Autocenter Oss B.V.

Kantsingel 22-M | OSS

(3)

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
2 (67%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
1 (33%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 29 september 2016

Autocenter Oss: een kwalitatief zee goed garagebedrijf

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zo’n 2 jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met het universeel garagebedrijf AutoCenter Oss. Wat direct opvalt is de vriendelijke, klantgerichte, correcte en persoonlijke aandacht. En natuurlijk de ruime keuze aan auto’s van de bekende top merken. Vakkennis, betrouwbaarheid en meedenken met de klant zijn een spreekwoordelijke vanzelfsprekendheid en behoren tot de standaard waarden. De gebruikte, meestal geïmporteerde auto’s voldoen aan alle technische- en onderhoudseisen, zijn voorzien van originele onderhoudspapieren en zijn altijd schadevrij. De bezoeker staat nog werkelijk centraal, er is oprechte aandacht en tijd voor hem. Service en nazorg: niet alleen voor en tijdens de kooponderhandelingen, maar ook nadat de koop is afgesloten en lang daarna. Professioneel en zakelijk. Om bovenstaande redenen ben ik een regelmatige bezoeker van het bedrijf geworden en heb ik onlangs – ditmaal via een gerichte vraag en zoekactie - hier weer een auto gekocht. “Helpen met het maken van de juiste keuze en aankoop” zijn geen loze woorden voor de mensen bij dit bedrijf. Voor mij is AutoCentrum Oss een zeer goed garagebedrijf dat staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en ruime keuze in gebruikte auto’s uit de top merken. Op zoek naar een goede kwaliteit gebruikte auto kan ik iedereen een bezoek aan dit garagebedrijf aan bevelen. J. de Putter Tilburg

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 25 april 2016

Top bedrijf

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Moderne autobedrijf waar nette, goed onderhouden auto's worden aangeboden. Manier van werken van het personeel wekt vertrouwen op. Schone uitstraling, mooie auto's en lekkere koffie!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 13 maart 2016

Raar bedrijf

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Raar bedrijf. Ter vervanging van mijn BMW 318 met 198.000 km op de teller was de zilverkleurige BMW 318 van april 2009 van Autocenter Oss een van de kanshebbers. Op hun website lijkt deze interessant geprijsd (€13995) en volgens het tabblad 'Zekerheden' mét BOVAG garantie. Maar in de kleinere lettertjes onder 'Opmerkingen' en in de showroom blijkt dat als je enige vorm van garantie wilt dat je een goede auto koopt je €500 extra moet neertellen. Een lokkertje met een sigaar uit eigen doos dus. Bovendien is de auto op zowel voor- als achterbumper met lakstift lelijk bijgewerkt dus ook het uitspuiten daarvan komt uit eigen onderhandelingsruimte. Uiteindelijk van de verkoper een eerste bod met inruil gekregen. Later werd de beperking toegevoegd dat dit bod alleen geldig zou zijn zolang ik mijn auto onder de 200.000 km hield. Toen maar eens een proefrit aangevraagd. Daaruit bleek dat de boordcomputer en navigatie Duits-, Engels- of Franstalig is. In de onderhandeling erna kwamen we er met een verschil van €1000 niet uit. Thuis nog eens over nagedacht en een tegenbod gedaan waarbij ik hem de €1000 tegemoet kwam mits de auto dan Nederlandstalig geleverd werd of €800 als ik dat zelf bij een dealer moest laten doen (a €200). Niet alleen ging de verkoper hier niet mee akkoord (wat natuurlijk kan, hou dan gewoon voet bij stuk), maar hij trok ook zijn eigen aanbod in zijn geheel in. Op mijn vraag waarom heeft hij niets meer laten horen. De BMW staat nog steeds te koop. Rare manier van zaken doen!

19-05-2016 11:03

Beste heer,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Jammer dat u er zo over denkt. Prijzen op internet en in de showroom zijn zowel met Bovag als zonder Bovag hetzelfde. Net wat u zelf zegt, de extra prijs voor garantie op de website staat ook vermeldt op de prijskaart in de showroom. Een gebruikte auto heeft gebruikerssporen. Voordat delen worden hersteld, laten wij graag de originele staat van de auto zien. Achteraf heb je dan geen twijfels. Een prijsvoorstel hoeft niet oneindig geldig te zijn. U heeft de ruimte gehad om er over na te denken. Ik heb u telefonisch proberen te bereiken om het toe te lichten. Echter kreeg ik geen gehoor. De beheerder verwijderd uitsluitend een reactie wanneer het onrechtvaardig is. Hopende u duidelijkheid te hebben verschaft.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Autocenter Oss B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Autocenter Oss B.V.
Kantsingel 22-M
5349AJ OSS
Noord-Brabant
GPS: 51.7615571 / 5.5466424 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

0412 465299

info@autocenteross.nl