De Waal Druten

Koekoek 23 | DRUTEN

(2)

Soort bedrijf en merk(en)

Officiële merkgarage van:
Volkswagen

Over De Waal Druten

De Waal Druten is een officiële servicevestiging voor uw Volkswagen én Volkswagen Bedrijfswagen. Het maakt niet uit of u een auto van 10 jaar oud, 5 jaar oud of 1 jaar oud heeft. Voor alle Volkswagens levert De Waal Druten onderhoud op maat. Op alle verrichte werkzaamheden wordt tevens garantie gegeven. Ook voor de aanschaf van een gebruikte Volkswagen bent u bij De Waal Druten van harte welkom. In de moderne showroom staan veel jong-gebruikte Volkswagen modellen, zodat u zich goed kunt oriënteren. Ook voor een proefrit in een van de occasions bent u van harte welkom. Tijdens de proefrit kan eventueel uw huidige auto getaxeerd worden. Ook voor de zakelijke en particuliere financiële diensten zoals financiering, verzekering en leasing bent u bij De Waal Druten van harte welkom. Onze verkoopadviseurs leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Deze garage wordt beoordeeld met

2 reviews

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
1 (50%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (50%)
1 van de 2 reviewers raadt deze garage aan.

, 27 april 2014

Goede klantvriendelijke service!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb goede ervaringen met verschillende reparaties en onderhoudsbeurten aan mijn Volkswagen gehad bij deze garage. Afspraak kan via internet gemaakt worden, de afspraken worden nagekomen, bij bijzonderheden wordt er contact opgenomen en de auto was steeds op het afgesproken tijdstip klaar. Er is ook steeds contact met de betreffende monteur geweest met uitleg over reparaties. De kwaliteit van de reparaties en onderhoudsbeurten waren ook goed. Misschien ook weleens te veel details, zoals een voorstel om de matten te vervangen omdat er twee slijtageplekjes inzaten. Mijn auto is inmiddels 12 jaar oud. De reparaties zijn niet goedkoop, maar ik content met de kwaliteit. Men geeft ook goed aan welke reparaties in de nabije toekomst te verwachten zijn. Wat ik ook prettig vind is dat men niet probeert mij een jongere auto aan te bevelen. Overigens zit deze garage vlak bij mijn huis, dus ideaal met de beurten etc. Nog niet zo lang geleden waren er problemen met het motormanagement. De oorzaak lag aan de bobines van de ontsteking. Aangenaam verrast was ik dat deze reparatie nog een terugkomactie bleek te zijn, de staafbobines gratis werden vervangen en ik een nieuwe vervangende auto meekreeg zonder verdere kosten.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 april 2014

Reparatie

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Auto weggebracht wegens geluid aan versnellingsbak. Resultaat; Rekening van Euro 1.100,- en nog steeds een kapotte versnellingsbak. De 1e monteur had het duidelijk waarneembare geluid niet gehoord. Ja, ik kon de kapotte versnellingsbak alsnog laten reageren, dit zou dan Euro 1.250,- gaan kosten. Ik begrijp werkelijk niet hoe een officiële merkgarage zich een dergelijke slechte, klant onvriendelijke service kan veroorloven. De garage heeft in de regio al een slechte reputatie, ik dacht probeer het gewoon een keer, maar het klopt dus. Waardeloos!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur
Poetsen
Locatie De Waal Druten op kaart

Praktisch

Adres

De Waal Druten
Koekoek 23
6651GP DRUTEN
Gelderland
GPS: 51.8838324 / 5.6050523 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

0487-597240

info@dewaalautogroep.nl