Autohandel J. ten Bokkel jr.

Prins Mauritslaan 39 | VOORSCHOTEN

(1)

Deze garage wordt beoordeeld met

1 review

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (100%)
0 van de 1 reviewers raadt deze garage aan.

, 17 mei 2015

Oplichting door Jtbautos / Automobielbedrijf Ten Bokkel

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Pas op oplichter Ten Bokkel die bewust een defecte auto heeft verkocht Tot mijn grote spijt heb ik een Smart van Ten Bokkel overgenomen. Mij werd gegarandeerd dat ik een top aankoop deed en dat ik hier zeker geen spijt van zou hebben. Een dag later echter kwam ik erachter dat de Smart olie van uit de turbo lekte en moet de olie om de dag bijvullen. Ik had direct contact opgenomen met een officiële Smart dealer welke mij vertelde dat dit probleem niet van de een op de andere dag ontstaan is, m.a.w Ten Bokkel moest hiervan op de hoogte zijn toen hij mij de auto verkocht. Met deze informatie in mijn achterhoofd heb ik de autohandel Ten Bokkel opgebeld. Uren later pas kreeg ik een uiterst geïriteerde heer Ten bokkel aan de lijn, die het gesprek meteen heel gezellig begon. Blijkbaar had de heer moeite zijn volume wat laag te houden (ik kon hem in de kamer ernaast nog horen schreeuwen door de hoorn) en wellicht heeft hij ook wat gehoorproblemen, omdat hij moeite had te luisteren naar wat ik überhaupt te zeggen had. Na dit uiterst gezellige gesprek zou ik de week erop bij hem langs moeten komen, dit had ten Bokkel zelf voorgesteld. Dagen later toen ik eindelijk langs mocht komen met de Smart in Voorschoten (niet bepaald om de hoek van Amsterdam) weigerde de heer Ten Bokkel om te kijken naar het lek, hij zei simpelweg 'hoe ben je dan hier gekomen;als de auto kapot is'. De heer ten Bokkel stond totaal niet open voor discussie en had moeite op een normaal volume te communiceren, m.a.w hij schreeuwde en tierde er op los. Ten Bokkel keek niet naar de auto en verteld simpelweg ja we kunnen dit juridisch oplossen heb ik vaker gehad en kost je alleen maar geld. Hij verdient zijn geld met het inkopen van wrakken, die hij verkoopt voor een veel te hoge prijs. Schandalig dat sommige mensen op deze manier hun geld verdienen! Beschrijf de door u gewenste oplossing Dat dit niet meer voorkomt en dat ik mijn geld terug krijg

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Autohandel J. ten Bokkel jr. op kaart

Praktisch

Adres

Autohandel J. ten Bokkel jr.
Prins Mauritslaan 39
2252KR VOORSCHOTEN
Zuid-Holland
GPS: 52.1291822 / 4.4429517 lat/lng Plan route

Contact

071 5620529

Speciaal voor jou geselecteerd

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat