarvoor mijn ervaring met garages en dealers bedroevend was.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 april 2017

Super geholpen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Nadat mijn auto totaal niet meer reageerde op het starten en met geen mogelijk meer aan de praat was te krijgen werd hij opgehaald door garage de Lamboy, waar ik al jaren klant ben. Elektrisch was de auto een ramp, maar dankzij de volhoudendheid van het personeel en vele, vele uren sleutelen hebben ze het toch voor elkaar gekregen en rijd hij weer. En het mooiste was dat ik niet alle arbeidsuren hoefde te betalen en daar ook nog eens 10% korting op kreeg, Chapeau... Een aanrader.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 maart 2017

Prima garage met klantvriendelijke service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De afspraak voor een onderhoudsbeurt van mijn BMW maakte ik via internet, waarop ik een persoonlijke mail met bevestiging ontving. De onderhoudsbeurt was gepland op een drukke dag, maar desondanks was de auto op dezelfde dag gereed. Over de benodigde activiteiten en vervangingen werd ik gebeld met een heldere kostenopgave. Ik kreeg nog alternatieven voor merken van de onderdelen ter overweging, maar het advies van een van de monteurs, die BMW-fan is, was helder. Fijne mensen, prima service!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 26 februari 2017

Prima allround garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kom er al weer zo'n 10 jaar voor onderhoud, reparaties en apk met mijn volvo 850. Toegewijde mensen die hun vak verstaan. En als het een keertje niet in één keer helemaal goed is, graag bereid er nog een keer naar te kijken zodat je wel helemaal tevreden bent. Verder erg vriendelijk en servicegericht.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 februari 2017

Good Garage with Good Service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Recommended by a friend to use the this garage after disappointment using a real dealer garage. Easy to make appointment, good explication on service that need to have for the car and of course good customer service that make confident using the car for long time. Will recommend friend to use this garage

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 20 januari 2017

Klantgericht en behulpzaam

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kwam voor nieuwe automatenbakolie, bleek er ook een lekkage te zijn. Helaas konden ze geen originele onderdelen meer vinden, maar zijn wel hard op zoek gegaan naar tweedehandse onderdelen. Top!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 02 december 2016

Fijn en behulpzaam

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kwam met de auto voor een beurt maar er bleek helaas veel meer aan de hand te zijn. Ik ben erg goed voorgelicht over de eventuele kosten en kreeg een fijne gratis leenauto ter beschikking. Hele fijne garage en zeer vriendelijke mensen een echte aanrader voor elke hagenees of hagenaar.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 november 2016

Snel en goed geholpen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De dag dat ik belde kon ik meteen terecht. De gang van zaken werd goed uitgelegd, de planning werd met me doorgenomen onder vermelding van alle eventualiteiten die zich konden voordoen. De auto werd dezelfde dag gerepareerd! Toen ik belde dat ik mijn trein gemist had, wilden ze nog wel 10 minuutjes na sluitingstijd op me wachten. Heel prettig geholpen, snel en mijn auto rijdt weer als een zonnetje!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 03 november 2016

Prima ervaring

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik ben verhuisd en dus was ik op zoek naar een betrouwbare garage in de buurt. Dat werd dus Lamboy. Een prima ervaring, gewoon behandeld worden zoals je dat zelf zou doen. Dat spreekt me aan. Dit wordt een blijvertje.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 oktober 2016

Klant- en servicegericht

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

I.v.m. schadeherstel ben ik doorverwezen door mijn vaste garage naar Lamboy. Ik ben zeer tevreden over de service en resultaat van het herstel van mijn auto. Vooraf en nadien kreeg ik goed advies over mijn auto. Als liefhebber van mijn auto stel ik het zeer op prijs dat er met mij wordt meegedacht op alle vragen die ik stel. De klantvriendelijkheid en service heb ik als zeer prettig ervaren en zal Lamboy zeker aanraden!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 02 oktober 2016

Klantvriendelijk en transparant

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds 2008 bij deze garage. Zeer tevreden over de service, flexibiliteit en duidelijkheid over de werkzaamheden en kosten in al die jaren.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 15 september 2016

good garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

First time come to this garage for APK and klein onderhoud. good service and very friendly people.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 september 2016

Onderhoud Chrysler

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Toen we in het buitenland een probleem hadden waardoor we niet door konden rijden hebben we telefonisch overleg met Lamboy gehad en weloverwogen het besluit genomen de auto (door de ANWB) op transport naar Den Haag te zetten. De analyse bleek te kloppen en de reparatie is keurig door Lamboy uitgevoerd. Fantastisch dat 'je' garage zo met je meedenkt op vakantie en je gewoon weet dat hij in goede handen is.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 juli 2016

Prima Garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kleine garage in de binnenstad van Den Haag die prima werkt aflevert. Duidelijk is en betaalbaar. Zeker een aanrader

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 juni 2016

Goede ervaring

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kwam bij deze garage nu voor de eerste keer voor weinig meer dan een APK, maar de auto rijdt beter dan ooit. Heel fijn!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 14 juni 2016

Helder en duidelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Bij garage de Lamboy is het altijd helder wat je te wachten staat, heldere communicatie en vriendelijke service. En een fijne rollende auto.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 02 juni 2016

Prima garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kwam bij deze garage al met mijn Alfa Romeo Spider uit 81. Goed en snel advies en prima opvolging. Duidelijke adviezen wanneer iets echt gedaan moet worden. Sinds kort kom ik er weer voor de onderhoud van mijn Toyota Verso uit 2010. Ook hier weer een goed advies en en auto ruim binnen de tijd klaar. Omdat ik ergens over twijfelde werd meteen aangegeven om nog even langs te komen om er direct naar te kijken. Nemen naast kundigheid, ruimschoots de tijd voor je.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 24 mei 2016

goede service, duidelijke afspraken

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Na de aankoop van mijn Renault Megane uit 2005 heb ik een totaalkeuring door de Lamboy laten uitvoeren, om te voorkomen dat ik tijdens een rit met het gezin voor onaangename verrassingen zou komen te staan. Helaas bleek bij de keuring dat noodzakelijk onderhoud niet op tijd was uitgevoerd waardoor de kosten een aantal maal hoger uit pakten dan verwacht. Het team bij de Lamboy heeft goed mee gedacht over welke handelingen meteen noodzakelijk waren en welke op een later moment uitgevoerd konden worden, ook in verband met aankomende APK keuring in oktober. Zo konden we met een goed gevoel met het gezin op stap en weet ik waar we bij de APK keuring aan toe zijn.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 april 2016

Ongeplande pitstop

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Op weg naar Den Haag begon mijn 330i te stotteren. Geen vermogen meer. Naar mijn eigen onderhoudsmannetje doorrijden leek me niet verstandig, dus even op internet gezocht naar een garage met goede recensies. Ik kon meteen terecht, werd snel en vriendelijk geholpen. De uitleg en de in rekening gebrachte kosten waren keurig. Kortom, de goede recensies Van De Lamboy zijn terecht.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 29 maart 2016

Zeker een aanrader

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Op 22 maart 2016 mijn camper daar gebracht voor het plaatsen van een levelsysteem HPC. Van te voren werden de kosten al doorgenomen en de mogelijkheid tot meerkosten. Tevens werd er al rekening gehouden met een leenauto, die vanwege de order geheel gratis was. Zeer klantvriendelijk. Bij het brengen van de camper werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg een lekker bakkie. Tijdens de werkzaamheden werd ik gebeld dat de ophanging van de vuilwatertank verplaatst moest worden. De kosten hiervoor werden netjes opgegeven. Bij het ophalen werd mij duidelijk uitgelegd hoe het apparaat werkt. Men had tevens een net bakje gemaakt om de pomp heen zodat het er netjes afgewerkt uitzag. Als NKC lid kreeg ik ook 10% korting op de prijs dus helemaal in orde. Hele fijne garage die zeer betrouwbaar overkwam.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 15 maart 2016

APK alert - Betrouwbare Garage Lamboy - APK Fiat Abarth 29-02-2016

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn vrouw en ik hebben beiden onze auto in onderhoud bij Garage Lamboy en zijn daar uitermate tevreden over. Alhoewel wij beiden dachten in het begin wel, mmm... bij de defecte(n), reparatie(s) en de daarbij behorende prijsopgave(n) die netjes werd gemeld via de telefoon. Maar de reparatie(s) zijn telkens uitstekend uitgevoerd en beiden auto's komen dan ook weer netjes door de APK (reparatie en prijsopgave gerechtvaardigd). Wat ik vooral waardeer en in het begin ook wel grappig en bizonder vond is dat Garage Lamboy de moeite neemt om je te bellen of een sms-je stuurt om je eraan te herinneren dat de APK er aan komt. Een afspraak maken gaat vlot en er wordt snel een prijsopgave doorgegeven. Er wordt ook netjes gebeld dat de auto door de APK is en klaarstaat. Super is dat de garage zowat bij mij om de hoek is en ik naar huis kan lopen en zodoende dus geen extra veel tijd aan het brengen en halen hoef te besteden. Wat ik ook fijn vind is de PitBull mentaliteit, indien er een onderdeel niet gevonden of snel geleverd kan worden, waardoor het niet lukt een reparatie tijdig af te handelen, word ik daar netjes over gebeld en blijven ze zoeken naar het onderdeel en betrekken daar ook de klant in, een goede samenwerking levert vaak resultaat op. De klant is koning dus heeft de klant inspraak! M.a.w., Mijn vrouw en ik zijn reuze blij met Garage Lamboy en raden deze garage dan ook ten zeerste aan! Richard uit Den Haag.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 20 februari 2016

APK, Grote onderhoudsinspectie, Vervangen distributieriem.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Na in de avond online een afspraak ingepland te hebben ontving ik de volgende ochtend gelijk een bevestiging per email. Op de dag voor de afspraak auto alvast bij de garage op het terrein gezet, dit was geen probleem. Voordat ze de volgende begonnen met de reparatie hebben ze eerst een belletje gegeven om akkoord te krijgen voor de kosten incl. de extra's die er nog bij kwamen. Ik had naast de APK, grote onderhoudsinspectie en het vervangen van de distributieriem een aantal extra dingetjes doorgegeven om te checken/te vervangen. Ze hebben alles keurig uitgevoerd. Alles is volgens afspraak en naar tervredenheid verlopen, een aanrader dus! Alleen hadden ze als extra service mijn auto wel een kleine poetsbeurt mogen geven haha ;)

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.
  • vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • volgende

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur
Poetsen
Locatie Garage de Lamboy op kaart

Praktisch

Adres

Garage de Lamboy
Boomsluiterskade 45
2511VL DEN HAAG
Zuid-Holland
GPS: 52.0753629 / 4.3224706 lat/lng Plan route

Contact

070-3825116