Euromaster Roosendaal

Jan Vermeerlaan 263 | ROOSENDAAL

(4)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Deze garage wordt beoordeeld met

4 reviews

5 sterren

 
2 (50%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
1 (25%)

2 sterren

 
1 (25%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 4 reviewers raadt deze garage aan.

, 16 december 2015

Winterbanden met velgen super geholpen bij Euromaster Roosendaal

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Pas geleden een nieuwe auto aangeschaft Kadjar hier was nog niet veel van bekend voor winterbanden. Euromaster heeft dit allemaal voor ons uitgezocht en is met verschillende offertes naar ons terug gekomen via de mail. Later opnieuw een andere keuze met banden en hierop ook weer verschillende offertes gehad. Om het in orde te maken even langs geweest. En door het zoeken toch nog andere betere velgen gevonden voor dezelfde prijs gekregen. Bij de montage alleen maar lof goede uitleg wat wel en niet kan en netjes opgeleverd. Ik wil met name C. bedanken voor de goede service en uitzoek werk voor deze nieuwe auto. We zijn super blij met onze nieuwe banden en velgen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 24 november 2014

aircocheck waardeloos

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik rijdt in een Ford Ka nieuw model. Voor de APK ging ik naar Euromaster, omdat deze niet samenviel met een beurt. Bij ophalen van de auto hadden ze een hoop commentaar op de onderhoudsstatus (bij een officiele Ford garage). De remvloeistof zou niet vervangen zijn, omdat de meting dit aangaf en er geen vervangingsdatum onder de moterkap stond (wat blijkbaar hoort). Sangezien de Ford behoorlijk prijzig is en de garantietermijn verstreken si heb ik de auto bij Euromaster voor de onderhoudsbeurt gebracht. Ze hadden een mooie offerte incl airco check en vervangen pollenfilter(wat beide bij auto van 5 jaar nog nooit gedaan was en ook niet geadviseerd). Toen ik mijn auto na de beurt ophaalde en er een paar dagen mee reed, leek het wel een tractor, zoveel gebrom hoorde ik. Dit bleek na enig onderzoek verband te houden met de airco, als ik hem uitschakelde stopte dit gebrom. Dus nieuwe afspraak gemaakt en opnieuw de airco leeggehaald en weer gevuld. Blijken ze er 600 g vloeistof uitgehaald te hebben en 350 g er weer in. Nogal een groot verschil. Echter ik ben nog steeds NIET tevreden over de werking van mijn airco, hij ontvocht niet goed. Ik moet de blower op max zetten om mijn ruiten schoon te krijgen, dat was voorheen nooit. Nu heb ik de bon van de check er bij gezocht en onderaan (net zichtbaar, bijna helemaal weggescheurd) staat iets over de check en dan zie je nog net niet ok staan. Dus volgens mij hebben ze iets goed fout gedaan met mijn airco systeem, maar waar moet ik heen om verhaal te halen? Weer terug gaan, veel vertrouwen in een goede afloop heb ik nu echt niet meer . Bovendien ben ik nu ook aan het twijfelen over het remvloeistof verhaal. Kortom geen goed gevoel meer bij deze garage.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 april 2014

APK en verbaasd over eerste review

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb deze garage uitgekozen om de apk te doen. Apk kosten zijn relatief laag. Aanmelden,betalen en gelijk afspraak maken via internet gaat makkelijk. Daarnaast krijg je gelijk een bevestiging en afschrift van betalen via mail en kan je via sms kiezen om de afspraak te melden . Bij de apk zit standaard o.a remvloeistof meting , accu en dynamo functie controle.. Iets wat ik pas te weten kwam bij navragen. Ik wilde toch al de remvloeistof laten vervangen omdat het volgens de specificaties van auto aan toe was. Volgens meting was het tijd om die te vervangen. Kosten van deze klus is gemiddeld juist. Accu was goed( zou niet anders kunnen want had ik zelf net een paar dagen geleden vervangen) en dynamo dito. Voor de apk was alleen vervanging van rechter dimlicht nodig. Had ik zelf al wel vervangen met een slecht exemplaar en bij nader onderzoek is deze inderdaad vervangen met een kwalitatief beter exemplaar en zo gesteld dat de invalshoek acceptabel is voor de apk. Ik ben vrij goed op de hoogte van de conditie van mijn auto waaronder de werking en functioneren van allerlei onderdelen. Dus ze kunnen me niet zomaar een oor aannaaien. Dus wat ik in ieder geval kan zeggen in mijn geval dat de garage correct handelt en de reparaties naar protocol verrichten. En niets heb verzonnen. Kom er voor dit jaar goed van af met de conditie hoe de auto toen was en had ook eigenlijk niets anders verwacht.. Lamp vervangen is juist want had dit zelf al opgemerkt. Totale kosten van Apk goedkoop. Logisch dat de beoordeling over deze garage van de eerste review laag is.. Verbazend ook dat een garage een rammelde uitlaat oplost met een gebruikte uitlaat. Zo iets lijk me toch in enkele dagen met een juiste nieuwe uitlaat op te lossen.. Simpel de juist uitlaat opzoeken voor dat type auto en binnen een dag is de uitlaat ter plekke. Bevestigen kost hoogstens een uur. Rammelen kan ook te maken hebben met niet goed bevestigen waardoor deze tegen de onder koets van de auto rammelt wat een vervelend geluid geeft, zelf meegemaakt toen ik het zelf had bevestigd. Dit heb ik verholpen met de uitlaat in de juiste stand te zetten. Van onderbezetting wat in de eerste review voorkomt heb ik niets van gemerkt. De auto was binnen een dag klaar met nieuwe remvloeistof en dimlicht. Keuring rapport lag netjes in de auto .

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 april 2014

banden en uitlaat vervangen.

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

3 x terug moeten komen vanwege onderbezetting personeel. Uitlaat was vervangen maar rammelde, opnieuw vervangen door gebruikt exemplaar omdat de mijne moest worden opgestuurd ter beoordeling. Ik zou gebeld worden wanneer ik nieuwe zou krijgen maar tot op heden +/- 10 maanden later nog niks gehoord.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen
Trekhaak monteren
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie
Ruit vervangen

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur
Poetsen
Locatie Euromaster Roosendaal op kaart

Praktisch

Adres

Euromaster Roosendaal
Jan Vermeerlaan 263
4703KW ROOSENDAAL
Noord-Brabant
GPS: 51.5413185 / 4.4498721 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

0165 537 791