Autobedrijf Hooymans B.V.

Provincialeweg 98 | VELDDRIEL

(3)

Soort bedrijf en merk(en)

Merk specialist van:
Mercedes

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
1 (33%)

4 sterren

 
1 (33%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (33%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 28 september 2016

Super tevreden, Zeer netjes opgelost.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kocht een maand geleden particulier een cla. Echter na een week bleek er iets mis te zijn met het panoramadak. De man waarvan ik hem gekocht had vertelde mij toen ik de auto kocht, dat het dak reeds gemaakt was. Ik was bang dat ik een kat in de zak kocht omdat reparatiekosten voor een dak prijzig zijn.(Dit weet ik omdat ik bij mijn vorige auto ook eens mijn dak heb moeten laten repareren. Ik heb telefonisch contact gezocht met de man waarvan ik de auto gekocht had. Die meneer vertelde mij dat hij de auto heeft laten maken bij autobedrijf hooymans te velddriel. Hij zei dat hij er niks aan kon doen. Ik heb autobedrijf hooymans telefonisch gebeld en het verhaal uitgelegd. Ze vertelde me dat het niet moet kunnen en dat er een nieuwe dakrails in zit. Hij vroeg me om even langs te komen zodat we konden kijken. Dit is geheel kosteloos word er verteld. Na een paar dagen ben ik met de auto naar de garage toe gegaan. De monteur heeft er na gekeken. De andere kant van de dakrails gaat zwaarder dan het hoort waardoor het dak af en toe in een knelstand komt en terug open gaat. Er werd mijn verteld dat ze het wilden oplossen omdat ze het reeds gemaakt hadden. Dit kon niet geheel kosteloos. Na overleg was er besloten dat we de kosten zouden delen. Meneer hooymans zou de uren vergoeden waardoor ik zelf alleen de onderdelen moest betalen. Ik stemde hiermee akkoord. De week erop de auto gebracht. Ik wist dat ik hem een aantal dagen kwijt zou zijn. dit omdat het een complexe reparatie is. Dezelfde middag werd ik door de garage gebeld, dat de auto de dag erop savonds klaar staat. Zonder tegenbericht kon ik de auto om half 5 ophalen. De dag erop heb ik de auto opgehaald. Alles was netjes gemaakt. De kapotte onderdelen werden mijn laten zien. TOP SERVICE, Goede en Vakbekwame monteur's Ik kan niks anders zeggen dan dat ze het perfect opgelost hebben. Ze hebben een klant erbij!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 november 2014

Super garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Onlangs kwam ik met mijn Mercedes-Benz C200 kompressor bij autobedrijf Hooymans terecht omdat er mijn auto een motorstoring aan gaf een niet naar behoren reed. Aangezien mijn toenmalige garage dit niet opgelost kreeg ben ik via kennissen, die autobedrijf Hooymans kennen, bij Hooymans terecht gekomen. Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben ben ik afgelopen maandag naar het bedrijf toegegaan. Ik mocht even wachten omdat er misschien snel iets bekend zou zijn, zo niet zou ik een leenauto meekrijgen. De monteur vroeg me wat de klachten aan de auto waren. Vervolgens heeft de monteur de auto binnen gereden en kwam na 10 minuten al naar me toe en vertelde me dat er waarschijnlijk een slangetje lek zou zijn, en vroeg om toestemming voor de reparatie. Natuurlijk gaf ik toestemming om naar dit 'slangetje' te kijken en zonodig te vervangen. De monteur kwam nadat hij het 'slangetje' vervangen had naar me toe om het slangetje te laten zien maar dat zei me niet zo veel. Nadat ik samen met de monteur een proefrit gemaakt had was ik overtuigd dat de storing verholpen was. Dat noem ik nou eens deskundigheid en service! De kosten waren ook boven verwachting laag , dus autobedrijf Hooymans heeft er een nieuwe vaste klant bij! KORTOM EEN AANRADER!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 april 2014

zeer slechte service

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

ik heb slechte ervaring met Hooymans heb vorig jaar juli een Mercedes 180B uit oktober 2009 bij Hooymans gekocht met 6 maanden Bovag garantie na een maand was de verdamper van de airco lek dit werd keurig opgelost zonder kosten het viel onder de garantie maar in oktober begon de motor bij het starten een rammelend geluid te maken dit duurd een aantal seconden dan is het weg ik ben bij Hooymans geweest en kreeg de mededeling dat ik korte afstanden rijd ik, had inmiddels al 7000 km gereden, en eens een keer de snelweg op moest en flink wat toeren moest maken dit loste niks op ik ben daarna terug gegaan en kreeg de mededeling dat het de klepstoters of de nokkenas ketting was en de heer Hooymans zij er meteen bij dat hij dit niet ging maken want dan moest de hele motor er uit er werd een nieuwe oliefilter met olie met toevoeging op gedaan en ik kon weer gaan .ik heb een paar weken geleden nieuwe olie met filter op laten doen de oude olie was veel te dik door de toevoeging er is mij ook niets verteld dat de olie tussen de 500 en 1000 km vervangen moest worden i.v.m.de toevoeging. bij de aankoop van de auto was de heer Hooymans heel vriendelijk als er iets was moest ik langs komen en zou het opgelost worden maar toen er werkelijk iets was is hij niet meer zo vriendelijk jammer dit is geen goede service.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Autobedrijf Hooymans B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf Hooymans B.V.
Provincialeweg 98
5334JK VELDDRIEL
Gelderland
GPS: 51.7697291 / 5.3013961 lat/lng Plan route

Contact

0418 632073