Autobedrijf van der Wereld

Conservenweg 1 | ROELOFARENDSVEEN

(40)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage
Merk specialist van:
Alfa Romeo , Fiat , Lancia

Aangesloten bij

RDW erkend

Over Autobedrijf van der Wereld

Ons bedrijf heeft een werkplaats waar wij trots op zijn. Door de diversiteit van automerken is de werkplaats uitgerust met alle apparatuur die nodig is om de kwaliteit van de verschillende merken te kunnen waarborgen.

Deze garage wordt beoordeeld met

40 reviews

5 sterren

 
37 (93%)

4 sterren

 
3 (8%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
40 van de 40 reviewers raadt deze garage aan.

, 22 september 2017

Snelle reparatie zonder onverwachtse kosten

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

S'ochtends langs de weg met een vastgelopen remklauw, gebeld naar de garage en ik kon hem meteen langsbrengen. Bij de garage besproken wat het probleem zou kunnen zijn en de eventuele oplossingen. Even later kreeg ik een telefoontje voor overleg over de oplossing en de volgende dag (er moesten wat onderdelen besteld worden) kon ik de auto weer ophalen. Snel vriendelijk en voor een mooie prijs, prima garage!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 25 juli 2017

Betrouwbaar en goed

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Altijd fijn geholpen; vriendelijk en behulpzaam. Ik kreeg twee keer een monteur mee voor een beoordeling tijdens het rijden, nou was zijn diagnose niet zo prettig, maar dat lag niet aan hem... :-) En als Alfaliefhebber kan ik likkebaardend door de showroom!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 24 juli 2017

afspraak is afspraak

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Fiat Croma uit 2008 aangeschaft inclusief 3 maanden volledige garantie. Helaas gebruik mogen maken van de garantie, maar alles is naar volle tevredenheid opgelost door de vakkundige mensen van Autobedrijf van der Wereld. Bij Roy, Buddy en Sandra staat service hoog in het vaandel. Gratis gebruik mogen maken van de haal- en brengservice en ik woon op ca. 120 km van Roelofarendsveen. Ook het vervangend vervoer en de reparatiewerkzaamheden waren kosteloos. Zelfs 1 maand extra garantie gekregen. Een garage waar je met een gerust hart een auto kan aanschaffen. Topservice! Hartelijke groet, Bart van Dijk

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 14 juli 2017

Denken in oplossingen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Al 30 jaar klant bij deze garage, denken in oplossingen ongeacht welke auto je ook hebt. Super tevreden!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 25 juni 2017

Uitstekende en betrouwbaar garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zeer goed garage, betrouwbaar werk, duidelijkheid over de kosten, vriendelijke personeel, gratis autoleen , ik raad het zeker aan!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 28 april 2017

Goede garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Deze garage is in mijn ogen betrouwbaar en kundig, dat vind ik de belangrijkste eigenschappen. Daarnaast is iedereen heel vriendelijk

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 april 2017

Top garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kom al bijna 20 jaar bij Autobedrijf van der Wereld. Betrouwbaarheid, kwaliteit, goede prijs & service zijn voor mij belangrijk. Ik maak af en toe lange een lange rit (circa 800KM) met mijn auto en het goede onderhoud van mijn auto geeft me hierdoor een veilig gevoel.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 20 februari 2017

Prima garage!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kom al een aantal jaren bij deze garage, je wordt er netjes geholpen, kosten worden altijd goed van te voren doorgesproken. Kortom, fijne garage. Aanrader.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 december 2016

Geweldige garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Altijd overleg over apk onderhoud, menselijk, klantvriendelijk, goede service, kwaliteit voorop. Mocht ik een auto zijn, wilde ik hier in onderhouden worden! Toppers zijn het!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 augustus 2016

APK Alfa Romeo GT

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Na een prijsopgave bij diverse garagisten toch weer uitgekomen bij mijn vertrouwde garage in Roelofarendsveen. Auto weggebracht voor APK Dezefde morgen nog door deze garage gebeld met apk puntjes die verholpen moesten worden. Netjes een prijs doorgegeven en aangegeven wanneer de auto weer klaar zou zijn. De volgende morgen gebeld door de garage dat er een complicatie was opgetreden, en de gestelde levertijd niet meer haalbaar was. Er is mij toen gratis een leenauto ter beschikking gesteld voor het eventuele ongemak. Genoemde complicatie kundig en snel uitstekend opgelost. Als presentje hing er nog een luchtverfrisser in de auto ( ja ik rook in de auto ) Auto bedrijf van de wereld : Dikke Hulde !!!!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 28 mei 2016

'n wereld garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zeer tevreden, vooral het overleg vooraf, 2e hands of nieuw, en als het dan toch allemaal open ligt zullen we dat of dat dan ook meteen nakijken..., dat soort dingen , meedenken! En ook tijdens een reparatie, eerst overleg voor er iets vervangen wordt, het is maar een telefoontje, maar niet iedere garage neemt die moeite.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 april 2016

Top oldtimer garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb een Mercedes Hanomag gekocht uit 1973. Ik ben via via terecht gekomen bij deze garage, omdat zij meer van deze oude campers in onderhoud hebben. En daar zijn sowieso niet veel garages van die dit nog aandurven. Dus daar was ik al heel blij mee. De medewerkers van de garage hebben me uitstekend geholpen. Het is vooraf duidelijk hoeveel de reparaties gaan kosten. Als er nog extra onderhoud uitgevoerd moet worden, dan overleggen ze dit ook met je. Zij bestellen zelf de juiste (nieuwe of 2e hands onderdelen) bij de Hanomag club. Dat vond ik ook heel fijn. Hierdoor is het niet onnodig duur geworden. Ik ben ook goed op de hoogte gehouden wanneer de camper gerepareerd werd en wanneer deze klaar was. Wat ik ook top vond, was dat ik de camper op zaterdag wilde halen, maar dat er werd aangegeven dat de monteur die aan mijn camper had gewerkt, dan niet werkte en dat zij het beter vonden als het onderhoud nog door de monteur met mij werd besproken.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 april 2016

Kwaliteits garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zeer goede en betrouwbare garage auto wordt telkens vakkundig nagekeken . Goede service, klantgericht. Top garage !!!! aanrader.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 30 maart 2016

Degelijke en betrouwbare garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik dacht dat ze niet bestonden: betrouwbare en degelijke garages. Gelukkig werd Van Der Wereld destijds aangeraden door een medewerker van de ANWB toen ik weer eens pech had met mijn auto. Nu meer dan tien jaar later ben ik nog steeds tevreden. Ik kan ze zeker aanraden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 februari 2016

Topservice

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Altijd snel terecht en geholpen, absoluut een topgaragebedrijf!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 13 februari 2016

Goede en klantvriendelijke garage!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Onze auto brengen we altijd hierheen en we zijn altijd goed geholpen! Ze zijn klantvriendelijk en duidelijk met het kostenplaatje. Niks wordt onnodig gedaan en de werkzaamheden worden altijd doorgegeven en overlegd. Deze garage is zeker een aanrader!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 31 januari 2016

Gewoon een TOP garage met liefde voor je auto

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Deze garage heeft nog liefde voor je auto, geen poespas, afspraken worden gemaakt en houden zich er ook aan. Een te verwachten grote reparatie bleek gewoon een klein dingetje te zijn van een paar tientjes ipv 200 euro. Geen overbodige reparaties dus 100% bertrouwbaar. Kom al 10 jaar bij van de wereld. Ik wil het iedereen aanraden

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 januari 2016

Top Garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Altijd klantvriendelijk, service gericht en duidelijk kostenplaatje vooraf.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 14 december 2015

goede garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Na afspraak kunnen wachten op reparatie Quick service goed goede expertise zaterdag (deels) geopend duidelijke prijsstelling

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 10 december 2015

Kwaliteit en meedenken, kortom zeer klantvriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zoals al jaren het geval is, nu ook weer super geholpen. Duidelijke uitleg vooraf van de uit te voeren werkzaamheden. Dus geen nare verassingen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 november 2015

Mensen met verstand van zaken, goed en niet duur

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Geweldige garage. Ik laat al jaren al onze auto's bij hen onderhouden. Beter dan welke merkgarage. Ze hebben overal verstand van en kunnen alles zelf doen. Van motorrevisie tot carroseriewerk. jaren terug had ik een lastige storing met mijn BMW 12 cylinder. De BMW dealer gaf het op en kon de oorzaak niet vinden. Van der Wereld wist de oorzaak te vinden. Goed en niet duur

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 15 oktober 2015

Wereldse kwaliteitsgarage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

En wederom heeft mijn auto een keurige en vakkundige behandeling gekregen. Deze mensen weten waar ze over praten. Een absolute aanrader dus!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 september 2015

Goede vakkundige service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goede service en vakkundig. Je wordt gebeld wat de reparatie kosten zijn. Auto en Camper in onderhoud. Een keer gestrand met camper langs snelweg, ANWB wegenwacht diagnose was: turbo overleden. Maar bij garage van der Wereld bleek het simpel een verstopt roetfilter te zijn. Je krijgt het gevoel dat zij van hun hobby werk hebben gemaakt...

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 september 2015

Jarenlange goede ervaring

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ze werken al over een groot aantal jaren aan mijn auto's, zonder klachten of problemen. Ben altijd goed geholpen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 juli 2015

Betrouwbare Garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kapotte airco pomp van onze Skoda Octavia. Duidelijkheid over de te verwachten kosten. Tijdens de reparatie bleek het aircofilter niet los te krijgen. We zijn direct gebeld over deze tegenslag, en wat de extra kosten zouden zijn. Airco radiateur moest daardoor ook vervangen worden. (Filter en airco radiateur zitten aan elkaar vast. Te vast dus.) Dus zeer tevreden over de service én de reparatie.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 juni 2015

APK Camper

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De jaarlijkse APK van de camper is prima en volgens afspraak uitgevoerd.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 april 2015

Superrrr!!!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

We worden er altijd goed, snel en vriendelijk geholpen,de koffie is goed en de auto loopt weer als een zonnetje (:

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 maart 2015

Perfecte service en reparatie

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Duidelijke prijsopgave, snelle en flexibele service, eerlijke prijzen en echte vakmensen waarbij klanttevredenheid centraal staat.... echt super.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 februari 2015

Eerlijk, duidelijk en komen de afspraken na!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn alfa gaat richting de 4 ton dankzij deze garage! Eerlijke prijzen, duidelijke en goede afspraken! Maar bovenal echte vaklui!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 03 februari 2015

APK en Grote beurt

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Snel, duidelijk, goed geregeld en niet te duur!! Echt een aanrader!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.
  • vorige
  • 1
  • 2
  • volgende

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie*
Klein schadeherstel*
Groot schadeherstel*
Schade taxatie*
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen*
Wasstraat
Interieur*
Poetsen*
* Alleen met afspraak
Locatie Autobedrijf van der Wereld op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf van der Wereld
Conservenweg 1
2371DT ROELOFARENDSVEEN
Zuid-Holland
GPS: 52.2038861 / 4.6245382 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

071 3317030

info@wereldauto.nl

Plaatsen van een beoordeling