Soort bedrijf en merk(en)

Officiële merkgarage van:
Ford

Aangesloten bij

BOVAG , RDW erkend

Over Ford Autobedrijf Hendriks B.V.

Ford Gerritse Tiel is Officieel Ford Dealer voor Tiel en omgeving. H.C. Gerritse en M.C. Gerritse jr. zijn de huidige directeuren van M.C. Gerritse Personenwagens B.V. en Autobedrijf Hendriks in Oss en Zaltbommel.

Zij vertegenwoordigen de tweede generatie Gerritse in het familiebedrijf. Zij hebben in de voetsporen van hun vader en moeder het moderne en kwalitatief hoogstaande bedrijf gemaakt dat het vandaag de dag is.
In ons multifunctionele complex aan de Edisonstraat 1 zijn alle diensten onder één dak samengebracht en worden innoverende concepten doorgevoerd. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant willen wij een volwaardige partner in mobiliteit zijn, een partner die zich onderscheidt in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Ford Hendriks Oss is Officieel Ford Dealer voor Oss en omgeving. Nick Hermes is sinds 2015 de huidige bedrijfsleider van Hendriks Oss. Hij vertegenwoordigt na twee generaties Hendriks het bedrijf, en maakt in de voetsporen van familie

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
1 (33%)

4 sterren

 
2 (67%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
1 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 12 november 2014

Heel tevreden

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Betrouwbaar en attent, klantvriendelijk. Zo hebben wij eens meegemaakt dat net buiten de garantie een computerstoring optrad. Die is gratis gemaakt en ook de materiaalkosten kwamen niet voor onze rekening. Reden: ons signaal was niet goed opgepikt *(hadden we ook niet goed gegeven omdat we zelf niet wisten wat er precies aan de hand was). Ook verder altijd alles naar tevredenheid afgehandeld en opgelost.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 april 2014

Mazda 626

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Auto altijd onderhouden door merkdealer. Eerst door van Berkel, daarna Hendriks. Altijd correct te woord gestaan en geholpen. Als er tijdens een onderhoudsbeurt reparatie of vervangen nodig is wordt vooraf gebeld voor toestemming met prijsopgave. De berekende kosten zijn meestal conform opgave. Soms beduidend hoger door meer werktijd dan voorzien. B.v. € 437,- i.p.v. € 330,- Eén keer liep de motor niet goed na een onderhoudsbeurt. Oorzaak vocht onder/bij bougiekap. Is na melding wel meteen opgelost. Zo nodig is er telefonisch direct doorverbinding met de werkplaats. Onderdelen voor Japanse auto blijken duur.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 april 2014

veel geld

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Hoi, Op zich zijn wij altijd tevreden over Autobedrijf Hendriks, De auto rijdt voor de beurt en na de beurt hetzelfde, EEn lampje gaf aan dat dat de olie ververst moest worden, Wij meteen een afspraak gemaakt met de garage. De laatste keer vonden we de rekening wel erg hoog, Dat geeft geen goed gevoel bij ons, Onze Ford Transit is nog maar net vier jaar oud en de remmen moesten nu al vervangen worden. Maar liefst 1700 Euro, Ze zijn verder vriendelijk en correct maar deze keer hebben we er op een of andere manier een naar gevoel bij, alsof je afgezet bent, , Ik heb vertrouwen erin dat als ze zeggen dat de remmen vervangen moeten worden dat dat dan wel zo zal zijn, wel vroeg? Maar met die 1700 euro, of ik daar niet mee afgezet ben? En hadden we al korting daarop gekregen, Ze vonden het zelf ook veel geld, kregen korting op de onderdelen, Ze hebben wel gebeld hoeveel de kosten zouden gaan worden, maar dan moet je meteen beslissen, Dan ben je druk bezig en krijg je dit telefoontje, De auto moet toch goed zijn , vooral de remmen, Germie

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat*
Interieur
Poetsen
* Alleen met afspraak
Locatie Ford Autobedrijf Hendriks B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Ford Autobedrijf Hendriks B.V.
Gotenweg 3
5342PP OSS
Noord-Brabant
GPS: 51.7571761 / 5.5606158 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

0412-699099

info.oss@autobedrijf-hendriks.nl