Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
2 (67%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (33%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 27 februari 2017

Zo goed als nieuwe campers doorlopend op voorraad, direct van 1e eigenaar afkomstig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Beroepshalve hier op bezoek geweest om in opdracht van een klant van me een camper te keuren. Jacob Luik, tevens oprichter en eigenaar van Autobedrijf J. Luik ontving me vriendelijk en was net bezig met het afleveren van een andere camper. Toen ik er was stond er een hele rij campers, wachtend op een nieuwe eigenaar. Stuk voor stuk allemaal hele jonge en mooie campers die daar in de verkoop staan. Na een gesprek met Jacob blijkt dat hij eerder een groot bedrijf heeft gehad met als specialisme, jonge Mercedes benz occasions. Een aantal jaren geleden had hij 17 personeelsleden op de payrol staan, inmiddels maar een paar personeelsleden. Hij heeft zijn autobedrijven verkocht en is zich gaan specialiseren met name in jonge campers en jonge Mercedes Benz occasions veelal direct afkomstig van de eerste eigenaar, compleet met de gehele onderhoud historie er bij. De camper die ik mocht keuren stond als gereed voor de proefrit. Jacob had de brandstoftank al even gevuld, zodat een uitgebreide testrit mogelijk was. Na de uitgebreide testrit van ca 15 km, heb ik de camper boven de smeerkelder gezet bij een vrachtwagen reparatie bedrijf, hier heb ik de camper bekeken van de onderzijde op schade en op corrosie. Alle rubbers, kogels en stuurhuis in orde bevonden. Geen lekkages motorblok en versnellingsbak waargenomen. Camper had een km stand van slechts 29245 km, en was werkelijk in nieuwstaat. Ook deze camper was direct aantoonbaar afkomstig van de eerste eigenaar, compleet met alle onderhoud facturen van de dealer en afgestempeld onderhoudsboekje. Jacob Luik biedt de campers zeer scherp aan en bood ook nog een hele goede prijs voor de oude camper terug. Onze gezamenlijke klant is tevreden over de camper en de deal van de in ruil camper. Camper wordt afgeleverd met een gloednieuwe APK keuring en een poetsbeurt. Eventuele mankementen worden in overleg verholpen. Aan de gekeurde camper was niets op aan te merken, dan een paar kleine gebruiker sporen op de carrosserie en de accessoires accu's moesten worden vernieuwd. Jacob heeft de mankementen op geschreven en zal de gebreken herstellen. Kortom wanneer u een goede jonge klasse camper zoekt, dan bent u bij Jacob Luik aan het juiste adres. En alle inruil blijkt mogelijk, ook een luxe auto, of een caravan inruilen behoort tot de mogelijkheden. Ik zeg ja tegen Autobedrijf J. Luik te Gieten.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 01 april 2016

Aanrader

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Klein bedrijf met lange historie. Heb hier zonder aankoopkeuring en met toezegging dat de auto helemaal in orde is een dealeronderhouden mercedes gekocht en direct meegenomen. Auto blijkt na 2 maanden inderdaad geen enkel gebrek te hebben ondanks hoge km stand (250.000).Daarnaast werd nog een APK in mijn dorp geregeld op kosten van Luik en werd het ingevulde serviceboekje opgespoord en nagezonden. Goede auto geleverd en afspraken nagekomen, super!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 25 augustus 2015

Zeer teleurstellende ervaring!

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Een afspraak gemaakt voor bezichtiging en eventuele koop van een camper. Garagehouder laat niets meer van zich horen. Op de site moeten we lezen dat hij achter onze rug om verkocht is. Navraag bij de garagehouder levert alleen een zuinig "Sorry" op. Onbetrouwbaar persoon.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Autobedrijf J. Luik B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf J. Luik B.V.
Asserstraat 54
9461TV GIETEN
Drenthe
GPS: 53.0022149 / 6.7522922 lat/lng Plan route

Contact

0592 264548