Soort bedrijf en merk(en)

Officiële merkgarage van:
Seat , Volkswagen

Aangesloten bij

BOVAG , Glasgarant , RDW erkend , Stichting Duurzaam Repareren

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
2 (67%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
1 (33%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 29 juli 2016

2e review minder positief

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Deze garage beviel me in het verleden altijd wel goed, maar helaas was de laatste beurt niet zoals het hoort. En dan niet omtrent de werkzaamheden maar het nakomen van afspraken. Afgesproken was dat ik een kleine beurt, airco check, uitlijnen, apk, en nog wat klein spul uit zou laten voeren. Bij die kleine beurt heb ik om een extra liter olie gevraagd voor het eventueel bijvullen. Deze zat er niet bij en bij navraag werd me verteld dat dit niet afgesproken was. Wel afgesproken maar niet genoteerd dus! Via de mail kreeg ik te horen dat dit niet afgesproken was en dat ik een flesje op kon halen a 21.71. (mijn verzoek was om 1 thuis te sturen aangezien het toch een half uur rijden is). Nadat ik de auto opgehaald heb en de rekening overeenkwam met datgene wat we afgesproken heb heb ik de rekening meteen voldaan. Tot mijn verbazing kreeg ik 2 dagen later weer een rekening thuis gestuurd voor het uitlijnen van de auto. Dit terwijl dit duidelijk op de eerste factuur stond. Mailtje aan gewaagd en verteld dat dit reeds op de factuur stond en de rekening overeenkwam met de offerte en dat ik dus geen extra rekening ga betalen. Reactie terug met excuses, maar dit zijn dus 2 dingen die bij een beurtje fout gaan en als ik gewoon betaald had dan had ik er waarschijnlijk niets van weer gehoord. Ergens bekruipt me dan het gevoel of dit bedrijfsbeleid is. De uitgevoerde werkzaamheden waren keurig voor elkaar en op korte termijn geregeld. Er is mij aangeboden om me naar het centrum te brengen als ik er niet op wilde wachten. En dat was ook de service die ik gewend was.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 januari 2016

Snelle en duidelijke service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Dit is mijn 2e bezoek aan deze garage met een aardige tussenpoos. De eerste keer waren ze me ook goed bevallen dus nu ik wederom een vag product heb ging ik uiteraard terug. Deze keer stond een grote beurt met apk op de planning alleen die planning is wat naar voren gehaald omdat een nokkenas sensor roet in het eten gooide. De Fabia is door de wegenwacht naar Pruijs gebracht en Pruijs gebeld dat de Fabia onderweg was en wat de bedoeling was. Zelf vervoer geregeld want laatste week van 2015 en dus druk. De volgende dag echter al een telefoontje met de oorzaak en advies mbt de beurt en apk. Alles uit laten voeren en tot mijn verbazing de volgende dag alweer klaar. Kortom een zeer snelle en deskundige medewerking. Wat me enigszins verbaasde nadat ik vroeg of de nokkenas sensor ook van invloed kon hebben op het verbruik hier bevestigend op werd gereageerd maar een verbruik van 1 op 28 a 29 vond ik wel heel rooskleurig ingeschat. Dit bleek ook juist. Het uurloon is wat hoger als een universele garage maar naar mijn mening maken ze dat wel weer goed door snelheid, en expertise. 3.6 uur voor storing uitlezen en wissen, apk, roetmeting, remschijven en blokken voor vervangen, remvloeistof vervangen, nokkenas sensor vervangen afmelden en een grote beurt met interieur filter vind ik helemaal niet zo gek. Goed gedaan Pruijs!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 15 oktober 2015

Nette garage met professionele service, eerlijk advies en flexibele betaling

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb zeer goede ervaringen met deze keurige garage, die klantvriendelijkheid en profesionaliteit uitstraalt. Daarbij heb ik voor mijn wat oudere auto eerlijke adviezen gekregen en blijkt de kennis in ruime mate aanwezig, ook voor zaken als bestrijding van overlast door steenmarters en budgettair verantwoorde investeringen in de auto. Een aanrader voor elke gebruiker van een Seat , Skoda of Volkswagen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck
Wintercheck
Accu vervangen
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren
Banden monteren
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen*
Wasstraat
Interieur*
Poetsen*
* Alleen met afspraak
Locatie Autoservice Pruijs B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Autoservice Pruijs B.V.
Osloweg 127
9723BK GRONINGEN
Groningen
GPS: 53.2163813 / 6.604238 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr

Contact

050-5445090

info@autopruijs.nl

Plaatsen van een beoordeling