Soort bedrijf en merk(en)

Officiële merkgarage van:
Ford
Merk specialist van:
Land Rover , Volvo

Aangesloten bij

BOVAG , RDW erkend

Over Autobedrijf Jitze Hoogterp Oosterwolde

Autobedrijf Jitze Hoogterp is officieel Ford dealer voor zowel levering als onderhoud aan uw Ford.
Naast Ford dealer zijn wij gespecialiseerd in de volgende merken: Volvo, Landrover.
Ook voor nieuwe Volvo's en Landrovers bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen ze zéér scherp leveren!

Onderhoud voeren wij uit aan alle merken voertuigen, onze werkplaats is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur, waardoor het programmeren en uitlezen van uw voertuig geen probleem zal zijn.

Tevens importeren wij gebruikte auto's voor onze voorraad maar ook als zoekopdracht voor klanten.
Zie onze website: www.ford-hoogterp-oosterwolde.nl.

Kortom, een klein bedrijf met zéér veel mogelijkheden.

Graag tot zien in onze showroom of werkplaats, u bent van harte welkom!

Deze garage wordt beoordeeld met

150 reviews

5 sterren

 
137 (91%)

4 sterren

 
11 (7%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (1%)
146 van de 150 reviewers raadt deze garage aan.

, 16 januari 2018

Klantvriendelijk en meedenkend

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Betrouwbare garage die met de klant meedenkt. Men denkt in oplossingen. Vooraf duidelijkheid over de prijs van de reparatie.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 januari 2018

Klantvriendelijk en meedenkend

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Betrouwbare garage die met de klant meedenkt. Men denkt in oplossingen. Vooraf duidelijkheid over de prijs van de reparatie.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 januari 2018

Dikke prima

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Garage die zijn afspraken prima nakomt! Duidelijkheid vooraf en altijd volgens afspraak. Vriendelijk personeel zowel in de werkplaats als aan de receptie en verkoop!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 januari 2018

Dikke prima

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Garage die zijn afspraken prima nakomt! Duidelijkheid vooraf en altijd volgens afspraak. Vriendelijk personeel zowel in de werkplaats als aan de receptie en verkoop!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 13 januari 2018

Topgarage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Uitstekende service, zeer vriendelijke medewerkers, helder in de afspraken en ook achteraf wat er precies gedaan is aan de auto. Bij onvoorziene zaken wordt eerst contact opgenomen om te overleggen wat te doen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 januari 2018

prima

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

uitstekende kwaliteit van werkzaamheden en klantvriendelijkheid is prima. Heel tevreden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 januari 2018

prima

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

uitstekende kwaliteit van werkzaamheden en klantvriendelijkheid is prima. Heel tevreden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 december 2017

Klantvriendelijke en betrouwbare garage.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn auto had plotseling een flink mankement. De auto moest direct maar bij de garage blijven, zei de werkplaatschef. Ik werd keurig thuisgebracht (5 km weg). En werd daarna snel gebeld en geïnformeerd over het probleem. Een leenauto werd thuis bezorgd en de werkplaats ging direct aan de slag. Het bleek een fikse reparatie te zijn. Zaterdags werd doorgewerkt en maandag kon ik de auto, weer piekfijn in orde, ophalen. Adequaat handelen, een goede uitleg, klantvriendelijke service. Een pluim voor deze garage!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 december 2017

Klantvriendelijke en betrouwbare garage.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn auto had plotseling een flink mankement. De auto moest direct maar bij de garage blijven, zei de werkplaatschef. Ik werd keurig thuisgebracht (5 km weg). En werd daarna snel gebeld en geïnformeerd over het probleem. Een leenauto werd thuis bezorgd en de werkplaats ging direct aan de slag. Het bleek een fikse reparatie te zijn. Zaterdags werd doorgewerkt en maandag kon ik de auto, weer piekfijn in orde, ophalen. Adequaat handelen, een goede uitleg, klantvriendelijke service. Een pluim voor deze garage!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 december 2017

Top in klantvriendelijkheid

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Een keurig no-nonsense bedrijf waar je vriendelijk wordt geholpen. Ik ben al 6 jaar heel tevreden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 december 2017

betrouwbaar

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Door aanbeveling van andere klanten kwam ik met mijn campertje bij deze Ford garage terecht. Gelukkig werd hier op tijd geconstateerde dat een remschijf en de remblokken vervangen moesten worden. De uiteindelijke factuur na een kleine beurt met APK was zeer redelijk, bovendien kwam ik in aanmerking voor een Klantenpas met een jaar gratis pechhulp en een hele reeks andere voordelen. Voorlopig bespaar ik dan weer op de anwb wegenwacht verzekering!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 december 2017

betrouwbaar

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Door aanbeveling van andere klanten kwam ik met mijn campertje bij deze Ford garage terecht. Gelukkig werd hier op tijd geconstateerde dat een remschijf en de remblokken vervangen moesten worden. De uiteindelijke factuur na een kleine beurt met APK was zeer redelijk, bovendien kwam ik in aanmerking voor een Klantenpas met een jaar gratis pechhulp en een hele reeks andere voordelen. Voorlopig bespaar ik dan weer op de anwb wegenwacht verzekering!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 17 december 2017

Goed bedrijf en uitstekend personeel

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Onlangs kreeg ik bericht van mijn Overheid dat mijn auto voor de APK moest worden gekeurd. De dag erop afspraak gemaakt bij garage Hoogterp, (Waar ik al jaren klant ben) en kon binnen 1 week al terecht. Werd nog gebeld betreffende een onderdeel of dit akkoord was en toestemming geef. Geweldig service garage Hoogterp. Ga zo door.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 13 december 2017

top behandeling

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

auto voor de jaarlijkse beurt gehad, advies om de voorste remschijven gelijktijdig met de blokken te vervangen verstrekten gelijk een prijsopgave . garage is duidelijk klantvriendelijk en accuraat

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 13 december 2017

top behandeling

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

auto voor de jaarlijkse beurt gehad, advies om de voorste remschijven gelijktijdig met de blokken te vervangen verstrekten gelijk een prijsopgave . garage is duidelijk klantvriendelijk en accuraat

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

roetfilter probleem prima opgelost

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

een vervelende kwestie, roetfilter verstopt. de auto gekocht met 140.000 km en roetfilter was niet vervangen. jitze hoogterp heeft het hele probleem uitgelegd en mij verschillende opties aangeboden: nieuw, gebruikt of het reviseren van je eigen roetfilter. de prijzen van de verschillende opties zijn duidelijk. gekozen voor optie 3. de garage heeft zich gehouden aan de prijs afspraak en de duur van de reparatie. helemaal goed!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

roetfilter probleem prima opgelost

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

een vervelende kwestie, roetfilter verstopt. de auto gekocht met 140.000 km en roetfilter was niet vervangen. jitze hoogterp heeft het hele probleem uitgelegd en mij verschillende opties aangeboden: nieuw, gebruikt of het reviseren van je eigen roetfilter. de prijzen van de verschillende opties zijn duidelijk. gekozen voor optie 3. de garage heeft zich gehouden aan de prijs afspraak en de duur van de reparatie. helemaal goed!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 december 2017

Klantvriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Correct, eerlijk, meedenkend, duidelijk, zijn enkele kern woorden bij dit bedrijf. Kortom je voelt je vanaf de eerste keer meteen thuis bij Hoogterp, zeer vriendelijk personeel. Moet er een stukje voor rijden maar heb het er graag voor over. Erg tevreden klant.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 december 2017

Klantvriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Correct, eerlijk, meedenkend, duidelijk, zijn enkele kern woorden bij dit bedrijf. Kortom je voelt je vanaf de eerste keer meteen thuis bij Hoogterp, zeer vriendelijk personeel. Moet er een stukje voor rijden maar heb het er graag voor over. Erg tevreden klant.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 24 november 2017

Prima bedrijf

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Jitze Hoogterp is een prima garage met een zeer klantvriendelijke benadering. Er wordt goede kwaliteit geleverd.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 november 2017

Correcte klantbehandeling

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

In augustus waren wij op vakantie in Friesland en gingen een kijkje nemen bij Hoogterp. Wij hebben daar een paar auto's bekeken en proefritten gemaakt. Het viel ons toen al gelijk op: de klant wordt serieus genomen en er is een groot vertrouwen in de klanten. Onze keus viel op een Ford C-max die afkomstig was uit Duitsland, een plaatje met weinig echte kilometers. Toen we een paar dagen later nog eens kwamen kijken en wat technische vragen stelde, werd ongevraagd voorgesteld op de auto "even" op de brug te zetten zodat we inderdaad een aantal aspecten konden bekijken. Een service die we in het midden/westen van het land nog niet waren tegengekomen. Verder geen enkelen drang op het nemen van beslissingen. Met plezier hebben we de auto gekocht. Bij terugkomst bij de garage voor het aanschaffen van all season banden werd een keurige deal gesloten. Omdat het merkplaatje achterop de klep wat corrodeerde, werd dat ook terstond gratis vervangen. Hoogterp stelt alleen maar tevreden klanten te willen hebben. Daar is hij bij ons zeker in geslaagd. Deze garage met haar eigenaar en medewerkers laat zien hoe je, zakelijk, maar toch op menselijke wijze met elkaar zaken kunt doen. Helaas is dat wel eens anders in de autobranche. Wij wensen Hoogterp nog vele goede jaren toe met dit handelsconcept.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 november 2017

Altijd correct

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Altijd weet je precies waar je aan toe bent goede service. Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg van wat er aan de auto gedaan is of gedaan moet worden. Algemeen indruk Super. een dikke pluim voor het hele team.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 november 2017

Altijd correct

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Altijd weet je precies waar je aan toe bent goede service. Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg van wat er aan de auto gedaan is of gedaan moet worden. Algemeen indruk Super. een dikke pluim voor het hele team.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 27 oktober 2017

Super

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goede services komt afspraken na en altijd uitleg over de gedane werkzaamheden middels de factuur.Een heel fijn team om zaken mee te doen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 oktober 2017

Klant is hier koning

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zeer vriendelijk personeel en hoog service niveau. Klantenpas met veel voordelen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 oktober 2017

Trouwe klant

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik ben al jaren klant bij autobedrijf Hoogterp, duidelijke uitleg over het onderhoud en reparaties en wat de kosten ervan zijn. Vertrouwd en vriendelijk personeel, dus erg tevreden.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 25 juli 2017

Super!! ����

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Onze omschrijving van garagebedrijf Jitze Hoogterp is: erg klantvriendelijk, persoonlijke benadering, transparant over de kosten, erg hulpvaardig en snelle service. Wij zijn erg tevreden!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 03 juni 2017

Klantvriendelijk, altijd helder over kosten

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wordt hier altijd correct en zeer vriendelijk geholpen. Als er, zoals nu bij een beurt, verder iets aangetroffen wordt dan overleggen ze altijd eerst even netjes en geven ook gelijk aan wat de te maken kosten zijn. Kortom; al jarenlang uitermate tevreden klant

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 mei 2017

Klantvriendelijk!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Een klantvriendelijke garage open en eerlijk. Bij hoge kosten vind er eerst overleg plaats. Je krijgt altijd een nette vervangende auto mee. Zo had ik een nieuwe Ford Ka+ mee met zeer weinig kilometers! Nette en vlotte afhandeling. En altijd een goed contact.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 mei 2017

Bijna te goed om waar te zijn.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zoals het hoort (maar weinig gebeurt). Ik ben ook vaak skeptisch over alleen maar vijf sterren. Maar ik kan moeilijk anders. Ongeveer en jaar geleden begon ik mijn zoektocht voor de perfecte tweedehands Land Rover Discovery 4 voor onze familie. Na lang gezocht te hebben op sites als Autoscout en Mobile.de, ben ik 8 maanden geleden ook alvast gaan zoeken naar een geschikte partij om mij te begeleiden met het eventueel importeren van één. Er zijn veel bedrijven die daarbij willen helpen, maar allemaal net niet wat ik wilde. Je hebt de ‘regelaars’ die gewoon alle papierwerk en transport uit handen nemen. Of je hebt de handelaren die voor je 'gaan zoeken’. Deze laatste willen dan ook een (te)mooie marge aan overhouden (dus eigenlijk er tussen gaan zitten). En dat zoeken, dat kan ik zelf wel. Vandaar dat ik online verder ben gaan zoeken en Jitze Hoogterp Ford tegen ben gekomen. Terwijl zij officieel Ford dealer zijn, importeert Jitze Hoogterp ook Land Rovers (en andere autos dacht ik) als hobby. Om en lang verhaal kort te houden is het de fijnste autohandelaar ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Ik ben zeker niet de makkelijkste en ga altijd heel erg in de details. Maar nooit in de 7 maanden die we samen Land Rovers de review liet passeren heeft Jitze (ja de eigenaar zelf) mij het gevoel gegeven dat het te lang duurde. Niet alleen ongelofelijke veel geduld, maar hij wist ook veel over deze autos: ‘Op de Italians en Franse autos zitten bijna nooit vooruit verwarming’. En... ‘Ja creme geeft een luxe uitstraling, maar heeft veel last van spijkerbroek kleurstoffen’. En ‘Weet je het zeker? Maar ook: ‘dit is ‘m. Deze moet je pakken’. Zijn Duits is ook zeker beter dan de mijne. Dat in combinatie met zijn jaren ervaring en mensenkennis zorgde ervoor dat wij inmiddels in bezit zijn van een prachtige Land Rover 2014. Alles was vooraf afgesproken. Geen onduidelijkheid. Gewoon een vaste fee afgesproken voor alles dat nodig was. Compleet transparant. Dus eigelijk heb ik 8 maanden lang een ‘auto-koop-coach-en-begeleider’ gehad voor de prijs van een recht-toe-recht-aan auto-import bedrijf. Jitze kwam niet alleen over als een buitengewoon betrouwbaar mens. Dat is hij ook gebleken. Verder heeft hij ook meteen nieuwe remmen vóór gemonteerd voordat ik de auto bij hem in Oosterwolde op ging halen. Scheelt aanzienlijk met de officiële Land Rover dealer hier in het westen waar ik het auto in onderhoud onder gaat brengen. En als slagroom op de kers op de taart, hebben wij ook onze huidige Nissan X-trail bij Jitze achteraf voor een heel mooie prijs kunnen inruilen. Eigenlijk niet ingeruild, maar door zijn autobedrijf laten verkopen met voor hem een vooraf afgesproken % van de opbrengst als beloning. Echt een top ervaring allemaal. Nogmaals bedankt Jitze! Super blij zijn wij. Oh. had ik al vertelt over de gratis zet velours vloermatten die hij nog had liggen? (excuses voor de grammatica, ben pas 25 jaar in Nederland:-) M. Jansen, Bussum Noord holland

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.
  • vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • volgende

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie*
Klein schadeherstel*
Groot schadeherstel*
Schade taxatie*
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur*
Poetsen*
* Alleen met afspraak
Locatie Autobedrijf Jitze Hoogterp Oosterwolde op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf Jitze Hoogterp Oosterwolde
Waardeel 4
8431ND OOSTERWOLDE
Friesland
GPS: 52.9822892 / 6.2991198 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

0516-515800

receptie@hoogterp-oosterwolde.nl

Plaatsen van een beoordeling