Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
3 (100%)

1 ster

 
0 (0%)
0 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 13 januari 2016

Blij niet gedaan te hebben.

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Nou wij zijn bij hem geweest en ben blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb en er geen zaken mee heb gedaan. Er viel niet te onderhandelen met hem..onze eigen auto was rijk voor de sloop dus weinig inruil...en van de auto waar we in reden kon er niks meer met de prijs gedaan worden...terwijl we wat mankementen ontdekten...hij had vaste prijzen. Kijken we even later op internet bij thuiskomst is hij verdomme 300 euro gezakt!!! Jammer dan..wij kopen er geen auto....en blij dat we het niet gedaan hebben!! Mooie praatjes vullen geen gaatjes!!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 november 2014

Altijd dealer onderhouden, niet waar

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn auto verkocht aan FokkensBV (daar een andere occasion gekocht), ik heb er zelf ergens tussen de 80k en 120k mee gereden, hij heeft 1x een dealer gezien, daarna alles bij een beun *dus zwart* laten doen, distributie riem, banden, scheelt een hoop in de kosten :) Gegarandeerd dat die auto in de tijd dat ik hem in het bezit had (een jaar of 4 tot 5 schat ik) hij buiten de eerste keer na 15k km's niet dealer onderhouden is geweest. 100%zeker dat het boekje niet was ingevuld. Na een tijdje kwam ik mijn auto tegen, hij stond te koop bij Fokkens, alwaar ik hem had ingeleverd tegen een nieuwe auto. In de tekst op de site stond: "Altijd dealer onderhouden geweest", jaja daar klopt dus geen barst van. Geen idee hoe ze de nieuwe eigenaar hebben overtuigd, mss hebben ze niet in het boekje gekeken?

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 april 2014

Gebroken distributieketting

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn dochter heeft in oktober 2013 een Opel Corsa 1300 dcti van 2010 gekocht met 125000 km op de teller.(geen garantie) Het leek een goede auto te zijn, maar na 5000 km gereden te hebben knapte op een goede dag in maart 2014 de distributieketting en was het motorblok total loss. Gebeld met garage Fokkens en het probleem voorgelegd. hij wilde de auto wel repareren maar wilde op geen enkele manier tegemoet komen in de kosten, we hadden dus gewoon pech gehad. Ik had het idee dat hij ons maar amper geloofde, het kwam nooit voor bij dit model volgens hem, en het zou wel eens aan de rijstijl kunnen liggen of te weinig olie. Kortom het zou wel aan mijn dochter liggen. Mijn dochter is 25 jaar en rijd heel erg rustig en beheerst, ik kijk regelmatig naar het oliepeil van alle auto's in ons gezin, en had deze ook net gecontroleerd, olie genoeg. We hebben zelf een ander motorblok gekocht en deze er ook zelf ingezet, mijn dochter rijd weer vrolijk rond met een goede motor. Bij garage Fokkens in Dalfsen kopen wij echter nooit meer een auto.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Fokkens Autom.bd., Tweew.cntr./Autorijsch. BV op kaart

Praktisch

Adres

Fokkens Autom.bd., Tweew.cntr./Autorijsch. BV
Prinsenstraat 16
7721AJ DALFSEN
Overijssel
GPS: 52.5039468 / 6.2600698 lat/lng Plan route

Contact

0529 431336

Speciaal voor jou geselecteerd

Auto onderhoud

Nieuw: Mijn Auto Onderhoud

ANWB is er voor jou. En voor je auto. We hebben nu een makkelijk online bij te houden onderhoudsboekje. Exclusief voor jou, als lid!

Gratis aanmelden
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Nieuwe ANWB Auto-
verzekering met extra veilige rijderskorting tot 30% bovenop je no-claim korting. Bereken nu je premie!

Autoverzekering
Parkeren

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. U betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat