Drechtsteden Auto's

Daltonstraat 7 | DORDRECHT

(5)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Deze garage wordt beoordeeld met

5 reviews

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
5 (100%)
0 van de 5 reviewers raadt deze garage aan.

, 23 juli 2017

Incompetent en absoluut niet betrouwbaar

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

In mei een auto bij drechtsteden auto's gekocht. Vanaf dag van aankoop alleen maar ellende gehad. Van afspraken niet nakomen tot zeer slechte reparaties. Inmiddels al 3x stil gestaan zelfs na een grote reparatie. Motor bleef een defect aangeven, volgens manusje van alles genaamd Rob, is dit normaal na een grote reparatie (de reparatie betrof de motor) nog geen 24 uur later brandde alle lampjes die maar konden branden in het dashboard en deed de auto niks meer. Gelukkig heb ik 6 maanden bovag garantie erbij gekocht van bijna €1000 waardoor alles voor rekening van hen is maar mijn auto heeft meer stil gestaan en is meer in de garage geweest dan dat ik er mee gereden heb. Ik sluit mij aan bij onderstaande reacties: dit bedrijf is het bovag keurmerk niet waard, bovag doe hier iets mee zij gooien jullie naam te grabbel!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 03 december 2015

Mazda 6 sport 2.0 city

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

In augustus deze auto bekeken, leek in eerste instantie prima auto alleen zaten er tikken in het stuur wat je hoorde bij de wielkassen en speling in het gaspedaal. Dit aangegeven, zouden ze maken. Besteld met APK en grote beurt. Een week later kon ik de auto komen halen en tijdens de rit naar huis bleek het stuur helemaal niet gemaakt te zijn. Direct terug gebeld en ik moest maar terug komen. De 1ste dag dat de auto voor de deur stond, stond deze direct stil met water in het brandstoffilter. ANWB gebeld, deze heeft hem geleegd, waardoor hij weer reed. Dit zou niet mogen, zeker niet na een grote beurt!! Terug gebracht naar de garage en de tikken konden ze niet vinden, was niks aan de hand en anders moest hij het stuurhuis vervangen wat de auto niet waard was dus deed hij niet. Verkoop deze auto dan niet!! Was blijkbaar nooit gecontroleerd voor verkoop vertelde de eigenaar Rob toen dood leuk. Mij tegemoet komen wilde hij al helemaal niet... Mocht het erger worden moest ik maar weer bellen en zou hij kijken wat hij kon doen. De tikken kwamen na een week weer terug dus ik weer gebeld. Met pijn en moeite mocht ik hem weer komen brengen, zou hij er wel even naar kijken.... Maar weer niet tegemoet willen komen. Had mij mijn geld terug gegeven en de auto terug genomen dan was het probleem opgelost! Hij verkoopt blijkbaar auto's waar van alles aan mankeert en dan met een slap excuus het af willen handelen waarbij klant aan het kortste eind trekt. Zoek AUB verder voor een goede auto en sla dit bedrijf over. Zij verdienen het BOVAG keurmerk niet, word tijd na meerdere klachten dat ze deze verliezen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 december 2015

occasions by this seller

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

I am writing this review in english as i don't speak Dutch at all. I live in Poland and as many other people from my country I consider Holland as one of best places to buy cheap 2nd hand cars with possibility to verify originality of mileage on RDW website. Few days ago I found an offer on autotrader for a 10 years old Renault Espace with relatively low mileage and quite good price. Over the phone certain mr Giorgio from drechtstedenautos assured me that the car is in very good condition and definitely worth my 1200 km journey. At their premises they show me a car that was probably parked in the canal. Badly polished with badly washed interior this car was not properly dried after upholstery wash. Probably after quick upholstery wash they has closed the car not allowing to dry (smell) Head gasket gone ( white smoke from exhaust and oily cooling liquid. Oil all over the engine under the plastic hood that they refused to remove in first place . Mr Giorgio (probably owner) that i spoke to over the phone did not show he sent a young lad instead to show me the car . He tried to convince me that there is something wrong with my eyes repeating his mantra about how good is this car. My advice: avoid this seller Have lost time and money for a quite long journey.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 20 september 2015

Renault scenic uit 2008

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

We hebben een Renault scenic gekocht in April 2015. Toen we de auto ophaalde zou de auto helemaal klaar zijn toen we daar aankwamen vanuit Amersfoort bleek dat de auto nog een storing had in de airbag dat konden ze niet maken ivm computer storing toen we gingen rijden met de auto bleek dat de aanjager van de kachel het ook niet deed dat hadden we bij de proefrit al gemeld. Een week later hebben we de auto weer terug gebracht zijn de auto een paar dagen kwijt geweest. De auto werd afgeleverd met nieuwe apk volgens ons kan hij niet goedgekeurd worden de auto had gladde banden achter remmen waren slecht remklauw bleef hangen achter ruiterwisserblad zonder rubber en voor met veel strepen een aanjager moet met de apk goed zijn eerdere auto van mij is daar op afgekeurd. En dan nog geen ene aandachtspunt op de apk papieren. Nu zijn we al meerdere keren terug geweest voor trilling in de carrosserie we hebben zelf de auto al laten uitlijnen en balanceren dat heeft niets geholpen. Nu staat de auto al voor de 6de keer bij de garage Drechtsteden auto's omdat de trilling er nog steeds in zit als het goed is horen we morgen 21-09-2015 meer wat het is. Nu krijgen we een leenauto mee zonder papieren en toen we thuis waren werden we aangehouden door een agent en blijkt dat de auto ook geen apk meer heeft al 3 maanden verlopen, nu weten we nog niet of wij een bekeuring krijgen of dat de garage een bekeuring krijgt omdat we gezegd hebben dat het een leenauto is. We kunnen in de auto nergens geen papieren vinden van de auto het gaat om een auto volks wagen fox met kenteken 28-sz-fz

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 januari 2015

Oplichters

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn zoon heeft hier op 30-9-14 een Ford Fiesta gekocht uit 1997 met zijn laatste spaarcenten. Hij heeft de garage gevraagd om een auto waar hij de winter mee kon doorkomen. 1) Ze hadden gewoon de nieuwe achterruiterwisser in de achterbak gelegd zodat hij deze zelf moest verwissen. 2) 2 Weken na aankoop moest hij alweer terug omdat de koelvloeistof wegliep. Resultaat: een slangetje zat niet goed bevestigd(?) 3) 26-11-14 (nog géén 2 mndn!) doet de auto heel raar bij een stoplicht en gaat hij op mijn advies naar mijn garaga vlakbij. Zij concluderen dat er een cylinder voor 100% is uitgevallen en dus total loss verklaard kan worden! Ik neem contact op met Drechtsteden auto's en zeggen dat zij niet zomaar een advies van een andere garage aannemen en dat hij langs moet komen met de auto. Dit doet hij gelijk de zelfde dag en zij zouden hem de volgende dag wat laten weten. Niet dus. Ik heb vrijdag's moeten bellen hoe het met de auto stond en ze moesten er nog aan beginnen. Dat zouden ze gelijk doen en nog geen uur later werd ik al terug gebeld met de zelfde conclusie. Aangezien mijn zoon al heel boos met hun aan de telefoon had gezeten vanwege zijn frustraties ben ik maar gaan bemiddelen en heb hun enkele keren gevraagd om ons tegemoed te komen. Ik kreeg elke keer een keiharde nee ondanks dat de auto dus een onzichtbaar mankement had tijdens de verkoop. Ik ben te rade gegaan bij het juridisch loket en heb de garage verschillende briefen gestuurd qua in gebreke stelling en ontbinding van contract. Nergens is op gereageerd. Vervolgens bel ik met de garage, medewerker Rob, om te vertellen dat ik deze brieven verstuurd heb. Wenst deze jongen mij veel succes en dat het toch niet gaat lukken omdat zoveel mensen dit al geprobeerd hebben!!!!! Dus denk ik gelijk: dus je geeft nu toe dat jullie continu mensen aan het oplichten zijn?????? Aangezien mijn zoon niet meer geld wil besteden aan deze auto d.m.v. advocaat, rechtskosten zijn we helaas genoodzaakt het hier op te houden. Maar hopelijk kunnen wij andere toekomstige slachtoffers met dit review voor een miskoop behoeden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Drechtsteden Auto's op kaart

Praktisch

Adres

Drechtsteden Auto's
Daltonstraat 7
3316GD DORDRECHT
Zuid-Holland
GPS: 51.7790409 / 4.6379691 lat/lng Plan route

Contact

078-6176361
info@drechtstedenautos.nl