Soort bedrijf en merk(en)

Officiële merkgarage van:
Citroen

Aangesloten bij

BOVAG

Over Autobedrijf Kerres Heerlen B.V.

Autobedrijf Kerres is met vijf topmerken, Renault, Dacia, Citroën, Nissan en Kia, een mobiliteitspartner die niet meer weg te denken is uit de Zuid-Limburgse automarkt.

Autobedrijf Kerres biedt u zorgeloze mobiliteit die aansluit bij uw wensen en als vertegenwoordiger van vijf topmerken kunnen wij ten alle tijden voldoen aan uw mobiliteitsbehoefte. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfswagen, aanschaf van een betrouwbare occasion, het uitvoeren van onderhoud, schadeherstel of het faciliteren van huurauto´s; bij Kerres bent u zeker aan het juiste adres.

Fusie Janssen Kerres Automotive B.V. 
In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 270 medewerkers en 15 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot.

Deze garage wordt beoordeeld met

4 reviews

5 sterren

 
1 (25%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
3 (75%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 4 reviewers raadt deze garage aan.

, 20 april 2015

Belachelijk hoge kosten

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

In 2009 een nieuwe Citroen C1 gekocht. Na 2 jaar bij de grote beurt kreeg ik een telefoontje dat de volgende zaken vervangen moesten worden; Waterpomp, remblokken, en remschijven. Kosten ; 900 euro!!! Nadat ik kon aantonen dat de waterpomp een zwak euvel van de Citroen c1 was eerd het via de verzekering afgehandeld. ( hier kwam de garage niet zelf mee) In 2013 wederom Een nieuwe c1 gekocht. Nu in het 2 e jaar tijd voor de grote beurt. Met lood in mijn schoenen de auto vandaag gebracht. Zojuist telefoon van de garage gekregen. De auto heeft 44.000 km gelopen. Wederom de remschijven, remblokken versleten. Met nog een ruitenwisser, pollenfilter 575 euro! Ik heb geen vertrouwen meer in deze garage. Dit ook kenbaar gemaakt en verzocht niets te maken. Er werd meteen verzocht dat ik de kosten van 150 euro voor de beurt wel moest betalen. Hierbij auto Kerres bent uw een trouwe klant kwijt.

04-05-2015 15:41

Betreffende de bovenstaande reactie; Autobedrijf Kerres Heerlen wil graag duidelijk maken dat de genoemde werkzaamheden conform wens van de eigenaar niet zijn uitgevoerd. Evenwel zijn deze genoemde werkzaamheden volgens de voorgeschreven fabrieksrichtlijnen wel noodzakelijk. De prijs hiervan is door de importeur vastgelegd. De kosten lopen op, omdat de auto, qua verreden kilometers, aanzienlijk te laat werd aangeboden. Daarnaast is ook een beurt overgeslagen.

De nader besproken remmen adviseren wij te vervangen, aangezien deze volgens onze meetgegevens en de normen van de fabrikant, aan vervanging toe zijn. Daarnaast hebben onze serviceadviseurs ook volledige medewerking qua technische diagnose en prijscalculatie aangeboden om de twijfel weg te nemen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 13 april 2015

vriendelijk, ook om even de banden te controleren geen probleem

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

helaas is het probleem dat de motor een vreemd geluid maakt niet verholpen probleem komt regelmatig terug en verdwijnt ook weer. men kan het niet vinden. !!!! bij volgende beurt moet het probleem verholpen worde3n i.v.m. garantie.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 24 april 2014

onterechte kosten inrekening brengen

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Had een storing in emissiesysteem. Naar garage gebracht enkele keren. Voor laatste keer heeft men maar bobine vervangen om te kijken of dit het probleem was. Naar later bleek was dit niet de oorzaak, maar moest de wel later betalen om het uit te proberen. Laatste keer heeft men de auto daar gehouden. Eind van de dag maar eens gebeld wat er aan de hand was en waar mijn auto bleef. Kreeg te hoen dat de auto zeker 3 dagen daar moest blijven omdat men het niet kon vinden. naar later bleek de oorzaak een muis heeft bedrading door geknipt. Op vrijdag heb ik om 15 uur maar weer eens gebeld wat de stand van zaken was met mijn auto. Ik kon deze aan het einde van de dag komen halen. Men heeft mij ook niet laten weten wat de kosten zouden zijn. Moest uiteindelijk € 550,00 betalen inclusief de niet gebruikte bobines.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 april 2014

Service beurt C1

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Bij deze garage kom ik echt met plezier. Vanaf het eerste moment af toen ik en mijn echtgenote een stap binnen zetten in deze garage hadden we dit is een garage waar wij we ons thuis voelen. Klantvriendelijk komen altijd hun afspraken na als er iets buiten de afspraak moet gebeuren dan wordt je telefonisch geïnformeerd. Indien je het zelf wilt wordt je thuis gebracht en ook weer opgehaald.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur
Poetsen
Locatie Autobedrijf Kerres Heerlen B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf Kerres Heerlen B.V.
Breukerweg 196-A
6412ZL HEERLEN
Limburg
GPS: 50.9050451 / 5.9458186 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

045-5223300

marketing@janssenkerres.nl