Automarcato

A. van Leeuwenhoekweg 27 | ALPHEN AAN DEN RIJN

(6)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Aangesloten bij

BOVAG , RDW erkend

Over Automarcato

Automarcato is sterk in auto's met naar verhouding weinig kilometers, complete onderhoudshistorie en waarvan de verkoopprijs lager ligt dan bij de dealer.
Bij ons jonge autobedrijf staat service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.
Zo koopt u bij ons dus voordelig een auto met een heldere historie. Kom ook kijken in onze showroom in Alphen aan den Rijn.

Wij werken aan de juiste afstemming van vraag en aanbod, zodat er een mooi wagenpark ontstaat, dat door de omloopsnelheid regelmatig vernieuwt en verfrist.

Het door de jaren heen opgebouwde netwerk, kennis en ervaring geeft ons een duidelijke voorsprong en staat garant voor een breed aanbod met een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Deze garage wordt beoordeeld met

6 reviews

5 sterren

 
4 (67%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
2 (33%)
4 van de 6 reviewers raadt deze garage aan.

, 20 april 2017

wat een drama

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Het is alweer een jaartje geleden, maar ik wil het toch nog even kwijt hier. Wij (gezinnetje met 2 kinderen) wilden eens een keer een mooie goede auto kopen om lekker mee op vakantie te gaan naar het Gardameer met ons kleine bootje, alles was besproken met nog een paar stellen erbij met kinderen helemaal geweldig. Nou en daar stond ie hoor een hele mooie Seat leon met trekhaak 5 jaartjes oud,mooie velgen en noem het maar op. en dat voor 9950 euro op internet. Na een stuk gereden te hebben met mijn vrouw, besloten we het maar te doen (aan gezien meneer zei dat ie alleen maar goede auto's verkoopt). echter kwamen er opeens wel afleverkosten bij, wat natuurlijk al vreemd is aangezien hij toch echt voor 9950 euro te koop stond. Nou ja hij was ook wel heel mooi dus hebben wij het toch gedaan. Echter ZONDER garantie, aaiiiii en daar ga je dan, meneer zei nog "ik verkoop alleen maar goede auto's. Dus op goed vertrouwen de auto gekocht (wat kan er nou stuk in 5 jaar dacht ik nog) Wij hadden altijd veel oudere goede auto's. Nou dat hadden we beter niet kunnen doen, na een week of 4 kwamen we erachter dat deze auto wel heeeeel erg veel olie verbruikte (1op300), na even navragen bleek dus dat de motor compleet vervangen moest worden en dat de kans op inelkaardraaien erg groot was. Dus wij terug naar meneer Marc, nou toen was het "haha jammer dat je geen garantie heb genomen". Meneer heeft nog aangeboden om de motor te reviseren voor 2750 euro, uiteraard alle kosten voor mij, mm ook jammer. uiteindelijk heb ik toen zelf maar de auto eerlijk verkocht (dus verteld wat er mee aan de hand was) dus voor dik 4000 euro minder, best veel geld in 2 maanden tijd. Wij hebben toen ook de vakantie moeten afzeggen, zo een schadepost vang je niet zomaar even op als modaal gezinnetje. Gelukkig bood Marc mij aan dat wij een auto voor inkoopsprijs zouden mogen kopen wat hij vond het zo naar voor ons en wilde ons graag helpen, nadat IK 4 a 5 keer langsgeweest was en nog vaker gebeld had, stuurde hij me een lijst met auto's maar niet echt wat we zochten, nou ja er komt om de paar weken zo een lijst dus dat komt wel goed zei hij nog. Nou......................... we wachten nu nog, wat slecht zeg, ik denk dat wij een makkelijk slachtoffer waren ofzo, heb van alles gebeld en gedaan maar je heb echt geen poot om op te staan, triest hoor wij ondervinden nu nog de gevolgen van dit geintje. Ik vergeet te zeggen dat ik wel 5 liter olie heb gekregen van hem, dus bij deze. Wij waren echt liefhebbers van mooie auto's, nou dat is dus verdwenen ik ben nu 47 maar dit is zo een afknapper geweest en zit ons ook nog zo dwars dat wij dit toch nog even kwijt willen

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 februari 2017

jonge hardwerkende ondernemer met een leuk team achter zich!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik was bij Automarcato om voor een klant een onafhankelijke auto aankoopkeuring uit te voeren. Marc Wijnands stond me te woord en bood mij direct koffie aan. Geen senseo o.i.d. maar vers gemalen koffie. Dat ging er wel in na een rit van twee uur! Ik beginsel had ik wat moeite met de houding van Marc, want hij is nogal kort door de bocht en zwart wit. Maar als je even 10 minuten met hem hebt gesproken dan heb je in de gaten dat je hier te maken hebt met een energieke lustige adequate doorgewinterde autohandelaar " pur sang ", met een overdosis aan het woordje energie. Het is prettig dat je bij Marc direct weet waar je aan toe bent en het hele verhaal niet zo lang hoeft te duren, dat is ook wat hij juist niet wil. Gewoon auto bekijken, inruil prijs in 1 keer benoemen en ja of nee. Ja is mooi, nee is ook goed. Wanneer je hiermee rekening houd is het best prettig zaken doen en gaat er weinig kostbare tijd verloren! Zijn lijfspreuk zal ongetwijfeld zijn: " tijd is geld ", en ik moet hem hierin gelijk geven. Het is een klein bedrijf, groot in exclusievere automobielen. Goed ik moet niet langdradig worden, anders mag ik er denk ik niet weer komen :-) Alle medewerking werd door Marc en zijn team verleend om de Toyota aan een grondige inspectie te onderwerpen, zowel een uitgebreide testrit als de auto uitvoerig op de hefbrug inspecteren was geen enkel probleem. Ik werd zelfs nog geassisteerd door de monteur, en even later bracht de verkoper me ook nog een vers bakje koffie. Het ijs moet eerst even gebroken worden, met name als je er voor de eerste keer komt als klant. Ik moet toegeven dat Marc wellicht wat kortaf is, hij wel eg duidelijk is over de auto's die hij verkoopt en onder welke condities, het kan niet zo zijn dat hier misverstanden over ontstaan, want duidelijke kan je niet zijn. Ik had een par min punten en reparatie puntjes aan de Toyota gevonden, dit bleek geen enkel probleem en Marc schreef ze gewoon over en heeft ze op de koop overeenkomst gezet om gerepareerd te worden. Ik ze ja tegen het jonge auto team van Automarcato. Marc ga zo door, het was prettig zaken doen bij jullie, goede sfeer!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 juli 2016

Goed en eerlijk geholpen, duidelijke communicatie

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vandaag mijn Mini opgehaald en ik ben erg tevreden over het aankoopproces. Duidelijk in de communicatie en er wordt echt tijd voor je gemaakt (zonder opdringerig te zijn). Ik ben ook erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. We hebben meerdere dealers bezocht de afgelopen weken, en Automarcato springt er qua service (en oprechtheid) echt uit!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 26 juni 2016

Goede afwikkeling gekochte Auto

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goede afwikkeling gekochte auto. In december 2015 dacht ik een mooie auto gekocht te hebben en dat was deze ook. Een BMW cabrio zonder extra garantie, alleen de service garantie. Opgetogen met de auto op stap. Echter na 500 km ging het olielampje branden. Kan gebeuren, dacht ik en olie bijgevuld en verder gereden. Ik heb dit gemeld aan Marc, van AutoMarcato, en hij zei: Goed opletten wat er verder gebeurd. En ja hoor, weer ongeveer 500 km gereden en weer een brandend olie lampje. Terug naar Marc en heeft toen in overleg met de BMW dealer stap voor stap onderdelen laten vervangen en al rijdend en testend kijken of de problemen opgelost waren. Nee, dus. Toen heeft hij drastische maatregelen genomen de motor laten reviseren door een specialist. Nadat dit gebeurd was, kon ik weer met de auto rijden en op vakantie. In de meivakantie kwam ik stil te staan en ben door de ANWB afgesleept en thuis gebracht. Blij was ik niet en ook Marc niet. Hier word je niet blij van. Ik koop in goed vertrouwen een goede auto, Marc koopt in goed vertrouwen en goede auto in. Tenminste, zou had het moeten gaan. Voor beide partijen een zeer vervelende situatie. Om een lang verhaal wat korter te maken. Hoe heeft Marc dit opgelost. Hij heeft de auto teruggenomen. Ik heb een andere auto bij hem gekocht, aan Audi A3 automaat S-line (achteraf een nog mooiere en 3 jaar jonger en veel minder kilometers gereden). Daar ben ik nu zeer tevreden mee. Hoe zijn we er samen uitgekomen. Op een hele goede manier. Wat service garantie betreft heeft Marc dit ook op een prettige manier afgehandeld. Ik heb de Audio A3 mogen komen voor € 50 boven de inkoopprijs (Marc moet ook wat verdienen). Wat de kosten betreft hebben we de kosten gedeeld en dat ook voor mij oké. Dit gedoe heeft 4 weken geduurd. Zat dus zonder auto. Door de ellende met de BMW heb ik de tussentijd een auto mogen lenen (gratis). Ik ben er met AutoMarcato op een goede uitgekomen en zeer tevreden. Dit is niet mijn eerste auto geweest die ik bij AutoMarcato gekocht, maart inmiddels mijn 4e auto. Waarvan de BMW cabrio een miskoop was, dat op een goede manier opgelost is. Heb wel wart geduld moeten hebben maar vertrouwde erop dat het goed opgelost zou worden en dat is gelukkig ook gebeurd. AutoMarcato een aanrader? Ja, zeker weten. Denk dat als er problemen, maar dat geldt niet alleen bij het kopen van een auto, het gaat om de toon die de muziek maakt. Als toon verkeerd begint heb je alleen maar verliezers!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 24 juni 2016

Wel adverteren met Bovag maar geen Bovag voorwaarde hanteren????

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

7 juni 2016 heb ik een Opel Astra J 1.6 turbo gekocht voor €12000,- euro bij Automarcato met 3 maanden "service garantie". Service garantie houd volgens meneer in, jij betaald de onderdelen automarcato betaald de uren. Wat opzich vrij vreemd is omdat meneer aangesloten is bij Bovag nederland en hij dan dus ook moet voldoen aan de voorwaarden van Bovag nederland. Als meneer een auto verkoopt van meer als €4500 euro is automarcato verplicht 6 maanden bovag garantie te leveren, tenzij schriftelijk is vastgelegd dat de koper heeft afgezien van bovag garantie. In mijn koop overeenkomst kwam de naam Bovag niet voor, dus heb ik wettelijk gezien recht op de 6 maanden bovag garantie. Na 2 dagen hoorde ik een geluid onder de motorkap vandaan komen. Ik ben naar de plaatselijke opeldealer gegaan en uit die diagnose kwam een offerte van 2400 euro. Drukgroep, koppelingsplaten, versnellingsbak lagers versleten en de versnellingsbak zou een revisie nodig hebben. Koste bijna 2400 euro. Toen ik hiermee 2 dagen later naar alpen aan de rijn reed en het factuur liet zien aan automarcato werd mij vriendelijk de deur gewezen en ik zou gebelt worden voor een afspraak. Eind van de middag werdt ik terug gebelt door automarcato, hij vond het heel vervelend voor me, maar zei er wel achteraan dat hij de 2400 euro NIET ging betalen. Die optie was uitgesloten. Hij wou een second opinion doen bij een garage waar meneer zaken mee doet. Ik ben akkoord gegaan en kon 7 dagen later terrecht. Toen ik op de afgesproken dag bij de dealer aan kwam was deze nog niet open. Ik was 15 minuten te vroeg. Er kwam iemand aanrijden en parkeerde de auto naast mijn auto. Het bleek de oude eigenaar van mijn net gekochte opel astra te zijn. Hij vertelde mij dat hij de opel astra in goede conditie had ingeruilt voor een audi. Na een kleine 5 minuten kwam de eigenaar van Automarcato aanrijden in zijn BMW 1 serie M. We liepen gezamelijk naar binnen en meneer deed de lichten van zijn pand aan en vroeg mij om de sleutel van de astra. Hij liep naar buiten en vervolgens was hij 5 minuten weg. Bij terug komst vroeg ik waar de eigenaar naar toe was gegaan omdat hij zonder auto terug kwam. Hii vertelde mij dat ik mijn houding gauw moest veranderen anders zou hij de auto weer ophalen en mocht ik weer naar huis vertrekken. Ik was een flink verbaasd omdat ik me niet anders gedroeg dan anders. Ik werd boven in de "lounge" geparkeerd en de eigenaar ging weer naar beneden om met de oude eigenaar van mijn net gekochte astra te praten. Na 5 minuten vertrok de oude eigenaar. (We mochten niet met elkaar communiceren) daarom werd ik appart gezet. Na 10 minuten boven te hebben gewacht ben ik naar beneden gelopen en ben ik een luchtje gaan scheppen. Na 1 uur en 15 minuten kwam de eigenaar met de gestelde diagnose, drukgroep versleten en de versnellingsbak was inderdaad toe aan een revicie. Meneer vertelde dat er een "ruilbak" in zou komen om zo de koste te drukken. Ik zou alsnog zelf grotendeels voor de koste moeten opdraaien maar meneer zou mij de precieze kosten nog telefonisch door communiceren. Optie 2 die hij gaf was om het koop contract te ontbinden en de auto terug te kooen voor 500 euro minder. Bedrag €11500 euro voor een auto waar ik nog geen week eerder €12000,- had betaald. Ik heb thuis contact gehad met een adviseur op dit gebied en die heeft mij geadviseerd om per direct de koopovereenkomst te ontbinden. Hij vertelde mij ook dat ik recht had op het volledige aankoop bedrag omdat meneer een auto met verborgen gebreken heeft verkocht aan me. Ik heb automarcato de volgende ochtend gebelt en verteld dat ik akkoord ga met het ontbinden van de koopovereenkomst, meneer zou me eind van de middag terug bellen. Ik vroeg of we dit eind van de middag zouden kunnen regelen maar dit kon niet omdat hij de voorwaarden nog zou moeten regelen..? Eind van de middag belde meneer me inderdaad terug en deed een vertelde dat hij de auto terug wou kopen voor een bedrag van 11000 euro. Ik vertelde dat hij de dag ervoor nog 11500 heeft geboden. Meneer vertelde toen aan de telefoon dat dat een ongeveer bedrag zou zijn en dat hij dat niet meer kon bieden. Na een heftig gesprek heeft hij 11250 geboden en ik moest er maar mee akkoord gaan anders zou hij de auto niet terug nemen en kon ik in mijn sop gaar koken. Ik heb meneer toen verteld dat ik het er niet mee eens was en ik de Bovag geschille commisie zou inschakelen en dat ons verdere contact via de advocaat zou lopen. Meneer vertelde mij dat hij het zelfde zou doen. (Op welke grond? geen idee, maar goed!) Nog geen 5 minuten later ging de telefoon en had ik de vrouw van de eigenaar aan de telefoon. Zij vertelde mij dat de eigenaar van Automarcato (Marc) In bespreking zat en hij akkoord ging met de 11500. Ik ben dezelfde middag heen gereden en heb de auto laten vrijwaarden en mijn € 11500,- per spoed overboeking laten overmaken. Het grootste deel van mijn geld heb ik gelukkig veilig kunnen stellen. Op de 500 euro na tot nu toe. De eigenaar van automarcato heeft ook de oude eigenaar van mij opel astra benaderd en hij probeerd nu de 2400 euro op de oude eigenaar te verhalen. De 2400 euro zijn gebaseerd op een revicie en vervangen van de onderdelen bij de opeldealer en meneer heeft mij verteld er een ruilbak onder te gooien om de kosten te drukken. Dus als het aan marc ligt betaald iedereen aan de versnellingsbak en houd hij er nog knap geld aan over ook. Bij het inleveren van de auto en het verkregen van mij vrijwaaringsbewijs heeft automarcato de 2 nieuwe koop overeenkomsten mee naar achter genomen. Toen ik de vrijwaring en het spoedoverboeking binnen had ben ik weg gegaan. Echter was ik achteraf de koopovereenkomst die ik wel getekend had vergeten mee te nemen. Ik heb de eigenaar een whatsapp gestuurd met de vraag of hij de koopovereenkomst per mail of post kan versturen naar mij. Deze whatsapp heeft hij gelezen en heeft daarna zonder een reactie te sturen mij nummer geblokeerd. Ik heb een mail gestuurd naar automarcato met dezelfde vraag maar hierop ook geen reactie.. Ik wordt gedwongen om juridische stappen te nemen en zo alsnog mijn €500 euro en het koop overeenkomst in handen te krijgen. Ook is deze garage lid van Bovag en zou hij dus volgens de Bovag voorwaarden moeten handelen. Ook dit doet automarcato niet. Meneer heeft zijn eigen regels en een van zijn vele woorden zijn, Dat is voor mij geen discussie. Pas op met zaken doen met Automarcato Als je als nieuwe klant binnen komt wordt je behandelt als een koning maar zodra je de deur uit bent en terug komt met een probleem wordt je in een hoek gezet. Geen aanrader!!!!!!!!! Wees slim en ga met je zuur verdiende centen naar een garage die de Bovag licentie wel serieus neemt.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 17 mei 2016

Overtreffende trap...

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wij zijn nu twee jaar klant bij Áutomarcato en zijn zeer tevreden. Twee jaar geleden hadden wij besloten om verder te gaan zonder auto. Een mooi streven, maar best moeilijk uitvoerbaar. Dus opzoek naar een auto. Een schitterende Mercedes A klasse gevonden die te koop stond bij Automarcato. Een afspraak gemaakt voor een proefrit. In dit telefoon gesprek spatte de passie voor auto's er al vanaf. Wij moesten met de trein naar Alphen a/d Rijn (wat overigens 120 euro kostte dankzij die fantastische ov-chipkaart), maar goed. Aangekomen op het station stond de eigenaar van de zaak ons op te wachten. Daar begon de service al. In de auto was het gelijk vertrouwd. Aangekomen bij het bedrijf stond de auto al klaar om de proefrit te gaan maken. De eerste indruk was goed, een verzorgde zaak met een eigenaar die vertrouwen uitstraalde. De auto (overigens allemaal in de showroom) zag er zeer verzorgt uit met alle papieren ter inzage. Geen geheimen, wel zo duidelijk. Na de proefrit een gezellig gesprek gehad en tot kopen overgegaan. Een week later konden we de auto ophalen nadat deze nog een poetsbeurt en de laatste check had ondergaan. Bij aankomst stond onze auto klaar met een grote rode strik eromheen. Echt een feestje om zo je nieuwe aanwinst in ontvangst te nemen. De auto hebben we ook in onderhoud gehad bij Automarcato. Duidelijke afspraken en zeer gunstige rekeningen. Duidelijkheid vooraf over de eventuele kosten en zeer heldere communicatie bij onvoorziene zaken. Niets is ook teveel voor de eigenaar. We waren opzoek naar winterbanden met velg voor onze auto. Binnen enkele dagen was dat geregeld tegen een gunstige prijs. Na twee jaar zijn we opzoek gegaan naar een andere auto. Uiteraard eerst gekeken op de site van Automarcat. Door het grote verloop in auto's is de kans groot dat er wat moois tussen zit. Ditmaal hadden wij ook weer geluk. Ons oog was gevallen op een VW Polo die werkelijk in Nieuwstaat verkeerde. Gebeld en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Zoals het hoort bij een vertrouwd adres wederom geen zorgen over de staat van de auto of andere zaken waarvan je later pijn in je buik zou kunnen krijgen. Heerlijk om zo een auto te kopen... We wilden graag de auto gelijk meenemen. Na wat papierwerk afgehandeld te hebben konden we naar huis met onze nieuwe aanwinst. Een afspraak voor een poetsbeurt is ook gelijk gemaakt. Allemaal geen probleem. We zijn ervan overtuigd dat we van de auto ook ontzettend veel rijplezier gaan beleven met zo min mogelijk kostten. Dat heb je als de historie kraakhelder is. Wij kunnen zonder meer zeggen dat Automarcato staat voor wat hij zegt en afleverd. Niets is teveel gevraagd, passie voor het vak en 'the sky is the limet' als het om service gaat. Een regelrechte aanrader!! Succes met de zaak die over honderd jaar nog bestaat. Groeten Robert & Yolanda

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen*
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie*
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie
Ruit vervangen
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen*
Wasstraat
Interieur*
Poetsen*
* Alleen met afspraak
Locatie Automarcato op kaart

Praktisch

Adres

Automarcato
A. van Leeuwenhoekweg 27
2408AL ALPHEN AAN DEN RIJN
Zuid-Holland
GPS: 52.1282774 / 4.644002 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

0172 492959

administratie@automarcato.nl